Fujifilm X-T50 + XC 15-45mm F3.5-5.6 KIT, hopea

1 649,00  1 329,84 € alv 0%

tai esim.
152 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 152 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 1825 €
Maahantuojalla 2-5 kpl
Toimitusaika 1-4 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Uusi FUJIFILM X-T50 perii suositun FUJIFILM X-T5:n korkearesoluutioisen 40,2 MP kuvakennon ja nopean prosessorin, mutta pienemmässä kamerarungossa, joka painaa vain 438 g. Pienestä koostaan ​​huolimatta siinä on viisiakselinen kuvanvakain (IBIS), joka kompensoi jopa seitsemän askelta.

Tuotetunnus (SKU): FUJI16828832

Valitse lisätarvikkeet

Hähnel HL-F126S (NP-W126S)

Capacity 1130mAh, 7.2V, 8.1Wh

Hähnel HL-F126S Twin Pack (NP-W126S)

Edullinen kahden akun paketti. Capacity 1130mAh, 7.2V, 8.1Wh

SanDisk SDXC Extreme Pro 200MB/s, UHS-I, 64GB muistikortti

Lukunopeus jopa 200MB/s, kirjoitusnopeus jopa 90MB/s. Takuu 10 vuotta!

Kuvaus

Korkearesoluutionen kuvakenno kompaktissa kamerarungossa

Uusi taustavalaistu 40,2 MP:n X-Trans™ CMOS 5 HR -kenno ja nopea X-Processor 5 antavat uudelle X-T50:lle kaikkien aikojen parhaan kuvanlaadun mitä koskaan X-sarjan järjestelmäkameroissa on nähty, ja vielä hyvin kompaktissa muodossa. Uudessa kennossa on parannettu kuvankäsittelyalgoritmi, joka tuottaa alhaisen kohinatason korkeasta pikselimäärästä huolimatta. Uusi pikselirakenne kerää tehokkaasti suuremman valomäärän, mahdollistaen ISO125:n perusherkkyyden.

Valotusaikaa voidaan myös säätää tarkemmin kuin aiemmissa sukupolvissa, mikä on parantanut nopeinta sähköistä suljinaikaa 2,5 askeleella edellisestä 1/32 000:sta 1/180 000:een. Tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden kuvata suurimmalla aukolla myös äärimmäisen kirkkaissa valaistusolosuhteissa. Kennon korkeaa resoluutiota voidaan myös hyödyntää digitaaliseen polttovälin pidennykseen 1,4x ja 2x suurennoksella.

X-Processor 5:llä on kaksinkertainen käsittelynopeus verrattuna aiempaan sukupolveen ja uusi automaattitarkennuksen kohteentunnistustoiminto, joka on kehitetty syväoppivalla AI-tekniikalla, joka tunnistaa ja seuraa kohteita erittäin vaikuttavasti. Se havaitsee ja seuraa automaattisesti kasvojen ja silmien lisäksi myös eläimiä, lintuja, autoja, pyöriä, lentokoneita ja junia. Lisäksi kamerassa on edistyneempi AF-ennustusalgoritmi kuin aikaisemmissa malleissa, mikä tekee nopeiden liikkuvien kohteiden seuraamisesta helpompaa.

Analogisen filmin kaltaiset värit – ”Colors like film”

Uusi X-T50 on ensimmäinen X-sarjan malli, jossa on omistettu filmisimulaatiovalitsin kameran päällä, jonka avulla pääsee nopeasti käsiksi Fujifilmin 20 suosittuun filmisimulaatioon, mukaan lukien uusi ”REALA ACE”. ”REALA ACE” tarjoaa todentuntuisen värintoiston ja korkean tonaliteetin, mikä tekee siitä sopivan monenlaisiin kuvauskohteisiin ja -tilanteisiin. Filmisimulaatiot perustuvat Fujifilmin 90-vuotiseen perintöön ja kokemukseen valokuvafilmin kehityksestä ja ovat olleet tärkeä osa X100-sarjan valtavaa suosiota. Kamera tukee HEIF-kuvamuotoa, joka tarjoaa 10-bittistä kuvanlaatua tiedostoissa, jotka ovat jopa 30% pienempiä kuin tavalliset JPEG-tiedostot. Yhdistettynä mihin tahansa Fujifilmin suosituista filmisimulaatioista laajentaa se mahdollisuutta tuottaa korkealaatuisia kuvia suoraan kamerasta.

