Hoya PROND8 77mm -harmaasuodin (-3 aukkoa)

68,00 

tai esim.
27 €/kk (3kk) Kuukausierä Jousto osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 27 €/kk
Maksuaika: 3 kk
Luottohinta: 82 €
Saatavuus: Heti myymälässä / varastossa
Toimituskulut: alkaen 4,90 €

Metallic ACCU-ND kalvo takaa neutraalin väritasapainon. -3 aukkoa,

SKU: 7070777

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)

ACCU-ND teknologia Hoyan PROND suotimissa takaa todella neutraalin väritasapainon eikä se lisää mitään merkittävää värisävyä kuviin. PROND suotimet on suunniteltu erityisesti valo- ja videokuvaajille. Koko sarja sisältää 10 eri suodatinta 1 aukosta 10 aukon valon vähennykseen (kaikkia ei tuoda Suomeen).

Metallic ACCU-ND kalvon väritasapaino ei muutu suotimia vaihdettaessa. Monissa tavallisissa suotimissa väritasapainon muuttuminen eri tummuisten suotimien kanssa on yleinen ongelma. Nyt voit säätää väritasapainon kerran ja jos haluat toisenlaisen vaikutuksen kuvaan, niin vaihdat vain suodinta ja jatkat kuvausta ilman ylimääräisiä väritasapainon mittauksia.

PROND suotimissa Hoya käyttää erityisen kirkasta optista lasia ja siinä on metallic ACCU-ND kalvotus molemmilla puolilla lasia.

ND-suotimien tehtävä on vähentää valon määrää, joka pääsee kennolle. Valon määrän vähentäminen mahdollistaa kirkkaassa valossa suuremman aukon käyttämisen syväterävyyden pienentämiseksi tai pidempien suljinaikojen käyttämisen liike-epäterävyyden saamiseksi.

Lisätiedot

Suotimen halkaisija

77mm

Suotimen ominaisuus

Harmaasuodin