Toimitus- ja maksuehdot

(Päivitetty 3.12.2021)

Hinnat

Nettikaupassamme ja myymälässämme on samat hinnat. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron, ellei tuotteen kohdalla toisin mainita (käytetyt).

Telefoto pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Tällaisissa tapauksissa virheellinen hinta poikkeaa niin selkeästi oikeasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän, että kyseessä on hinnoitteluvirhe.


Tilaaminen

Rekisteröityminen ei ole tilaamisen edellytys. Rekisteröitymisen jälkeen voit selailla tekemiäsi tilauksia ja muuttaa tietojasi kirjautumalla verkkokauppaan salasanallasi. Rekisteröityneenä käyttäjänä teet tilauksesi nopeammin, kun tietosi haetaan tilaukseen automaattisesti. Emme anna tietoja koskaan ulkopuolisten käyttöön. Rekisteriseloste

Tilauksen jälkeen saat muutamassa sekunnissa automaattisen tilausvahvistuksen, joka osoittaa, että tilauksesi on tapahtunut onnistuneesti.

Käsittelemme tilauksia arkisin klo 9-17 välillä ja ilmoitamme sähköpostilla tuotteiden postittamisesta, seurantakoodista ja toimitusajasta.


Toimitusaika ja toimitustavat

Jos tuote löytyy suoraan varastostamme, niin kello 15.00 mennessä tehdyt tilaukset postitamme lähes poikkeuksetta samana päivänä. Tuotteita, joita ei löydy suoraan varastostamme, toimitusaika näkyy tuotteen kohdalla.

Tarkemman tiedon toimitusajasta saat sähköpostiisi, kun olemme käsitelleet tilauksenne. Jos toimitusaika osoittautuu Teille liian pitkäksi, koska sitä ei esim. ole tukkuriltakaan saatavissa, niin tilaus on peruttavissa.

Kotipaketti 12,90 €
Kotipaketti maksetaan tilauksen yhteydessä Paytrailin kautta. Posti toimittaa lähetyksen vastaanottajan osoitteeseen, mutta ottaa etukäteen yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi (max. kaksi yhteydenottoyritystä). Palveluun sisältyy yksi sovittu toimitusyritys – tarvittaessa lähetykselle saa maksullisen uudelleentoimituksen. Kotipaketin toimitukset tehdään arkipäivisin klo 9-14, mutta suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti.

Express-paketti 15,00 €
Express-paketti maksetaan tilauksen yhteydessä Paytrailin kautta. Express-paketti on luotettava valtakunnallinen kuljetus, jolla lähetykset saapuvat perille pääsääntöisesti seuraavaksi arkipäiväksi klo 14:ään mennessä.

Postipaketti ja Smartpost 5,90 €
Postipaketti ja Smartship maksetaan joko tilauksen yhteydessä Paytrailin kautta tai postiennakolla (7,50 €) joko Postiin tai pakettiautomaattiin. Toimitusaika pääsääntöisesti 1-2 päivää. Postiennakolla voimme lähettää enintään 2000 € arvoisen tilauksen (Postin rajoitus).

Edullisin toimitustapa 4,90-20,00 €
Edullisin toimitustapa näyttää tarjolla olevan edullisimman toimitustavan ostoskorissa oleville tuotteille. Pienikokoisille tuotteille tarjoamme toimituksen pikkupakettina (4,90 €) suoraan kotiin. Isommat tuotteet lähetetään tavallisena Postipakettina omaan lähipostiin. Suurikokoiset tuotteet toimitetaan tuotteen kohdalla mainitulla toimitustavalla. Tilaus maksetaan joko tilauksen yhteydessä Paytrailin kautta tai postiennakolla (7,50 €) Postiin. Toimitusaika pääsääntöisesti 1-2 päivää. Postiennakolla voimme lähettää enintään 2000 € arvoisen tilauksen (Postin rajoitus).

Toimitukset ulkomaille 15,00 €
Nettikaupastamme on mahdollista tilata vain Suomeen. Mikäli haluat tilata tuotteen ulkomaille, tilaa tuotteet sähköpostilla osoitteesta [email protected] . Saat laskun tilauksesta sähköpostiisi ja kun lasku on maksettu, tilaus lähetetään Postin Parcel Connect lähetyksenä, jonka toimitusaika on 2-5 päivää.

Lähetämme tuotteita seuraaviin maihin: Viro, Latvia, Liettua, Saksa, Ruotsi, Itävalta, Belgia, Alankomaat, Puola, Tsekki, Slovakia ja Luxemburg.


Maksutavat

Verkkokaupassa voit maksaa Paytrailin avulla joko pankkipainikkeilla,  Mash laskulla / osamaksulla tai ennakkotilisiirrolla. Lisäksi vaihtoehtoina ovat Nordea Nettiluotto ja postitettavien lähetysten osalta Postipaketille ja Smartship toimituksille postiennakon (5,00 €), jolloin maksat tilauksesi Postiin tai pakettiautomaattiin noutaessasi pakettia. Myymälästä noudettaville tilauksille vaihtoehtoina on Paytrail, Nettiluotto ja maksu myymälässä käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla (ei American Express tai Diners).

