HD PENTAX-D FA 70-210mm F4 ED SDM WR (21217)

1 315,00  1 060,48 € alv 0%

tai esim.
122 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 122 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 1467 €
Tilapäisesti loppunut tai tilaustuoteKysy toimitusaika.
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Täysin uusi HD Pentax-D FA 70-210mm f4 ED SDM WR yhdistää siron muotoilun ja vertaansa vailla olevan optisen suorituskyvyn. Suodinkierre 67mm. Takuu 2 vuotta!

Tuotetunnus (SKU): P21217

Valitse lisätarvikkeet

Hoya Fusion Antistatic Next Protector 67mm suojalasi

Uudistunut antistaattipinnoitteella varustettu Super Multi Coated päällystetty suojalasi hylkii pölyä ja likaa.

Hoya HD Mk II Protector 67mm suojalasi

Hoya HD Mk II Protector -suojalasi on 16x monikalvopäällystetty, pintakerros on likaa hylkivä ja siinä on naarmuuntumista vähentävä kalvo ja sen lasi on 4x tavallista kestävämpi. Se on 3mm paksu ja soveltuu myös laajakulmille sekä siinä on naaraskierre.

Hoya Fusion One Next Protector 67mm suojalasi

Uudistunut versio suositusta Hoya DMC Pro 1 Digital suotimesta. Kirkas suojalasi, jossa vettä ja tahroja hylkivä pinnoite, hyvä valonläpäisykyky, sekä matala metallikehys.

Kuvaus

Valmistajan sivulle

Tämä korkean suorituskyvyn zoom-objektiivi on suunniteltu käytettäväksi Pentaxin K-kiinnityksen kameroiden kanssa. Se kattaa 35 mm:n täyden kennon piirtoympyrän ja sopii käytettäväksi myös APS-C-kennon kanssa. Polttovälialue sopii hyvin sekä muotokuva-, urheilu- että luontokuvaamiseen.

HD Pentax-D FA 70-210mm f/4 ED SDM WR -objektiivi on rakenteeltaan säänkestävä, joten kuvaaminen onnistuu myös ankarissa sääolosuhteissa, kuten sateessa ja sumussa. 20 elementin, 14 ryhmän optisessa rakenteessa käytetään kolmea ED (Extra-low dispersion) -lasielementtiä ja kahta anomaalisen dispersion lasielementtiä. Näin saadaan aikaan korkeakontrastisia ja -resoluutioisia kuvia, jotka ovat tarkkoja nurkasta nurkkaan samalla, kun kompensoidaan tehokkaasti vääristymiä ja väri- sekä komapoikkeamia.

Korkealaatuinen, monikerroksinen HD-pinnoite optimoi objektiivin yleisen suorituskyvyn, sekä varmistaa nurkasta nurkkaan ulottuvan kuvan tarkkuuden ja minimoi linssiheijastuksia ja haamukuvia vastavaloon kuvatessa. HD Pentax-D FA 70-210mm f/4 ED SDM WR:n etulinssissä on SP (Super protect) -pinnoite, joka hylkii voimakkaasti vettä, rasvaa ja likaa, tehden tahrojen, kuten sormenjälkien pois pyyhkimisestä helppoa.

Yhdeksänteräisellä himmenninaukollaan HD Pentax-D FA 70-210mm f/4 ED SDM WR -objektiivi tuottaa upean bokeh-efektin niin etu- kuin taka-alallekin. 0,95 metrin lähitarkennusetäisyytensä ja 0,32-kertaisen maksimisuurennoksensa ansiosta, se tarjoaa huomattavasti kattavammat valokuvausmahdollisuudet kuin aiemmat mallit.

Ominaisuudet

  • Paino 819 grammaa
  • Kaksivaiheinen tarkennusalueen rajoitin automaattitarkennuksen nopeuttamiseksi
  • Yhdeksänteräinen ympyränmuotoinen himmennin
  • SDM (Supersonic direct-drive motor) -tarkennusmoottori varmistaa hiljaisen ja nopean automaattitarkennuksen
  • Sääsuojattu
  • SP (Super protect) -pinnoite etulinssissä