fbpx

Canon EF 70-300mm F4-5.6L IS USM

1 405,00 

tai esim.
110 €/kk (15kk) Kuukausierä Jousto osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 110 €/kk
Maksuaika: 15 kk
Luottohinta: 1657 €
Saatavuus: 1-4 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Ammattitasoinen L-sarjan zoom-objektiivi on sopivan pieni matkalle mukaan sekä ihanteellinen luonto-, toiminta- ja urheilukuvaukseen. Vastavalosuoja ET-73B tulee mukana. Suodinkierre 67mm. Takuu 2 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): 4426B005

Kuvaus

Canon Virtual Kit -kampanja: Jos ostat tai olet ostanut 90 päivän sisällä tämän objektiivin ja kampanjaan kuuluvan kameran, saat 100 € rahaa tilillesi. Katso kampanjan tiedot kampanjasivulta.

Valmistajan sivulle

Laadukas telezoom-objektiivi

Kompaktissa ja monikäyttöisessä EF 70-300mm f4-5.6L IS USM -telezoom-objektiivissa on 70–300 mm:n polttovälialue, ja objektiivi tuottaa poikkeuksellisen kuvanlaadun. Sopii erityisesti luonto- ja urheilukuvaajille, mutta myös kuvajournalismiin ja muotokuvaukseen.

L-sarjan laatua

L-sarjan mallit ovat Canonin ammattikäyttöön tarkoitettuja objektiiveja, jotka edustavat EF-malliston huippua. L-sarjassa yhdistyvät monipuolisuus ja helppokäyttöisyys, ja lisäksi objektiivit on suojattu hyvin pölyltä ja kosteudelta.

4 askeleen kuvanvakain

Objektiivin erityistä polttoväliä varten suunniteltu neljän askeleen optinen kuvanvakain estää kuvien epätarkkuutta, joka on riskinä käsivaralta tai pitkällä valotusajalla kuvattaessa. Automaattinen panoroinnin tunnistus takaa tehokkaan suorituskyvyn liikkuviin kohteisiin tarkennettaessa, ja objektiivin kuvanvakainjärjestelmän ansiosta tarkennustulos näkyy etsimessä rajauksen aikana.

Kaksi UD-elementtiä

Kaksi UD-elementtiä poistavat väriaberraation lähes kokonaan ja takaavat optimaalisen kuvanlaadun ja terävyyden.

Taustan pehmennys

EF 70-300mm f4-5.6L IS USM -kameran pyöreä, 8-lamellinen himmenninaukko pehmentää taustan kauniisti ja saa kohteen erottumaan vaikuttavasti ympäristöstään.

Nopea ja hiljainen automaattitarkennus

Rengasmallinen ultraäänimoottori hyödyntää ultraäänivärähtelyjä ja takaa erittäin nopean ja lähes äänettömän automaattitarkennuksen. Myös tehokas suoritin ja optimoidut AF-algoritmit parantavat tarkennusnopeutta. Erinomainen pitovoima pysäyttää tarkennuksen linssiryhmän ilman edestakaista hakua. Jatkuvaan elektroniseen käsintarkennukseen voidaan siirtyä poistumatta automaattitarkennustilasta.

Suorituskykyinen telezoom-objektiivi
Kiitettyä Canonin L-sarjaa
4 askelen kuvanvakain
Kaksi UD-elementtiä
Kestää hyvin pölyä ja vettä
Pyöreä himmenninaukko, jossa 8 lamellia
Nopea ja hiljainen automaattitarkennus
Jalustarenkaaseen sopiva
Suurennus loittorenkaalla EF12II: 0,29-0,04
Suurennus loittorenkaalla EF25II: 0,38-0,09
Telejatke: ei
Jalustapanta: C (W)

Tuote lisätty ostoskoriin.: