UUSI

Fujifilm Fujinon XF 8mm F3.5 WR

999,00 

tai esim.
96 €/kk (12kk) Kuukausierä Jousto osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 96 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 1157 €
Saatavuus: Tilapäisesti loppu tai tilaustuote
Kysy toimitusaika
Toimituskulut: alkaen 5,90 €

Uusi FUJINON XF8mmF3.5 R WR tarjoaa ihmissilmää laajemman katsantokulman ja on siten X-sarjan laajakulmaisin objektiivi kiinteällä polttovälillä. Suodinkierre 62mm.

SKU: 16797760

Valitse lisätarvikkeet

Hoya Fusion Antistatic Protector 62mm suojalasi

Yhdistämällä uusin kalvotustekniikka ja Pro1 –suotimet, on luotu uusi Hoya FUSION Antistatic suodatinsarja, jossa on likaa hylkivä kova pinnoite ja se on antistaattinen.

Hoya Fusion One Protector 62mm suojalasi

Uudistunut versio suositusta Hoya DMC Pro 1 Digital suotimesta. Kirkas suojalasi, jossa vettä ja tahroja hylkivä pinnoite, hyvä valonläpäisykyky, sekä matala metallikehys.

Hoya HD CIR-PL 62mm -pyöröpolarisaatiosuodin

HD-suotimissa käytetään 4x normaalia lujempaa lasilaatua ja monikalvopäällystystä

Kuvaus

Valmistajan sivulle

Uuden objektiivin polttoväli vastaa 12 mm kinokoossa, ja on laajakulmaisin kiinteän polttovälin objektiivi Fujifilmin X-sarjassa. Laaja formaatti tarjoaa 121 asteen katsantokulman vinottain ja 112 astetta vaakasuunnassa. Suhteessa siihen, mitä näemme ihmissilmällä, jonka tehokas näkökenttä on noin 60 astetta, tämä ultralaajakulmaobjektiivi mahdollistaa kuvan kaksi kertaa leveämmällä näkökentällä.

FUJINON XF8mmF3.5 R WR ( 12mm kinovastaavuus) on X-sarjan laajakulmaisin objektiivi kiinteällä polttovälillä.

Pitkän kokemuksen ja edistyksellisen FUJINON-objektiiviteknologian ansiosta tämäkin objektiivi on rakennettu antamaan korkeimman mahdollisen terävyyden ja resoluution reunasta reunaan. Objektiivi koostuu 12 elementistä yhdeksässä ryhmässä; kaksi ED-linssielementtiä sekä kolme asfääristä linssielementtiä minimoivat sfääristä ja kromaattista poikkeamaa tarjoten poikkeuksellisen tarkkoja yksityiskohtia. Asfääriset ja ED-linssielementit on tarkoin aseteltu, jotta objektiivista on saatu vain 52,8 mm pitkä ja 215 g painoltaan. Kompakti muotoilu tekee objektiivista täydellisen seuralaisen: suodinhalkaisija on 62 mm, joten siihen on helppo kiinnittää erilaisia suotimia tuloksen parantamiseksi.

Objektiivi on tiivistetty pölyä ja kosteutta vastaan kymmenestä kohdasta, ja etummaisessa linssielementissä on vettähylkivä fluorikäsittely. Objektiivi kestää myös alhaisia lämpötiloja -10 asteeseen saakka. Automaattitarkennus on nopea ja tarkka sisäisen moottorin ansiosta, jonka AF-nopeus on äärimmäisen nopea, jopa 0,02 sekuntia. Se on erittäin hyödyllinen, kun haluaa kuvata kohteita, joissa on paljon liikettä. Aukon valintaa ohjataan joko objektiivin päällä sijaitsevalla himmenninrenkaalla tai kameran säätöpyörällä.

Linssin rakenne 10 elementtiä 7 ryhmässä
Polttoväli 14mm (21mm kinovastaavuus)
Kuvakulma 90,8°
Aukko F2.8-22
Tarkennusetäisyys 30cm – ∞ (Makrotilassa 18cm – ∞)
Maksimisuurennos 0.12x
Koko ø65mm x 58.4mm
Paino 235g
Suodinkierre 58mm