Atomos Shinobi 7″ HDR monitori

839,00  676,61 € alv 0%

tai esim.
80 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 80 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 958 €
Maahantuojalla 11-20 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

ISO, kirkas ja kaunis. Shinobi 7 tarjoaa Shogun 7:n laajan näytön ja alkuperäisen Shinobin kevyen, vain monitorointiin tarkoitetun toiminnon ja vie sen seuraavalle tasolle. Shinobi 7:n kalibroitu huippukirkkaus on 2200 nitiä, joten sitä voidaan käyttää kirkkaimmissa ympäristöissä ilman aurinkohuppua tai Log-syötteiden muuntamista HDR-seurantaa varten.

Tuotetunnus (SKU): ATOMSHB002

Kuvaus

Iso, kirkas ja kaunis

Shinobi 7 tarjoaa Shogun 7:n laajan näytön ja alkuperäisen Shinobin kevyen, vain monitorointiin tarkoitetun toiminnon ja vie sen seuraavalle tasolle. Shinobi 7:n kalibroitu huippukirkkaus on 2200 nitiä, joten sitä voidaan käyttää kirkkaimmissa ympäristöissä ilman aurinkohuppua tai Log-syötteiden muuntamista HDR-seurantaa varten. Ison, kirkkaan ja kauniin kevyen näytön konfigurointivaihtoehdot ovat loputtomat, ja se tarjoaa ihanteellisen monitorin ohjaajalle tai skarppaajalle, ohjelman tai esikatselun näytön videovalitsimille ja täydellisen näkymän kameralle esittäville vloggaajille.

Kameran ohjaimet sormiesi ulottuvilla

Hallitse suosikkikameroitasi Shinobi 7:n intuitiivisella kosketusnäytöllä, joka on suunniteltu antamaan sinulle nopean pääsyn tärkeimpiin kameran ominaisuuksiin. Keskity kauniiseen kuvaan ja tee himmentimen, valkotasapainon, suljinkulman ja ND:n dynaamiset säädöt. Lisävarusteena saatavan Atomos USB-C-sarjakytkentäkaapelin avulla tuki on saatavana suoraan Z Cam E2 -sarjan kameralle, jolloin kaikkia valikkokokoonpanoja voidaan hallita suoraan. Shinobi 7:n ylimääräiset USB- ja RJ45-ohjausportit tukevat myös tulevaa kehitystä, kun kameran kosketusnäytön ohjaukseen lisätään lisää vaihtoehtoja.

HDR kentällä

Shinobi 7 -näytöllä näytetään huikea yli 10 arvon dynaaminen alue reaaliajassa Log/PQ/HLG-signaaleista. Yhdessä ainutlaatuisten HDR-seurantaominaisuuksiemme kanssa Shinobi 7 yksinkertaistaa Log- ja HDR-kuvauksen monimutkaisuutta ja auttaa sinua jäljittelemään jälkituotannon työnkulkuja sillä hetkellä, kun sillä on eniten merkitystä – kuvauksen aikana. Adaptiivisen jäähdytyksen avulla voit myös asettaa etusijalle tuulettimen vähennetyn melun tai näytön huippukirkkauden, jolloin voimme huolehtia tekniikasta, jotta voit keskittyä tarinan kertomiseen.

Sisäänrakennettu 3D LUT -hakutaulu

Log-HDR-muunnosten lisäksi voit käyttää omaa mukautettua 3D LUT:ia, jota voit syöttää alaspäin muihin laitteisiin tai suorana lähetyksenä. Lataa SD-korttipaikan kautta milloin tahansa jopa kahdeksan mukautettua LUT:ia ja valitse niiden välillä välittömästi, jolloin luovuus säilyy koko ajan. Kun käytät selfie-tilaa, suuri näyttö toimii täydellisenä luottamusnäyttönä, jonka avulla voit soveltaa LUT:ia kameran ulostuloon, jotta saavutat haluamasi ulkoasun kaappauksen aikana ja saat täydellisen kuvan kameraan.

