UUSI

Focus Viewmaster 20-60×80 WP -kaukoputki

289,00  233,06 € alv 0%

tai esim.
55 €/kk (6kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 55 €/kk
Maksuaika: 6 kk
Luottohinta: 330 €
Saatavilla heti myymälästä
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Paranna luonto- ja lintukokemustasi Focus Viewmasterin avulla. Focus Viewmaster on kaukoputki, jonka suuri 80-millinen etulinssi päästää sisään suuren määrän valoa, joten voit käyttää myös helposti isoa suurennosta. Mukana tuleva okulaari tarjoaa 20-60-kertaisen suurennoksen, jonka avulla voit nähdä yksityiskohtia vielä pidemmiltä etäisyyksiltä. Takuu 10 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): SP2 A 20-60X80

Valitse lisätarvikkeet

UES Camera Lens Cleaning Travel Kit puhdistussetti

Monipuolinen puhdistuspaketti kameran puhdistamiseen. Sisältää pumpun, puhdistuskynän sudilla, viisi mikrokuituliinaa, mokkaliina, linssinpuhdistusneste ja kertakäyttöisiä esikostutettuja puhdistusliinoja.

LensPen Cleaning Kit

Sisältää: LensPen Original, Hurricane Blower ja mikrokuituliina.

Levenhuk A10 -puhelinadapteri kaukoputkelle

Digiscoping-adapteri älypuhelimille - sopii max 60mm halkaisijalla oleviin okulaareihin (kiikarit, kaukoputket, tähtikaukoputket, mikroskoopit ym). Sopii älypuhelimille, joiden leveys 53mm-102mm.

Kuvaus

Focus Viewmaster 20-60×80 WP

Focus Viewmaster on täydellinen kaukoputki lintujen tarkkailuun, tähtitieteeseen ja ampumaradoille. Tähtäimessä on korkealaatuinen optiikka, joka yhdessä suuren 80 mm:n etulinssin kanssa antaa kuvan, jossa on erinomainen terävyys, värintoisto ja kirkkaus. Etulinsseissä on FMC-pinnoite, jossa optisen pinnan päälle asetetaan useita erikoispinnoitekerroksia heijastusten vähentämiseksi ja kuvanlaadun parantamiseksi.

Kaukoputki on täytetty typpikaasulla, mikä tarkoittaa, että se on täysin vedenpitävä, joten voit ottaa sen mukaasi millä tahansa säällä, ja siinä on nopea ja herkästi reagoiva tarkennusnuppi, joten saat tarkan tarkennuksen nopeasti ja helposti.

  • Suuri 80 mm:n objektiivi
  • Helppo asettaa tarkennus
  • FMC-pinnoite
  • Vesitiivis
  • Helppo liittää älypuhelimeen sovittimen avulla

Okulaari on yhteensopiva älypuhelinsovittimien kanssa, joten voit helposti liittää älypuhelimesi kaukoputkeen erittäin pitkän polttovälin valokuvausta varten. Focus Outlookin mukana tulee käytännöllinen stay-on-kotelo suojaa ja kuljetusta varten.

Pakkauksessa:

  • Focus Viewmaster
  • Focus okulaari 20-60x
  • Etulinssin ja okulaarin suojukset
  • Kaukoputken suoja

Lisätiedot

Valmistaja

Focus