-8%
On Sale
Sale!
%
Off
8
Save 200 €
200€
8%
200

Fujifilm X-T5 + 16-80mm F4 R Kit, musta + Kingston SDXC UHS-II, 128GB -muistikortti

Alkuperäinen hinta oli: 2 495,00 €.Nykyinen hinta on: 2 295,00 €. 1 850,81 € alv 0%

tai esim.
210 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 210 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 2516 €

Alin hinta viimeisen 30pv aikana: 2 295,00 .

Tilapäisesti loppunut tai tilaustuoteKysy toimitusaika.
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €
Tarjous voimassa
8Päivää18Tuntia03Minuuttia12Sekuntia

Takuu 2 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): 16782571

Kuvaus

FUJIFILM X-T5 on kolmas kamera viidennen sukupolven X-sarjassa ja on yhdessä äskettäin julkaistun X-H2:n kanssa X-sarjan historian korkeimmalla stillkuvaresoluutiolla varustettu kamera 40,2 megapikselillä, mahdollisuus 160 megapikseliin Pixel Shift Multi-Shotilla. Kamera voi tallentaa 6K-videokuvaa, siinä on viisiakselinen kuvanvakautus, joka kompensoi jopa seitsemän askeleen verran, ja kohteentunnistustoiminto automaattitarkennuksessa, kehitelty syväoppivalla tekoälyteknologialla.

Uusi FUJIFILM X-T5 on täydellinen seuralainen, joka kattaa monet eri valokuvaustyylit, mm. katu-/dokumenttikuvauksesta, jossa kameran näppärä koko ja paino ovat eduksi, maisema- ja muotokuvaukseen, joka vaatii korkeimman mahdollisen kuvanlaadun.

Korkearesoluutioinen kuvakenno 160 MP Pixel Shift Multi-Shotilla

Uusi taustavalaistu 40,2 MP kenno X-Trans™ CMOS 5 HR ja nopea X-Processor 5 antavat uudelle X-T5:lle korkeimman kuvanlaadun X-sarjan historiassa. Uudessa kennossa on parannettu kuvankäsittelyalgoritmi, joka tuottaa matalan kohinatason korkeasta pikselimäärästä huolimatta, ja uusi pikselirakenne vangitsee tehokkaasti suuremman määrän valoa, joka taas mahdollistaa ISO125 standardiherkkyytenä. Valotusaikaa voi myös säätää aiempia sukupolvia suuremmalla tarkkuudella, mikä on parantanut nopeinta elektronista suljinaikaa 2,5 askeleella (aiemmin 1/32 000, nyt 1/180 000). Tämä antaa käyttäjälle mahdollisuuden kuvata suurimmalla aukolla jopa kuvausolosuhteissa, joissa on äärimmäisen voimakas valo.

Toiminto Pixel Shift Multi-Shot, jossa kameran kuvanvakautusta (IBIS) käytetään kuvakennon siirtämiseen, ottaa yhteensä 20 kuvaa, jotka sitten voivat luoda kuvan noin 160 megapikselin tarkkuudella ohjelmalla ”Pixel Shift Combiner”. Pixel Shift Multi-Shot -toiminto vangitsee RGB-pikselitietoa punaisiin, vihreisiin ja sinisiin pikseleihin tarkasti yksitellen, mikä antaa korkeimman mahdollisen värintoiston jopa kaikkein pienimmissäkin yksityiskohdissa.

Automaattitarkennus kehitetty syväoppivalla tekoälyllä

Uudella korkearesoluutiokennolla on isompi määrä vaiheentunnistavia pikseleitä aikaisempiin malleihin verrattuna, mikä johtaa tarkempaan automaattitarkennukseen kohteissa, joissa on hieno tekstuuri, kuten maisema- ja potrettikuvauksessa. X-Processor 5:n työstönopeus on aiempaa sukupolvea tuplasti nopeampi ja uusi kohteentunnistustoiminto kameran automaattitarkennukseen, kehitetty syväoppivalla AI-teknologialla, löytää ja jäljittää kohteesi hyvin vakuuttavalla tavalla. Se tunnistaa ja jäljittää automaattisesti kasvojen ja silmien lisäksi lintuja ja muita eläimiä, autoja, polkupyöriä, lentokoneita ja junia. Parannellun AF-ennustealgoritmin käyttö vakauttaa tarkennusta jopa AF-C-tilassa. Lisäksi kasvojen- ja silmientunnistusta on parannettu huomattavasti tunnistamaan henkilöitä, joilla on silmälasit tai kasvomaski.

X-T5 tukee HEIF-kuvamuotoa, joka tuottaa 10-bittistä kuvanlaatua tiedostoihin, jotka ovat jopa 30 % pienempiä kuin tavalliset JPEG-tiedostot, ja yhdistettynä johonkin Fujifilmin rakastetuista filmisimulaatioista (19 kpl) saadaan lisämahdollisuuksia tuottaa korkealaatuisia kuvia suoraan kamerasta. Kameran automaattinen valkotasapaino on myös kehitetty syväoppivaa tekoälyä käyttäen, jolloin kameran kyky päättää valkotasapaino hankalissa tilanteissa, joissa erityyppisiä valoja, lisääntyy.

4:2:2 10 bitin video 6K/30P

Kameran korkearesoluutiokenno ja uusi prosessori mahdollistavat 4:2:2 10 bitin videotallennuksen sisäisesti 6K/30P, tuki usealle kodekille (H.264 ja H.265) ja komprimointitavat (ALL-intra ja Long GOP). X-T5:ssä on 4K HQ -tila, jossa hyvin korkea yksityiskohtaisuus saavutetaan 6K-ylisamplauksella. Värinluokitusprofiilin F-Log2 avulla on mahdollista saavuttaa jopa 13 kokonaisen askeleen dynaaminen alue. Kameran HDMI-ulostulo voi lähettää 12-bittistä ProRes Raw:ta ja Blackmagic Raw:ta ulkoiselle tallennusyksikölle jopa 6,2K/29.97P.

