HD PENTAX-DA* 16-50mm F2.8 ED PLM AW (28030)

1 595,00  1 286,29 € alv 0%

tai esim.
147 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 147 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 1767 €
Maahantuojalla 1 kpl Varmista saatavuus!
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Huippulaadukas yleiszoom objektiivi crop-kennoisille. Sääsuojattu rakenne. Kinovastaavuus 24,5-76,5mm. Suodinkierre 77mm. Takuu 2 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): P28030

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)

Ominaisuudet

 • Polttoväli 16-50mm (24,5-76,5mm kinovastaavuus)
 • Suurin aukko F2.8
 • Pienin aukko F22
 • Himmenninlehtiä 9
 • Kuvakulma 83-31,5°
 • Rakenne 16 elementtiä 10 ryhmässä
 • Lähin tarkennusetäisyys 0,3m
 • Maksimisuurennus 0.24x
 • Suodinkierre 77mm
 • Kiinnitys: KAF4 mount
 • Paino 712g (vastavalosuojan kanssa 750g)
 • Mitat 84x117mm
 • Mukana vastavalosuoja PH-RBN77, Lens Cap O-LC77, Takatulppa K, Lens Case S120-150

Uuden sukupolven Star-sarjan objektiivi on suunniteltu käytettäväksi PENTAX APS-C -formaatin digitaalisten järjestelmäkameroiden kanssa. Vakio-zoom-objektiivissa on F2,8-aukko koko zoomausalueella, mikä tuottaa poikkeuksellisen hyvän optisen suorituskyvyn.

Uusimpia innovaatioita hyödyntämällä optiikka on täysin uusittu, jotta korkearesoluutioiset ja kontrastiset kuvat voidaan taata myös suurella aukolla. Verrattuna nykyiseen smc PENTAX-DA ★ 16- 50 mm F2.8ED AL [IF] SDM-malliin, joka lanseerattiin heinäkuussa 2007, tämä objektiivi tarjoaa huomattavasti paremman laadun.

Siinä on ensimmäistä kertaa PLM (pulssimoottori) isonn aukon objektiivissa. Sillä varmistetaan nopea, hiljainen automaattitarkennus. Se on hienosäädetty myös käsitarkenteiseen kuvaamiseen. Tämä uusi zoom-objektiivi antaa käyttäjille mahdollisuuden nauttia valokuvaamisesta omien mieltymystensä mukaan.

Uuden sukupolven objektiivit optimaaliselle kuvanlaadulle

Uuden sukupolven Star-sarjan jäseneksi suunniteltu objektiivi minimoi erilaiset poikkeamat ja tuottaa teräviä, selkeitä kuvia paitsi kuvakentän keskellä, mutta myös sen reunoilla. Objektiivissa on poikkeuksellisen korkea erottelukyky ja erinomainen kontrasti myös suurella aukolla. samalla kun otat kauniita bokeh (sumennus) -kuvia, voit nauttia äärimmäisestä syväterävyyden hallinnasta.

Nopea AF-järjestelmä, jonka tarkennusetäisyys on vähintään 0,3 metriä

Tämä zoom-objektiivi sisältää vastikään suunnitellun optisen järjestelmän, jossa on kevyempi ja kompaktimpi tarkennuslinssiryhmä. Kehittynyt PLM (pulssimoottori) takaa sujuvan ja nopean automaattitarkennuksen minimoidulla toimintamelulla.

Sähkömagneettinen himmentimen mekanismi

Objektiivissa on sähkömagneettinen himmentimen ohjausmekanismi, joka takaa erittäin tarkan valotuksen hallinnan. Sen avulla käyttäjä voi myös kuvata videoklippejä automaattisella valotuksen ohjauksella, vaikka kirkkaudessa olisi huomattavia eroja videokuvauksen aikana. Yhdeksänteräisellä pyöreällä himmentimellä saadaan aikaan luonnollinen ja kaunis bokeh (sumennus).

Pölynkestävä, säänkestävä rakenne

AW (All Weather, joka sään) -mallina kehitetty zoom-objektiivi on pölyn- ja säänkestävä, mikä estää veden ja pölyhiukkasten pääsyn objektiivin sisään. SP (Super Protect) -pinnoite pitää linssin etupinnan puhtaana pölystä ja tahroista.

Vaivaton manuaalinen käyttö

Quick-Shift Focus System tarjoaa nopean siirtymisen manuaaliseen tarkennukseen, kun olet lukinnut kohteen automaattitarkennuksella painamalla kameran laukaisimen puoliväliin. Tätä järjestelmää voidaan käyttää milloin tahansa automaattitarkennuksen aikana.