HD PENTAX-D FA 15-30mm F2.8ED SDM WR (21280)

1 845,00 

tai esim.
170 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 170 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 2034 €
Maahantuojalla 1 kpl Varmista saatavuus!
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Myös täydelle kennolle. Takuu 2 vuotta!

SKU: 9475

Kuvaus

Valmistajan sivulle

 • Exceptional imaging power
  Täyden kennon 35mm piirtoympyrän objektiivi kattaa polttovälit 15mm superlaajakulmasta 30mm laajakulmaan, kun käytetään PENTAX K-1 -kameraa. Ultralaajakulman liioiteltu kuvakulma antaa mahdollisuuksia upeisiin maisemakuvauksiin. 30mm polttoväli telepäässä lisää objektiivin käyttömahdollisuuksia esimerkiksi tilannekuvissa.
 • Optinen rakenne
  Objektiivin kolme ED (Extra-low Dispersion) -lasielementtiä, sekä kolme asfääristä optista elementtiä, 18 elementin 13 ryhmän optisessa rakenteessa,
  mahdollistavat erittäin korkearesoluutioiset ja kontrastirikkaat valokuvat kuvan keskiosilta reunoille, ilman kromaattista aberratiota tai muita optisia vääristymiä.
 • F/2.8 -valovoimainen zoom-objektiivi
  Objektiivin valovoima on f/2.8 koko sen zoom-alueella tehden siitä erittäin käyttökelpoisen useisiin kuvaustilanteisiin, niin maisemien kuin yön tähtitaivaiden kuvaamiseen. Huolimatta ultralaajakulmaisesta perspektiivistä, sillä on mahdollista tuottaa erinomainen bokeh-vaikutelma epäteräville alueille. 28 cm lähin tarkennusetäisyys mahdollistaa jopa makrokuvaamisen.
 • SDM-tarkennusmoottori
  Uuden sukupolven SDM (Supersonic Direct-drive Motor) -moottorin ansiosta objektiivin automaattitarkennus on hiljainen ja todella nopea kaikissa kuvaustilanteissa.
 • Weather-resistant construction
  Objektiivi on suunniteltu rakenteeltaan pöly- ja sääsuojatuksi, joka estää veden pääsyn objektiivin sisäosiin.
 • HD-pinnoitus
  Objektiivin linssit on pinnoitettu korkealuokkaisella monikerroksisella HD-pinnoitteella.* Tavanomaiseen monipinnoitteiseen verrattuna kyseinen PENTAX-alkuperäispinnoite tuottaa paremman valonläpäisyn ja vähemmän heijastumia, jonka ansiosta kuva on kirkkaampi ja korkea kontrastisempi ja siinä on vähemmän heijastuksia ja haamukuvia, jopa haastavemmissa olosuhteissa. * High Definition.
 • Muut ominaisuudet
  • SP (Super Protect) -pinnoitus etulinssissä hylkii vettä ja rasvaa
  • Pyöreä himmennin tuottaa kauniin ja pehmeän bokeh-vaikutelman epäteräville alueille ja vähentää valon hajautumista pistemäisistä valonlähteistä.
  • Sisäänrakennettu DC-moottori takaa tasaisen, hiljaisen ja nopean automaattitarkennuksen