X-Processor 5:ssä on aiempaa matalampi virrankulutus, ja yhdessä kamerarungon lämpöäjohtavan rakenteen avulla pidentyy maksimaalinen tallennusaika noin 90 minuuttia 6K/30P. Kuten kameran stillkuvatilassa, voi myös videotilassa hyödyntää kameran automaattitarkennusjärjestelmää kohteentunnistuksella ja vakuuttavalla seuraavalla automaattitarkennuksella liikkuvissa kohteissa.

Suuri, korkearesoluutioinen etsin ja parempi ergonomia

Kameran elektroninen etsin on resoluutioltaan 3,69 MP, ja siinä on korkea suurennusaste (0,8x) ja päivitysnopeus sekä parannettu näkyvyys ja pienempi vääristymä silmän liikkeiden aikana. X-T5:n viisiakselinen kuvanvakautus (IBIS) kompensoi jopa seitsemän astetta pidemmän suljinajan, ja luo täten paremmat edellytykset esimerkiksi videokuvaamiseen käsivaralla ja valokuvaamiseen heikossa valossa. Kameran suljinta on myös parannettu kestämään jopa 500 000 valotusta.

Kamerarungossa on vankka ja sääsuojattu rakenne, ja se perii edeltäviltä sukupolvilta käsiteltävyyttä isoissa ja intuitiivisissa säädöissä mm. suljinajalle, ISO:lle ja valotuksenkompensaatiolle, jotta voi nopeasti silmäillä säätöjään kameran ollessa pois päältä. X-T5:ssä on selkeä kytkin, jolla vaihdetaan stillkuvan ja videon välillä sekä erillisiä valikkoja riippuen siitä, missä tilassa kamera kulloinkin on. Nyt voi nopeasti vaihtaa videon ja stillkuvan välillä asetusten säilyessä ja nappi pikavalikolle (Q Menu) mukautuu myös valitun tallennustilan mukaan.

Kameran kahvaa on paranneltu ja useampi painike on kasvanut, jotta kameran käsittely olisi helpompaa esimerkiksi hanskat kädessä. Kosketusherkkä 3 tuuman LCD-näyttö 1,84 MP:n resoluutiolla on kallistettavissa kolmessa suunnassa; ylös ja alas kuvattaessa vaakatasossa ja ylöspäin, kun kamera käännetään pystyasentoon.

Toiminnot:

 • Taustavalaistu 40.2 megapikselin APS-C X-Trans CMOS 5 HR kenno ilman alipäästösuodinta
 • X-Processor 5 tuplasti korkeammalla käsittelynopeudella aiempaan sukupolveen verrattuna
 • Viisiakselinen kuvanvakautus (IBIS) jopa seitsemän askeleen kompensaatiolla
 • Kohteentunnistus syväoppivalla tekoälytekniikalla, joka löytää ja jäljittää kohteesi
 • 160MP Pixel Shift Multi-Shot-toiminto
 • Nopeampi ja herkempi automaattitarkennus, kohdettaseuraava AF viidellä erikoismukautetulla ohjelmalla sekä personoitu customtila
 • Sarjakuvaus 20 kuvaa/s elektronisella sulkimella ja 15 kuvaa/s mekaanisella sulkimella
 • Videotallennus 6K 30P ja 4K 60P 4: 2: 2 10-bittisenä sisäisesti muistikortille
 • Full-HD korkeanopeusvideo jopa 240p
 • Sisäinen videoformaatti: H.264 ja H.265 / HEVC
 • Videokomprimointi: ALL-intra ja Long GOP
 • ETERNA ja ETERNA Bleach Bypass – filmisimulointi elokuvamaiseen tyyliin
 • HDMI-ulostulo mahdollisuudella lähettää ulos ProRes Raw ja Blackmagic Raw
 • F-Log2 väriluokitusprofiili maksimaaliseen dynaamiseen alueeseen, jopa 13 askelta
 • Hybrid Log Gamma (HLG) videotallennus
 • Mikrofonisisääntulo (3.5 mm) ja kuulokeulostulo (USB-C-adapteri, joka tulee mukana)
 • Kallistettava, kosketusherkkä 3 tuuman LCD-näyttö 1 840 000 pisteen resoluutiolla
 • Elektroninen etsin 3 690 000 pisteen resoluutiolla, 0,8x suurennus ja korkea päivitystaajuus
 • Kaksi muistikorttipaikkaa SD/SDHC/SDXC ja tuki UHS-II (Ultra High Speed Class 2)
 • Fujifilmin pidetyt filmisimulointitilat toimivat sekä valokuvauksessa että videokuvauksessa
 • Wi-Fi langattomaan tiedonsiirtoon ja Bluetooth jatkuvaan, virtaasäästävään yhteyteen mobiiliin/tablettiin. Mahdollisuus kauko-ohjata kameraa sovelluksella FUJIFILM Camera Remote

 

Lisävarusteet

 • Akkukahva MHG-XT5 pikakiinnityksellä Arca-Swiss -jalustaan
 • Kaksi akkulaturia BC-W235 – lataa kahta akkua samanaikaisesti
 • Viisi lisätarvikesalamaa; EF-60, EF-X500, EF-X20, EF-20, EF-42 ja EF-X8
 • Kaukolaukaisin RR-100
 • CVR-XT– Varakansi kameran liittimille
 • Stereomikrofoni MIC-ST1
 • Lisäakku NP-W235”