SUOSITTELEMME

Focus Optimum 8×32 ED -kiikari

349,00  281,45 € alv 0%

tai esim.
65 €/kk (6kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 65 €/kk
Maksuaika: 6 kk
Luottohinta: 392 €
Maahantuojalla >20 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Focus Optimum tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun, jossa on teräviä yksityiskohtia ja korkea kontrasti koko näkökentässä. Takuu 10 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): BW5 8X32

Valitse lisätarvikkeet

Finnstick FF staijauskeppi/seipiö levyllä, VM 15

Neliosainen neopreenipäällysteisellä kädensijalla varustettu staijauskeppi kaikille kattoprismakiikareille. Markkinoiden paras seipiö!

LensPen Cleaning Kit

Sisältää: LensPen Original, Hurricane Blower ja mikrokuituliina.

UES Camera Lens Cleaning Travel Kit puhdistussetti

Monipuolinen puhdistuspaketti kameran puhdistamiseen. Sisältää pumpun, puhdistuskynän sudilla, viisi mikrokuituliinaa, mokkaliina, linssinpuhdistusneste ja kertakäyttöisiä esikostutettuja puhdistusliinoja.

Dörr TA-4 SLIM -kiikari-adapteri

Tukeva, pitävä ja toimiva kiikariadapteri

Cullmann 50045 seipiö/selfietikku kuulapäällä

Yhdellä kädellä käytettävä monopod / seipiö / selfietikku. Pituus 42-100cm.

Kuvaus

Focus Optimum 8×32 ED

Monille ihmisille luonnossa liikkuminen on tärkeää hyvinvoinnin kannalta. Se on maaginen paikka, jonne me kaikki olemme tervetulleita, jossa voimme levätä, tutkia ja löytää itsemme.

Pohjoismaiden luonto on upea maisema, jossa on paljon erilaisia syviä metsiä, lukemattomia järviä, jokia, niittyjä, vuoria, vuonoja, poukamia ja saaristoja.

Kaikissa näissä paikoissa on yksityiskohtia ja villieläimiä, joita ihmissilmän voi olla vaikea havaita.

Pohjoismaiden luonto ei ole vain villi ja kaunis, vaan se voi myös asettaa vaikeita haasteita. Pimeys, kylmyys, myrskyt, sade ja vaihtelevat säät ja lämpötilat. Muutamasta miinusasteesta aina alle miinus 30 asteeseen saakka asettaa suuria vaatimuksia sekä laitteille että ihmisille.

Se on paikka täynnä seikkailua, ja siellä on aina jännittäviä asioita löydettävänä ja nähtävänä, ja siksi olemme luoneet Focus Optimumin.

Focus Sport Optics perustettiin lähes 40 vuotta sitten, ja olemme siitä lähtien kehittäneet kiikareita, tähystyskaukoputkia ja etäisyysmittareita pohjoismaiseen ilmastoon.

Focus Optimum on kaikkien aikojen edistyksellisin kiikarimme. Se on tehty seikkailijalle, metsästäjälle, lintubongareille ja luonnon ystävälle, joilla on korkeimmat vaatimukset rakenteen, terävyyden ja todenmukaisen värintoiston suhteen.

Focus Optimum on tehty sinulle!

Optinen rakenne

Erinomaisen optisen rakenteen ansiosta, joka koostuu yhdestä ED-linssistä sekä dielektrisistä ja vaihepinnoitetuista linsseistä, Focus Optimum tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun, jossa on teräviä yksityiskohtia ja korkea kontrasti koko näkökentässä.

Objektiivien kehittynyt optinen pinnoite tuottaa todentuntuisen värintoiston ja näyttää luonnon suuruuden juuri sellaisena kuin se on.

Optisen rakenteen ansiosta yksityiskohdat näkyvät myös pimeässä ja haastavassa ympäristössä ja heikentyneessä valaistuksessa.

Ote on vakaa, tasapainoinen ja tuntuu luonnolliselta. Tarkennussäätimessä on juuri sopiva vastus, jonka avulla löydät terävyyden nopeasti, vaikka sataisi tai sinulla olisi paksut talvihanskat. Okulaarissa on kierrettävä silmäsuppilo, joka mahdollistaa miellyttävän katselun silmälasien kanssa tai ilman.

Runko koostuu alumiini- ja magnesiumseoksesta, joka luo kevyen mutta samalla erittäin kestävän rungon, joka kestää käyttöä kaikissa sääolosuhteissa. Runko on päällystetty vankalla ja kestävällä kumipäällysteellä, joka kestää kaikkia luonnonvoimia ja antaa samalla hyvän otteen käsineiden kanssa tai ilman.

32 mm:n etulinssissä on edistyksellinen FMC-pinnoite, joka hylkii likaa, sadetta ja sormenjälkiä ja auttaa antamaan selkeän kuvan myös huonommissa sääolosuhteissa.

Focus Optimum on vedenpitävä ja typpikaasulla täytetty, mikä tarkoittaa, ettei tähystyskaukoputkeen muodostu kondenssia. Mukana tulee käytännöllinen kotelo suojaa ja kuljetusta varten sekä mukava kaulahihna.

Focus Optimum 8×32 ED on ihanan kompakti ja helppokäyttöinen monitoimikiikari, joka sopii erinomaisesti viikonloppuretkille ja luonnon kauneuden tutkimiseen. Sitä on helppo pitää paikoillaan pidempään, ja sen pieni paino yhdessä mukavan kaulahihnan kanssa mahdollistaa sen pitämisen kaulassa koko vaelluksen ajan.

Focus Optimumin avulla haluamme, että koet luonnon sellaisena kuin se on. Majesteettinen, parantava ja täynnä seikkailuja, jotka odottavat löytämistä.

Focus Optimum on pohjoismaalaisten pohjoismaalaisille tekemä tuote.

Focus Optimum on tehty sinulle.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Optinen rakenne koostuu yhdestä ED-linssistä sekä dielektrisestä ja vaihepinnoitetusta linssistä. Focus Optimum tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja terävät yksityiskohdat.
  • Kevyt mutta kestävä rakenne helpottaa paikallaan pitämistä pidemmän aikaa.
  • Focus Optimum on vedenpitävä ja typpikaasulla täytetty, mikä tarkoittaa, että kiikariin ei muodostu kondenssia.
  • Kehittynyt FMC-pinnoite hylkii likaa, sadetta ja sormenjälkiä ja auttaa antamaan selkeän kuvan myös huonommissa sääolosuhteissa.
Mitat (SxLxK) (mm): 120x125x44
Diopterin säätö: +/-3
Ulostulopupilli Ø (mm): 4
Silmäetäisyys (mm): 17
Silmäsuppilot: Ylöskäännettävä
Näkökenttä (kulma) (°): 8,2
Näkökenttä (näennäinen) (°): 66
Lasin tyyppi: ED, BaK-4
Pupilliväli: 55-74
Suurennos (x): 8
Optinen pinnoite: Phase Coating, FMC, Dielectric Coating
Prisma: Kattoprisma
Jalustasovitin: Kyllä
Hämäräluku: 16
Vedenpitävä (m): Yes
Paino (g): 489
Warranty (year(s)): 10
Näkökenttä (1000m) (m): 144
Lähin tarkennus (m): 2
Objektiivin halkaisija (mm): 32