Vaikuttava vakautus ja 6K-videotallennus

Kameran viisiakselinen kuvanvakain kompensoi jopa seitsemän askeleen pitemmän suljinajan käyttäen kuvatietoa kameran tärähtelyn havaitsemiseen, mikä tarjoaa paremmat edellytykset esimerkiksi käsivaralla video- ja valokuvatessa heikossa valaistuksessa.

Kameran korkean resoluution kenno ja uusi prosessori mahdollistavat 4:2:2 10-bittisen videon tallennuksen sisäisesti 6K/30P ja 4K/60P eri koodekeille (H.264 ja H.265). X-T50:ssä on 4K HQ -tila, jossa saavutetaan erittäin korkea yksityiskohtien kirjo 6K-ylisamplauksen avulla. Uusi automaattitarkennustila kohteen seurantaan on lisätty, jossa käyttäjä voi osoittaa näyttöä valitakseen seurattavat kohteet AF-C + Wide / Tracking AF -tilassa videokuvaamisen aikana. Tämä tekee oikean kohteen seuraamisesta helpompaa tilanteissa, joissa kuvassa on useita kohteita.

 

X-T50:n klassiset säätimet kannustavat manuaaliseen valokuvaukseen, mutta kamerassa on myös nopean pääsyn automaattitilaan mahdollistava säädin, mikä on kätevää ja turvallista tilanteissa, joissa on kiire tai kun haluaa antaa jonkun toisen kuvata kameralla. X-T50 tunnistaa automaattisesti kohteen ja seuraa sitä samalla kun pitää sen tarkennuksessa, mikä tekee korkealaatuisten valokuvien ja videoiden ottamisesta helpompaa.

Verrattuna aikaisempaan malliin X-T50 on saanut pyöreämmän muotoilun ja parannetun otteen, lisäksi kameran takaosan painikkeiden asettelua on hienosäädetty mahdollistamaan tehokkaamman valokuvaamisen sekä still- että videokuvauksessa. X-T50:ssä on edeltäjänsä tavoin etsimeen integroitu, taivuteltava salama.

Ominaisuudet

 • Taustavalaistu 40,2 megapikselin APS-C X-Trans CMOS 5 HR -kenno ilman optista alipäästösuodatinta
 • X-Processor 5, jossa kaksinkertainen prosessointinopeus verrattuna aiempaan sukupolveen
 • Viisiakselinen kuvanvakain (IBIS) jopa seitsemän askeleen kompensaatiolla
 • Kohteentunnistus syväoppivalla tekoälytekniikalla, joka tunnistaa ja seuraa kohteita
 • Nopeampi ja herkempi automaattitarkennus, kohdetta seuraava AF viidellä erikoismuokattavalla ohjelmalla sekä henkilökohtainen custom-tila
 • Sarjakuvaus 13 kuvaa/s elektronisella sulkimella ja 8 kuvaa/s mekaanisella sulkimella
 • Fujifilmin suositut filmisimulaatiotilat (20 kpl), toimii sekä valokuvauksessa että videokuvauksessa, sisältäen uuden REALA ACE
 • Sisäänrakennettu salama älykkäällä täysautomatiikalla
 • Videokuvaus 6K 30P ja 4K 60P 4:2:2 10bit sisäisesti muistikortille
 • Full-HD korkeanopeusvideo jopa 240p
 • Sisäiset videoformaatit: H.264 ja H.265 / HEVC
 • Videokompressio: ALL-intra ja Long GOP
 • ETERNA ja ETERNA Bleach Bypass – filmisimulaatio elokuvamaiseen tyyliin
 • HDMI-ulostulo (Micro) mahdollisuudella lähettää ulos ProRes Raw ja Blackmagic Raw
 • F-Log2 värinluokitusprofiilit maksimaaliseen dynaamiseen alueeseen, jopa 13 askelta
 • Hybrid Log Gamma (HLG) videotallennus
 • Mikrofonitulo (3.5 mm) ja kuulokelähtö USB-C:n kautta (sovitin sisältyy)
 • Käännettävä, kosketusherkkä 3 tuuman LCD-näyttö, jonka resoluutio 1 840 000 pisteen
 • Elektroninen etsin, jonka resoluutio on 2 360 000 pistettä, 0,62x suurennos ja korkea päivitystaajuus
 • Muistikorttipaikka SD/SDHC/SDXC UHS-II-tuen kanssa (Ultra High Speed Class 2)
 • USB-lataus (USB-C)
 • Wi-Fi langattomaan kuvansiirtoon ja Bluetooth jatkuvaan, virtaa säästävään yhteyteen puhelimen/tabletin kanssa. Mahdollisuus kauko-ohjata kameraa FUJIFILM XApp -sovelluksella.

Saatat myös pitää...