Cotton Carrier CCS G3 Camera Harness System for two cameras -kameravaljaat kahdelle kameralle, harmaa

149,00  120,16 € alv 0%

tai esim.
43 €/kk (4kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 43 €/kk
Maksuaika: 4 kk
Luottohinta: 173 €
Saatavilla heti myymälästä
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Kameravaljaat kahdelle kameralle. Kamerat kulkevat kätevästi valjaisiin kiinnitettynä, kädet vapaana. Paino jakautuu tasaisesti molemmille hartioille.

Tuotetunnus (SKU): C147GREY

Kuvaus

Kuvaa enemmän, kuormittamatta käsiäsi!

Esittelemme Cotton Carrier CCS G3 Camera Harness Systemin, joka on suunniteltu kahdelle kameralle. Tämä käytännöllinen ja mukava kameran kantolaitteisto vapauttaa kätesi ja mahdollistaa vapaan liikkumisen, jotta voit keskittyä valokuvaamiseen täysin. Olitpa sitten ammattivalokuvaaja tai valokuvausharrastaja, tämä on täydellinen lisävaruste sinulle.

Cotton Carrier CCS G3 Camera Harness System on suunniteltu erityisesti kuvaajille, jotka tarvitsevat kahden kameran käyttöä samanaikaisesti. Se koostuu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista valmistetusta valjasjärjestelmästä, joka kiinnittyy kehoon ergonomisesti ja turvallisesti. Kahden kameran kantolaitteiston avulla voit pitää kamerat valmiina nopeisiin kuvauksiin ja vaihtaa niiden välillä sujuvasti.

CCS G3 Camera Harness System tarjoaa käyttömukavuutta ja vakautta. Kamerat pysyvät tukevasti paikoillaan, eivätkä ne hankaa ihoa tai aiheuta epämukavuutta pitkissäkään kuvaussessioissa. Valjaat on säädettävissä eri kokoisille käyttäjille, ja ne pysyvät tiukasti paikoillaan, joten voit liikkua vapaasti ja huolettomasti.

Lisäksi CCS G3 Camera Harness Systemissä on kätevät taskut, joissa voit säilyttää tarvikkeita, kuten akkuja, muistikortteja ja puhdistusliinoja, käden ulottuvilla. Tämä helpottaa kuvausvälineiden hallintaa ja tekee kuvaamisesta entistäkin sujuvampaa.

Olipa kyseessä luontokuvaus, hääkuvaus, seikkailukuvaus tai mikä tahansa muu valokuvausprojekti, Cotton Carrier CCS G3 Camera Harness System on luotettava ja kätevä valinta. Se mahdollistaa kahden kameran helpon hallinnan ja vapauttaa kätesi muihin tehtäviin, jotta voit keskittyä oleelliseen – loistavien valokuvien ottamiseen!

Included in package:

  • (1) G3 Camera Harness – Charcoal Grey
  • (1) Wanderer Side Holster
  • (2) Safety Tether
  • (1) Clip on Weather Cover
  • (2) CCS Hub – Flat Mounting Hardware
  • (2) Hi-density Rubber Washer
  • (2) Stainless Steel Marine Grade Camera Mounting Bolt
  • (1) Allen Key
  • (2) HIGH IMPACT split-ring for a tether strap