Hoya HD Mk II Protector 62mm suojalasi

61,00  49,19 € alv 0%

tai esim.
26 €/kk (3kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 26 €/kk
Maksuaika: 3 kk
Luottohinta: 77 €
Saatavilla heti myymälästä
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 4,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Pikkupaketti: 4,90 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Hoya HD Mk II Protector -suojalasi on 16x monikalvopäällystetty, pintakerros on likaa hylkivä ja siinä on naarmuuntumista vähentävä kalvo ja sen lasi on 4x tavallista kestävämpi. Se on 3mm paksu ja soveltuu myös laajakulmille sekä siinä on naaraskierre.

Tuotetunnus (SKU): 691262

Kuvaus

SUOJAA OBJEKTIIVISI HOYA HD MKII SUOJALASILLA
Älä altista kallista objektiiviasi linssilasillesi naarmuille, lialle tai kolhuille. HOYA HD Mk II PROTECTOR tarjoaa äärimmäisen suojan objektiivillesi.

HD – VAHVISTETTU LASI
HOYA HD Mk II PROTECTOR on varustettu HOYA:n huippulaadukkaalla HD-lasilla, joka on erityinen, kemiallisesti tehostettu optinen lasi ja joka tarjoaa neljä kertaa kestävämmän suojan kuin tavallinen lasi. Tällä erittäin kirkkaalla lasilla ei ole minkäänlaista vaikutusta valokuvasi laatuun.

HD HIGH -pinnoite
Suodattimen lasin molemmilla puolilla oleva 16-kerroksinen heijastamaton, erittäin läpäisevä monipinnoite vähentää huomattavasti suodattimen aiheuttamien heijastusten mahdollisuutta. Koska pinnoitteessa on vettä ja öljyä hylkivä ominaisuus ja se on myös tahraa hylkivä, suodattimen puhdistaminen on helppoa ja stressitöntä.

HD MATALAPROFIILINEN -runko
HOYA Mk II PROTECTORin lasi on asennettu erityisellä korkeapainepuristustekniikalla suodatinrunkoon, mikä antaa sille lisävakautta ja tukevuutta. Itse kehys on erittäin ohut, mikä vähentää vinjetoitumisen mahdollisuutta – joten suodatin on täysin yhteensopiva laajakulmaobjektiivien kanssa.

HOYA HD Mk II PROTECTOR on yksi vahvimmista suojista, mitä voit löytää. Se on äärimmäisen kirkas suodatin, jolla ei ole minkäänlaista vaikutusta valokuvasi väritasapainoon tai laatuun tai objektiivin suorituskykyyn. Sitä suositellaan erityisesti edistyneille ja ammattivalokuvaajille, jotka tarvitsevat erityisen vankan, kestävän suojan päivittäiseen kuvaamiseen.