Epson EcoTank ET-8550 – 6 värin A3+ monitoimitulostin

755,00  608,87 € alv 0%

tai esim.
72 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 72 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 868 €
Tilapäisesti loppunut tai tilaustuoteKysy toimitusaika.
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

EcoTank A3+ kokoinen 6-värinen valokuvatulostin tasoskannerilla. Kaksipuolinen tulostus (A4), reunaton tulostus A3+ kokoon asti, mahdollisuus tulostaa taidepapereille tai jopa 1.3mm paksulle levylle. Reilun kokoisten 70ml mustepullojen ansiosta tulostuskustannukset ovat edulliset. Yhdellä mustesarjalla jopa 2300 valokuvaa.

Tuotetunnus (SKU): 871C11CJ21401

Kuvaus

Ominaisuudet

 • 6 mustekanavaa
 • Värit: Musta, valokuvamusta, Syaani, Keltainen, Magenta, Harmaa
 • Mustesäiliön kapasiteetti: 70 ml
 • Kaksipuolinen tulostus A4 papereille
 • Reunaton tulostus A3+ kokoon asti
 • Tulostusnopeus 10x15cm valokuva – 25 sekuntia
 • Suuttimien konfigurointi: 360 Suuttimet musta, 180 Suuttimet per väri
 • Tulostustarkkuus: 5760 x 1440 DPI
 • Skannaustarkkuus 1200 x 4800 DPI
 • Paperilokeroiden lukumäärä 3

Vapauta luovuutesi upeilla A3+-koon valokuvilla ja tulosta myös asiakirjoja uskomattoman edulliseen sivukohtaiseen hintaan. Tulosta, kopioi ja skannaa helposti suuren 10,9 cm:n värillisen kosketusnäytön, kattavan materiaalinkäsittelyn sekä innovatiivisen kuuden värin mustejärjestelmän ansiosta. Uudelleentäytettävien mustesäiliöiden sekä joustavien liitäntäominaisuuksien ansiosta tämä on täydellinen tulostin niille, jotka haluavat tulostaa valokuvia.

Uusi kuuden värin järjestelmä
Tulosta korkealaatuisia ja pitkään säilyviä valokuvia Epson Claria ET Premium ‑musteella (reunukseton tulostus A3+-kokoon asti). Musta ja harmaa muste takaavat upeat mustavalkoiset valokuvat, ja musta pigmenttimuste varmistaa terävät tekstit, kun tulostetaan kaksipuolisia asiakirjoja tavalliselle paperille. Muun muassa näiden ominaisuuksien ansiosta tämä tulostin on loistava valinta kaikkiin kodin tulostustehtäviin.

Säästä aikaa ja rahaa
ET-8550 tulostimella voit tulostaa jopa 2 300 laadukasta valokuvaa yhdellä mustepullosarjalla. Pullot ja säiliöt on suunniteltu helppokäyttöisiksi, eli musteen lisäys on siistiä ja helppoa. Lisäksi tulostimen suorituskyky ja alhaiset käyttökustannukset varmistavat, että sinulla on vapaus tulostaa kaikki mitä haluat ja milloin haluat.

Modernia joustavuutta
Nykyaikaiselle käyttäjälle suunnattu EcoTank ET-8550 antaa sinun tulostaa, skannata ja suorittaa muita toimintoja suoraan puhelimeltasi tai tabletiltasi Epson Smart Panel -sovelluksella. Voit myös tulostaa SD-kortilta ja USB-muistitikulta 10,9 cm värikosketusnäytön avulla. Wi-Fi-, Wi-Fi Direct- ja Ethernet-liitännät mahdollistavat tulostimen helpon käyttöönoton.

Yhteensopiva myös erikoismateriaalien kanssa
Erittäin monipuolinen ET-8550 tulostaa suoraan tulostukseen sopiville CD-/DVD-levyille ja saat kahteen paperilokeroon sekä valokuvapaperia että A4-paperia, jotta tulostimesi on aina valmiina käyttöön. Takasyötön avulla voit tulostaa A3+ -koon papereille, taidepapereille ja korteille, ja suoran A3+ -paperinsyötön ansiosta voit tulostaa jopa 1,3 mm paksuiselle ja 2 metrin pituiselle paperille. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla niin luova ja taiteellinen kuin haluat!

Epson Smart Panel -sovellus
Epson Smart Panel -sovelluksen avulla voit hallita tulostintasi suoraan tabletiltasi tai älypuhelimestasi1. Tulosta valokuvia, kopioi asiakirjoja, määritä tulostimen asetukset, tee vianetsintä ja anna luovuutesi virrata hyödyntämällä erilaisia taiteellisia malleja!

Lämmötön tekniikka
Lämmöttömän Micro Piezo -teknologiamme ansiosta voit nauttia tasaisen nopeasta tulostuksesta ja vähentää huomattavasti energian kulutusta. Myös vaihdettavia tarvikkeita tarvitaan vähemmän. Säästä aikaa ja rahaa – ja ota samalla ympäristö huomioon!

 • Epsonin kuuden värin Claria ET Premium Ink -muste: Tulosta reunuksettomia A3+-koon värikuvia ja upeita mustavalkokuvia
 • Erittäin edullinen tulostus: Tulostaa jopa 2 300 laadukasta valokuvaa yhdellä mustepullosarjalla
 • Modernit liitännät: Käytettävissä ovat Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet ja Apple AirPrint
 • Työhön ja vapaa-aikaan: A4- ja valokuvakoon paperilokerot sekä kaksi A3+-koon lokeroa takana paksummille materiaaleille
 • Kaksipuolinen tulostus (vain A4-koossa): Tulosta terävää tekstiä A3+- ja A4-koon asiakirjoihin mustalla pigmenttimusteella

Saatat myös pitää...