Epson SureColor SC-P700 – 10 värin valokuvatulostin

789,00  636,29 € alv 0%

tai esim.
75 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 75 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 904 €
Maahantuojalla 2-5 kpl
Toimitusaika 1-4 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Uudistunut A3+ sarjan huipputulostin, jossa ei enää vaadita musteiden vaihtoa matta- ja kiiltäväpintaisten kuvien välillä. Uudistunut tulostuspää, sekä uudistuneet musteet.

Tuotetunnus (SKU): C11CH38401

Valitse lisätarvikkeet

Epson T46S -koko sarja, 10 väriä (T46S1-T46SD)

Koko mustesarja Epson SureColor SC-P700:lle. 10kpl 25ml.
Katso saatavuus yksittäisten värien kohdalta

Kuvaus

Valmistajan sivulle

Tämän tuotteen musteet ja maintenance tank

Ominaisuudet

  • Epson Micro Piezo™ -tulostuspää
  • 10 mustekanavaa, ei vaadi matta- ja valokuvamustan vaihtoa
  • Värit: Valokuvamusta, Mattamusta, Syaani, Vaalea syaani, Keltainen, Kirkas magenta, Kirkas ja vaalea magenta, Violetti, Grey, Vaaleanharmaa
  • Mustesäiliön kapasiteetti: 25 ml
  • Minimi pisarakoko: 1,5 pl, Muuttuvan pisarakoon tekniikalla
  • Suuttimien konfigurointi: 180 Suuttimet musta, 180 Suuttimet per väri
  • Tulostustarkkuus: 5.760 x 1.440 DPI
  • Mahdollisuus 13″ rullapaperien tulostamiseen

SureColor SC-P700 on suunniteltu ammattilaisille, puoliammattilaisille ja kunnianhimoisille harrastajavalokuvaajille, jotka arvostavat yksityiskohtia ja haluavat tehokkaan ja tyylikkään laitteen. SC-P700-tulostimessa tyyli ja toimivuus yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Tulosteiden tarkkuus ja laatu ovat omaa luokkaansa syvien mustien sävyjen ja laajan sinisen värintoiston ansiosta.

Kuvien tarkkuus ja syvyys
SC-P700-valokuvatulostin tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun. Mustan värin korkea tiheys tarjoaa parempia liukusävyjä, syvempiä mustia ja vähemmän rakeisuutta. Se saavutetaan UltraChrome Pro 10 -musteella, uudella F10-tulostuspäällä ja mustaa vahvistavalla pinnoitustekniikalla (BEO), joka parantaa mustien alueiden yksityiskohtia ja tekstuuria. Sinisen värintoiston ansiosta näytöllä olevan kuvan värimaailma toistuu tarkasti tulostetussa kuvassa.

Tyylikäs, hillitty ulkoasu
Tämä valokuvatulostin miellyttää silmää yhtä paljon kuin sen tuottamat tulosteet. Tyylikäs muotoilu on saavutettu tinkimättä tulostuslaadusta, luotettavuudesta tai toiminnoista. Hillityn muotoilun sekä pienen kokonsa ansiosta tulostin sopii mainiosti luoviin työtiloihin tai kotistudioihin. Laite on täysin suojattu pölyltä ja lialta.

Helppokäyttöinen
Tyylikkään ulkoasunsa lisäksi SC-P700 on helppokäyttöinen. Sen ominaisuuksiin kuuluvat mukautettava käyttöliittymä, sisäänrakennettu valaistus, akseliton ja integroitu rullapaperiyksikkö, taidekuvapaperin syöttö ASF:stä, helppo materiaaliprofiilin asetus sekä tulostus älylaitteista. Lisäksi uuden 10-värisen F10-tulostuspään ansiosta mustaa mustetta ei tarvitse vaihdella.

Ammattilaisten tarvitsemaa joustavuutta
Tulostaa jopa 13 tuumaa useille eri materiaalityypeille, mukaan lukien valokuva- ja taidekuvapaperi sekä paksu mattapintainen julistepahvi (paksuus korkeintaan 1,5 mm). Tulostaa myös 13 tuumaa useille rullamateriaalityypeille integroidulla akselittomalla rullayksiköllä.