fbpx

Canon PowerShot SX730 HS, hopea

319,00 

tai esim.
60 €/kk (6kk) Kuukausierä Jousto osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 60 €/kk
Maksuaika: 6 kk
Luottohinta: 361 €
Saatavuus: 1-4 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Ota upeita kuvia reissussa matkakameralla, jossa on suuri 40-kertainen zoom ja monipuoliset luovat toiminnot. Takuu 1 vuosi.

Tuotetunnus (SKU): 1792C002

Kuvaus

Valmistajan sivulle

Täydellinen kamera matkalle kuin matkalle
Tämä suorituskykyinen, monipuolinen ja helposti matkapuhelimeen yhdistettävä matkakamera kulkee kätevästi mukana vaikka taskussa. Siinä on huikea 40-kertainen zoom ja 24 mm:n laajakulmapää, ja sillä voit kuvata upean yksityiskohtaisia kuvia ja Full HD -videoita kaukaakin niin valoisalla kuin pimeällä.

Täydellinen matkakumppani
Ikuista upeasti kaukaisetkin yksityiskohdat taskukokoisella voimanpesällä, jossa on monikäyttöinen 40-kertainen optinen zoom ja terävät otokset varmistava älykäs kuvanvakain.

Täydellisiä kuvia niin valoisalla kuin pimeällä
20,3 megapikselin HS System takaa upean terävät matkakuvat päivällä ja yöllä. Ikuista spontaanit hetket nopealla jatkuvalla kuvauksella ja ota upeita selfieitä kääntyvän LCD-näytön avulla.

Kuvaa todenmukaisia Full HD -videoita
Tallenna Full HD -videoita 60 kuvan sekuntinopeudella vaivattomasti yhdellä painikkeen painalluksella. Nauti viisisuuntaisen dynaamisen kuvanvakaimen tuottamasta tasaisesta kuvasta myös zoomatessasi tai kuvatessasi liikkeestä

Älykäs jakaminen
Kamera on helppo yhdistää älylaitteeseen katkeamattomalla* Bluetooth®-yhteydellä** etäkuvausta ja kuvien ja videoiden kätevää verkkojakamista varten.

Vaivattomasti tai monipuolisesti
Näpsi kuvia vaivattomasti hybridiautomaattitilassa, joka valitsee puolestasi parhaat kuvausasetukset, tai ota askel uudelle tasolle käyttämällä käsisäätöjä.

20.3 megapikselin 1/2.3″ CMOS kenno
DIGIC 6 prosessori
40x optinen zoom, 24-960mm (kinovastaavuus)
3″ kääntyvä LCD-näyttö
FullHD video (1920x1080p @ 60fps)
Intelligent IS kuvanvakaaja
Sisäänrakennettu WiFi, NFC ja Bluetooth
Sarjakuvaus jopa 5.9 kuvaa sekunnissa