NYT
SUOSITTELEMME

Focus Optimum 30-60×85 APO ED -kaukoputki

1 095,00  883,06 € alv 0%

tai esim.
103 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 103 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 1232 €
Saatavilla heti myymälästä
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Huippuluokan kuvanlaadun takana kaksinkertainen ED-objektiivilinssirakenne ja yksi Fluoridi HD -linssi. Fluoridilinssi löytyy yleensä vain kaikkein kalleimmista kaukoputkista! Takuu 10 vuotta!
Kaukoputki on esillä myymälässämme – tervetuloa tutustumaan!

Tuotetunnus (SKU): 117070

Valitse lisätarvikkeet

UES Camera Lens Cleaning Travel Kit puhdistussetti

Monipuolinen puhdistuspaketti kameran puhdistamiseen. Sisältää pumpun, puhdistuskynän sudilla, viisi mikrokuituliinaa, mokkaliina, linssinpuhdistusneste ja kertakäyttöisiä esikostutettuja puhdistusliinoja.

LensPen Cleaning Kit

Sisältää: LensPen Original, Hurricane Blower ja mikrokuituliina.

Levenhuk A10 -puhelinadapteri kaukoputkelle

Digiscoping-adapteri älypuhelimille - sopii max 60mm halkaisijalla oleviin okulaareihin (kiikarit, kaukoputket, tähtikaukoputket, mikroskoopit ym). Sopii älypuhelimille, joiden leveys 53mm-102mm.

Kuvaus

”OPTINEN LAATU HUIPPULUOKKAA”

Monille ihmisille luonnossa liikkuminen on tärkeää hyvinvoinnin kannalta. Se on maaginen paikka, jonne me kaikki olemme tervetulleita, jossa voimme levätä, tutkia ja löytää itsemme.

Pohjoismaiden luonto on upea maisema, jossa on paljon erilaisia syviä metsiä, lukemattomia järviä, jokia, niittyjä, vuoria, vuonoja, poukamia ja saaristoja.

Kaikissa näissä paikoissa on yksityiskohtia ja villieläimiä, joita ihmissilmän voi olla vaikea havaita.

Pohjoismaiden luonto ei ole vain villi ja kaunis, vaan se voi myös asettaa vaikeita haasteita. Pimeys, kylmyys, myrskyt, sade ja vaihtelevat säät ja lämpötilat. Muutamasta miinusasteesta aina alle miinus 30 asteeseen saakka asettaa suuria vaatimuksia sekä laitteille että ihmisille.

Se on paikka täynnä seikkailua, ja siellä on aina jännittäviä asioita löydettävänä ja nähtävänä, ja siksi olemme luoneet Focus Optimumin.

Focus Sport Optics perustettiin lähes 40 vuotta sitten, ja olemme siitä lähtien kehittäneet kiikareita, tähystyskaukoputkia ja etäisyysmittareita pohjoismaiseen ilmastoon.

Focus Optimum on kaikkien aikojen edistyksellisin tähystyskaukoputkemme. Se on tehty seikkailijalle, metsästäjälle, lintubongareille ja luonnon ystävälle, joilla on korkeimmat vaatimukset rakenteen, terävyyden ja todenmukaisen värintoiston suhteen.

Focus Optimum on tehty sinulle!

Erinomainen optinen rakenne

Erinomaisen optisen rakenteen ansiosta, joka koostuu kaksinkertaisesta ED-objektiivilinssirakenteesta ja yhdestä Fluoridi HD -linssistä, Focus Optimum tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun, jossa on terävät yksityiskohdat ja korkea kontrasti koko näkökentässä.

Objektiivien kehittynyt optinen pinnoite tuottaa todentuntuisen värintoiston ja näyttää luonnon suuruuden juuri sellaisena kuin se on.

Optisen rakenteen ansiosta yksityiskohdat näkyvät myös pimeässä ja haastavassa ympäristössä ja heikentyneessä valaistuksessa.

Ote on vakaa, tasapainoinen ja tuntuu luonnolliselta. Tähystyskaukoputkessa on tarkennusrengas, ja pyörässä on juuri sopiva vastus, jonka avulla löydät terävyyden nopeasti riippumatta siitä, sataako tai käytätkö paksuja talvihanskoja. Okulaarissa on kierrettävä silmäsuppilo, joka mahdollistaa miellyttävän katselun silmälasien kanssa tai ilman.

Runko koostuu alumiini- ja magnesiumseoksesta, joka luo kevyen mutta samalla erittäin kestävän rungon, joka kestää käyttöä kaikissa sääolosuhteissa. Runko on päällystetty vankalla ja kestävällä kumipäällysteellä, joka kestää kaikkia luonnonvoimia ja antaa samalla hyvän otteen käsineiden kanssa tai ilman.

85 mm:n etulinssissä on edistyksellinen FMC-pinnoite, joka hylkii likaa, sadetta ja sormenjälkiä ja auttaa antamaan selkeän kuvan myös huonommissa sääolosuhteissa.

Focus Optimum on vedenpitävä ja typpikaasulla täytetty, mikä tarkoittaa, ettei tähystyskaukoputkeen muodostu kondenssia. Mukana tulee käytännöllinen kiinnitettävä kotelo, joka suojaa ja kuljettaa sitä, jotta tähystyskaukoputkesi on aina suojassa, vaikka sitä käyttäisitkin.

Focus Optimumin avulla haluamme, että koet luonnon sellaisena kuin se on. Majesteettinen, parantava ja täynnä seikkailuja, jotka odottavat löytämistä.

Focus Optimum on pohjoismaalaisten pohjoismaalaisille tekemä tuote.

Focus Optimum on tehty sinulle.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Optinen rakenne koostuu kahdesta ED- ja yhdestä Fluoridi HD -linssistä. Tähystyskaukoputki tuottaa hämmästyttävän kuvanlaadun, jossa on erinomainen valonläpäisy ja todentuntuiset värit.
  • Kulmikas rakenne alentaa tähystyskaukoputken asennuskorkeutta ja tekee siitä vakaamman.
  • Focus Optimum on vedenpitävä ja typpikaasulla täytetty, mikä tarkoittaa, että tähystyskaukoputkeen ei muodostu kondenssia.
  • Kehittynyt FMC-pinnoite hylkii likaa, sadetta ja sormenjälkiä ja auttaa antamaan selkeän kuvan myös huonommissa sääolosuhteissa.

Focus Optimumin mukana toimitetaan suojaava neopreenikotelo ja puhdistusliina. Jalustapanta on Arca Swiss -yhteensopiva.

Mitat (SxLxK) (mm): 425x100x145
Ulostulopupilli Ø (mm): 2,8-1,4
Silmäetäisyys (mm): 20-18
Silmäsuppilot: Kierrettävä
Näkökenttä (kulma) (°): 2,5-1,25
Näkökenttä (näennäinen) (°): 75-75
Lasin tyyppi: Fluoride HD, Double ED
Suurennos (x): 30-60
Optinen pinnoite: FMC
Prisma: Porroprisma
Jalustasovitin: Kyllä
Hämäräluku: 50
Vedenpitävä (m)Yes
Paino (g): 2000
Warranty (year(s)): 10
Lähin tarkennus (m)7.5
Objektiivin halkaisija (mm): 85

Saatat myös pitää...