Kuviksi kuvapalvelu

Kuviksi kuvapalvelustamme saat aina laadukkaita hyvin viimeisteltyjä tuotteita. Teemme kaikki kuvatyöt käsityönä huippuluokan tulostimia ja materiaaleja käyttäen, joka takaa kaikille töille erinomaisen säilyvyyden.

Tulosteet

Tarjoamme kolmessa eri tuoteryhmässä tulosteita. FineArt ja Premium-valokuvat, sekä julisteet. FineArt kuvat tehdään Hahnemühlen FineArt papereille, jotka ovat happovapaita, museo- ja arkistokelpoisia. Premium-valokuvat tehdään Ilfordin ja Hahnemühlen laadukkaille valokuvapapereille.

Lisätietoa tulosteista kuviksi.fi sivullamme

Pohjustukset

Pohjustaminen tarkoittaa kuvan kiinnittämistä levyyn, joko sellaisenaan ripustettavaksi tai kehystystä varten. Tarjoamme pohjustukset alumiinikomposiittilevyille ja KAPA Fix-kevytlevylle tarkalleen haluttuun kokoon.

Lisätietoa pohjustuksista kuviksi.fi sivullamme

Näyttelykuvat

Tarjoamme näyttelyitä varten ”avaimet käteen” palvelua, jolloin teemme tulosteet ja pohjustukset, sekä vuokraamme laadukkaat Nielsen kehykset näyttelyn ajaksi edullisesti.

Lue lisää näyttelykuvista kuviksi.fi sivullamme

Sisustustaulut

Teemme useita erilaisia sisustustauluja, joten jokaiseen tilaan löytyy näyttävä ratkaisu. Tarjolla on mm. Canvas-taulut, Akryylitaulut, Chromaluxe-taulut, sekä kehystetyt kuvat.

Lue lisää sisustustauluista kuviksi.fi sivullamme