HD PENTAX-D FA 70-210mm F4 ED SDM WR (21217)

1 315,00 

tai esim.
126 €/kk (12kk) Kuukausierä Jousto osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 126 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 1508 €
Saatavuus: Tilapäisesti loppu tai tilaustuote
Kysy toimitusaika
Toimituskulut: alkaen 5,90 €

Täysin uusi HD Pentax-D FA 70-210mm f4 ED SDM WR yhdistää siron muotoilun ja vertaansa vailla olevan optisen suorituskyvyn. Suodinkierre 67mm. Takuu 2 vuotta!

Tuotetunnus (SKU): P21217

Kuvaus

Valmistajan sivulle

Tämä korkean suorituskyvyn zoom-objektiivi on suunniteltu käytettäväksi Pentaxin K-kiinnityksen kameroiden kanssa. Se kattaa 35 mm:n täyden kennon piirtoympyrän ja sopii käytettäväksi myös APS-C-kennon kanssa. Polttovälialue sopii hyvin sekä muotokuva-, urheilu- että luontokuvaamiseen.

HD Pentax-D FA 70-210mm f/4 ED SDM WR -objektiivi on rakenteeltaan säänkestävä, joten kuvaaminen onnistuu myös ankarissa sääolosuhteissa, kuten sateessa ja sumussa. 20 elementin, 14 ryhmän optisessa rakenteessa käytetään kolmea ED (Extra-low dispersion) -lasielementtiä ja kahta anomaalisen dispersion lasielementtiä. Näin saadaan aikaan korkeakontrastisia ja -resoluutioisia kuvia, jotka ovat tarkkoja nurkasta nurkkaan samalla, kun kompensoidaan tehokkaasti vääristymiä ja väri- sekä komapoikkeamia.

Korkealaatuinen, monikerroksinen HD-pinnoite optimoi objektiivin yleisen suorituskyvyn, sekä varmistaa nurkasta nurkkaan ulottuvan kuvan tarkkuuden ja minimoi linssiheijastuksia ja haamukuvia vastavaloon kuvatessa. HD Pentax-D FA 70-210mm f/4 ED SDM WR:n etulinssissä on SP (Super protect) -pinnoite, joka hylkii voimakkaasti vettä, rasvaa ja likaa, tehden tahrojen, kuten sormenjälkien pois pyyhkimisestä helppoa.

Yhdeksänteräisellä himmenninaukollaan HD Pentax-D FA 70-210mm f/4 ED SDM WR -objektiivi tuottaa upean bokeh-efektin niin etu- kuin taka-alallekin. 0,95 metrin lähitarkennusetäisyytensä ja 0,32-kertaisen maksimisuurennoksensa ansiosta, se tarjoaa huomattavasti kattavammat valokuvausmahdollisuudet kuin aiemmat mallit.

Ominaisuudet

  • Paino 819 grammaa
  • Kaksivaiheinen tarkennusalueen rajoitin automaattitarkennuksen nopeuttamiseksi
  • Yhdeksänteräinen ympyränmuotoinen himmennin
  • SDM (Supersonic direct-drive motor) -tarkennusmoottori varmistaa hiljaisen ja nopean automaattitarkennuksen
  • Sääsuojattu
  • SP (Super protect) -pinnoite etulinssissä