AtomOS 10:n parhaat ominaisuudet

Shinobi 7 hyödyntää nopeaa ja intuitiivista AtomOS 10 -alustaa, ja se on täynnä laajaa valikoimaa laajennusalueita ja yksinkertaisia yhden kosketuksen toimintoja. Shinobi sisältää tarkennuksen, kehystyksen ja valotuksen seurantatyökalut, mukaan lukien Focus Peaking, Focus Assist -reunan terävöitys, 4:1 / 2:1 / 1:1 Zoom punch in, Zebra, False Color, Cine- ja sosiaaliset kehysoppaat, SMPTE Safe Area, Waveform, RGB parade, vektoriskooppi, anamorfinen venytys ja 3D LUT -tuki.

Atomos ’Analysis’ -tila

Ymmärrämme, kuinka tärkeää on nähdä, mitä kuvaat koko ajan. Uuden analyysi-toiminnon avulla voit nyt nähdä samanaikaisesti, mitä kuvaat, tarkastella aaltomuotoa, histogrammia ja vektoriskooppia, mikä takaa kuvan täydellisen hallinnan. Voit jopa vaihtaa eri aaltomuoto-, histogrammi- ja vektoriskooppivaihtoehtojen välillä lennossa yhdellä kosketuksella.

Striimaa

Paranna videoneuvottelujasi käyttämällä lisävarusteena saatavaa Atomos Connect 4K:ta, jolla voit muuntaa Shinobi 7:n HDMI-ulostulon USB:ksi, jolloin saat plug and play UVC (USB Video Class) -ulostulon tietokoneen suoratoistoa varten. Luo helposti ammattimaista elokuvamaista ilmettä ja tuo videoneuvotteluihis ammattimaiset tuotantoarvot.

Jatkuva virta

Kahden akkupaikan ansiosta voit helposti vaihtaa akkuja kuvausten aikana, etkä jää koskaan ilman virtaa. Shinobi suunniteltiin alusta alkaen optimoimaan akun käyttö seurannan aikana, sillä kahden korttipaikan yhdistelmä mahdollistaa käytön koko päivän ajaksi. Erillisen lukittavan DC-liitäntätulon avulla voit kytkeä verkkovirran kuvauspaikalla, ja sitä voidaan käyttää valinnaisen DC-DTAP-kaapelin ja V-lock-akkujen kanssa, jos tarvitset virtaa kentällä.

Pro I/O ja ristimuunnos

Shinobi 7 tukee HDMI-tulojen kautta jopa 4Kp60:tä, ja se kiinnittyy mihin tahansa videotyönkulkuun mahdollistamalla 4K HDMI- ja 3G-SDI-signaalien ristimuunnoksen. Matalan viiveen videosignaalien ulostulon ansiosta HDMI-kamerat voidaan liittää SDI-työnkulkuun tai päinvastoin ilman lisämuuntimia.

Tehdas- ja käyttäjäkalibrointi

Tehdaskalibroitu Rec.709:lle, Shinobi 7 tukee myös käyttäjäkalibrointia ilmaisen Atomos Calibration -ohjelmiston kautta jatkuvaa kalibrointia varten, sillä kaikki näytöt voivat ajautua ajan myötä. Lisävarusteena saatavan USB-A- tai USB-C-sarjaliitäntäkaapelin ja X-Riten i1DisplayPro /Plus -ohjelmiston avulla kalibrointiohjelmisto automatisoi helposti näytön kalibroinnin tarkkojen ja luotettavien seurantatulosten varmistamiseksi.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • 2200 nitin HDR / päivänvalossa katselukykyinen näyttö.
  • HDMI 2.0 -tuki 4Kp60:lle, 3G SDI -tuki jopa 2Kp60:lle. Kaksisuuntainen HDMI <=> SDI-signaalin ristimuunnos
  • Kaksi NPF-akkupaikkaa jatkuvaa virransyöttöä varten
  • Kameraohjaus kosketusnäytöllä yhteensopivien kameroiden valinnaisen kaapelin kautta: himmennin, WB, suljinaika ja ND
  • 3D LUT -tuki esikatselulla ja Loop out -toiminnolla, valotustyökalut – histogrammi, aaltomuoto, väärävärikuvat ja seeprakuvio, skarppaus luotettavasti käyttämällä zoomia 4:1, 2:1, 1:1, kameran äänen seuranta kuulokkeilla

Laatikossa

  • Shinobi 7 -yksikkö
  • Pikaopas
  • 12V-15W AC-virtalähde

Saatat myös pitää...