Laskutus on mahdollinen automaattisesti kunnille, kouluille, valtion virastoille ja yhteisöille. Lisäksi niille yrityksille, jotka ovat tehneet laskutussopimuksen Telefoton kanssa.

Paytrail

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä palvelu.

Maksu pankkipainikkeilla
Paytrail maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Paytrail Oyj. Paytrail välittää maksun Telefotolle.

Maksut luottokorteilla
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Paytrail Oyj:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Paytrail maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n (2122839-7) välille. Paytrail Oyj vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Jousto
Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.
Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa.

Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Voit tarkistaa laskurilla luottokustannukset halutulla maksuajalla täällä: https://www.jousto.com/kuluttajalle/laskuri

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

OP
OP Laskulla
saat 45 päivää maksuaikaa. Laskuu lisätään tilinhoitomaksu 2,95 €. Jos teet monta ostosta, voit saada useamman laskun samassa kuussa. Maksat kuitenkin aina vain yhden tilinhoitomaksun kuussa. Voit halutessasi maksaa laskusta vain minimierän, jolloin loppusumma siirtyy automaattisesti erämaksuun. Erämaksun voi hoitaa pienissä tai isoissa erissä. Erissä maksaessasi vuosikorko on 19,95 %. Voit tehdä useampia ostoksia laskulla ja käyttää erämaksua ilman lisäsopimista. OP Laskun taustalla on jatkuvakäyttöinen 1 000 – 5 000 € luotto. Palvelun ikäraja on 20 vuotta.

OP Tililuotto on joustava ja turvallinen maksutapa arjen isompiin hankintoihin, ja rahoitusta voi saada 7500 euroon saakka. Sopii kaikkien pankkien asiakkaille. Voit tehdä useampia ostoksia ja kaikki tilaukset maksetaan samalla laskulla.

OP Tililuotto on vastuullinen maksutapa, jonka luottopäätökset perustuvat maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon. Se tarjoaa 30 päivän korottoman maksuajan sekä mahdollisuuden maksaa erissä. Luoton kuukausierään sisältyy laskutuspalkkio 5,00 euroa ja erissä maksaessa nimelliskorko OP-prime + 9,50 %. Lisätietoa OP:n verkkosivuilla. Palvelun ikäraja on 23 vuotta.

Laskutus 14 pv netto

Tarjoamme laskutuksen 14 päivän maksuajalla vain etukäteen sopineille laskutusasiakkaille sekä julkisyhteisöille (esim. valtio, kunnat, koulut ym.).


Palautusoikeus

Postimyynnissä kuluttaja-asiakkailla on Kuluttajasuojalain mukainen 14 pv palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä myyntikelpoisia tuotteita – myös myyntipakettien tulee olla ehjiä ja sisällöltään täydellisiä. Tuotteeseen voi tutustua ja kokeilla samaan tapaan kuin liikkeessä voisi tehdä ja käyttöohjeita lukea, mutta tuotetta ei saa ottaa käyttöön.
Palautusoikeus ei koske avattuja ohjelmistoja (koskee myös kameroiden ja laitteiden mukana toimitettavia ohjelmistoja), avattuja kelmupakkauksia (esim. muistikortit) eikä erikoistilaustuotteita (tehdastilaustuote). Palautusoikeus ei myöskään koske asiakkaan toiveiden mukaisesti valmistettuja yksilöllisiä tuotteita (kuten valokuvat) tai asiakkaalle varta vasten erikseen tehtaalta hankittuja tuotteita (tehdastilaustuote).

Mikäli palautettu tuote vaatii meidän toimenpiteitä, että se saadaan myyntikuntoon (esim. rasvaiset sormenjäljet jne.), veloitamme asiakkaalta siihen käytetyn ajan 40,-/alkava tunti.

Ennen palauttamista ota meihin yhteyttä, niin sovimme palautusjärjestelyistä.

Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta perimme erillisen 10,- maksun. Tämä summa vähennetään automaattisesti maksun palautuksen yhteydessä. Tämä maksu sisältää vain osan meille aiheutuneista kuluista paketin edestakaisesta lähetyksestä.


Takuu

Kuluttaja-asiakkaille kaikilla tuotteilla on vähintään yhden vuoden takuu. Mikäli takuuaikana ilmenee takuun alaisia ongelmia, niin pyydämme ottamaan yhteyttä ennen tuotteen lähettämistä.

Yrityskaupassa takuu on yleensä 1 vuosi. Noudatamme maahantuojan myöntämää takuuaikaa.

Huom! Mikäli osoittautuu, että vika on itse aiheutettua ei takuun piiriin kuuluvaa ongelmaa, niin näiden posti-, käsittely- ja tarkastuskulut tulevat asiakkaan maksettavaksi.

Canon

Kamerat ja objektiivit 12-36 kuukautta, lisälaitteet 12 kuukautta, akut 6 kuukautta. Kuluttajasuojanmukainen toimivuustakuu kattaa takuunalaiset viat jopa 36 kuukauteen saakka. Yrityskaupassa ja ammattikäytössä laitteiden takuu 12 kuukautta. Kaikki huollot ja takuutapaukset hoitaa Suomessa JAS-tekniikka.