Canon EOS R6 + RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

2 899,00 

tai esim.
264 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 264 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 3162 €
Saatavuus: 2-4 viikkoa
Arvioitu toimitusaika. Toimitusaika pätee edellyttäen, että toimittajan varastossa on tavaraa.
Toimituskulut: alkaen 5,90 €

Runkovakaajalla,  sääsuojauksella, 20Mpix kennolla varustettu kevyt (680g) huippu runko. Sarjakuvaus jopa 20 kuvaa/s. 4K video, WiFi, Bluetooth ym!

SKU: 4082C023

Kuvaus

Valmistajan sivulle

 

Tärkeimmät ominaisuudet

 • 20,1 megapikselin täysikenno
 • Viisisuuntainen sisäinen kuvanvakain, jopa kahdeksan aukkoa tiettyjen RF-objektiivien kanssa
 • DualPixel AF II tarkennus (tunnistaa kehot, kasvot, silmät, eläimet)
 • Automaattitarkennus heikossa valaistuksessa (enintään -6,5 EV)
 • Sarjakuvaus 12 kuvaa/s mekaanisella sulkimella tai 20 kuvaa/s elektronisella sulkimella (molemmissa jatkuva automaattitarkennus käytettävissä)
 • 4K videokuvaus jopa 60 kuvaa/s
 • 3″ kääntyvä näyttö 1,62 miljoonaa pistettä
 • Sähköinen OLED etsin, 3,69 miljoonaa pistettä (jopa 120Hz)
 • Sisäänrakennettu WiFi ja Bluetooth
 • Kaksi UHS-II SD muistikorttipaikkaa
 • Akkukesto 380 kuvaa (EVF:n virransäästötilassa)
 • Paino vain 680g

Myyntipakkauksen sisältö

 • EOS R6-runko
 • RF 24-105mm F4-7.1 IS STM -objektiivi
 • Kamerasuojus R-F-5
 • Hihna ER-EOS R6
 • Akkulaturi LC-E6E
 • LP-E6NH
 • Akun suojus
 • Virtakaapeli

Näe jokainen liike. Toimi äänettömästi.
EOS R6 tarjoaa enemmän mahdollisuuksia ikuistaa täydellinen hetki. Kuvaa liikettä äänettömästi peräti 20 kuvan sekuntinopeudella1 ja ikuista ohikiitävät hetket, joita ihmissilmä ei ehdi havaita.

Hiljainen jatkuva kuvaus, jopa 20 kuvaa/s1
Samanaikainen automaattivalotus, automaattitarkennuksen seuranta ja kuvanvakain. Käytettävissä on myös 12 kuvaa sekunnissa tallentava mekaaninen suljin.

Suunniteltu nopeaksi DIGIC X -prosessorin avulla
Ota jopa 240 RAW-kuvaa tai yli 1 000 JPEG-kuvaa yhtenä kuvasarjana (12 kuvaa/s) käyttämällä tehokasta UHS-II-korttia sekä kahta muistikorttipaikka, jotka tukevat nopeita UHS-II SD-kortteja, jotta voit jatkaa kuvaamista keskeytyksettä.

Laadukasta videokuvaa: 4K-videot 60 kuvaa/s ja Full HD -videot 120 kuvaa/s Dual Pixel CMOS -automaattitarkennuksella
EOS R6 tarjoaa videokuvausominaisuudet, jotka tukevat tasokkaan elokuvanteon työnkulkua. Canon Log- ja HDR PQ -vaihtoehtojen avulla videokuvaajat voivat ikuistaa laajemman dynaamisen alueen, ja laadukasta sisäistä 10-bittistä 4:2:2-tallennusta tuetaan kumpaankin kameran kahdesta UHS-II-SD-muistikorttipaikasta.

Huippuluokan hybridikamera
Mitä tahansa kuvaatkin, EOS R6 tuo uusia ulottuvuuksia luovuuteen. Kuvaatpa stillkuvia tai videoita, ihmisiä tai paikkoja, toimintaa tai matkoja, asetelma- tai luontokuvia, EOS R6n nopeuden, kuvanlaadun ja joustavuuden yhdistelmä tekee siitä huippuluokan kameran sisällöntuottajille.

Maailman paras kuvanvakain: 8 askelta
Kuvittele, että voit kuvata käsivaralta jopa neljän sekunnin valotusajalla ja sumentaa maisemien veden ja kaduilla kulkevat ihmiset käyttämättä jalustaa. Juuri tällaista luovaa vapautta EOS R6 tarjoaa.

Viisisuuntaisessa sisäisessä kuvanvakaimessa on 8 askelta vähentämään kameran tärähtelyä. Kun kameraan kiinnitetään RF-objektiivi, jossa on optinen kuvanvakain (ei RF 600MM F11 IS STM eikä RF 800MM F11 IS STM), yhdessä nämä kaksi järjestelmää tuottavat uskomattoman kahdeksan askelen kuvanvakautuksen.

Kameran ja objektiivin sisäiset kuvanvakainjärjestelmät vakauttavat myös videokuvaa, ja kolmas järjestelmä eli videon digitaalinen kuvanvakautus lisää vielä yhden vakautuksen tason ammattimaisia tuloksia varten.

Markkinoiden nopein automaattitarkennus seuraa kohteita luotettavasti
EOS R6-kameran Dual Pixel CMOS AF II -automaattitarkennusta ohjataan DIGIC X -prosessorilla, joka käyttää syväoppimiseen perustuvaa tekoälyä edistyneeseen kohteiden tunnistukseen ja seurantaan. Silmät, kasvot ja päät voidaan tunnistaa täysin uudenlaisella tarkkuudella. Kamera tunnistaa myös kissat, koirat ja linnut sekä auttaa säilyttämään nopeasti liikkuvien kohteiden tarkennuksen terävänä – tämä on yksi suurimmista haasteista luonnon ja lemmikkieläinten kuvaamisessa.

Herkkä ja helppokäyttöinen heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien
Mikään ei saa olla luovuutesi tiellä, joten EOS R6 on suunniteltu mahdollisimman intuitiiviseksi ja helppokäyttöiseksi.

Sähköinen etsin
Erinomainen 3,69 miljoonan kuvapisteen elektroninen etsin päivittyy 120 kuvan sekuntinopeudella ja sitä täydentää nivelletty kosketusnäyttö, jota voi kääntää poispäin kameran rungosta ja kiertää 270 astetta, jotta voit käyttää luovia kuvakulmia.

Kaksi korttipaikkaa
Kahden korttipaikan ansiosta voit tallentaa RAW-tiedostot erilleen JPEG/HEIF-tiedostoista tai stillkuvat erilleen videoista, ja saat tuen uusimpien UHS-II-standardien suurille luku-/kirjoitusnopeuksille. Kameran takaosan intuitiiviset valitsimet, kuten automaattisen tarkennuksen monit

Saatat myös pitää...