Lexar Professional CFexpress (Type B) Gold 1900MB/s, 1TB muistikortti

399,00  321,77 € alv 0%

tai esim.
74 €/kk (6kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 74 €/kk
Maksuaika: 6 kk
Luottohinta: 444 €
Maahantuojalla 6-10 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Saat vankan kestävyyden ja tehokkaan suorituskyvyn, jota tarvitset korkealaatuisten kuvien ja RAW 4K -videon ottamiseen jopa 1900 Mt/s lukunopeudella. Takuu 10 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): LCXEXPR001T-RNENG

Kuvaus

Kuvaa korkealaatuisia kuvia ja HD-videota ammattilaistason nopeuksilla ja kapasiteetilla Ota korkealaatuisia kuvia ja RAW 4K -videota Lexar Professional CFexpress Type-B -kortilla. Tämä seuraavan sukupolven teräväpiirtovideokameroiden ja DSLR-kameroiden ominaisuuksia hyödyntämään suunniteltu kestävä kortti tukee sekä PCI Express Gen 3 – että NVMe-protokollaa ja tarjoaa samalla huippunopean suorituskyvyn, kestävyyden ja luotettavuuden, ja sen lukunopeus on jopa 1900 Mt/s.

Tämä parantaa siirtonopeutta kortilta tietokoneeseen, mikä nopeuttaa työnkulkua huomattavasti.

Kuvaa enemmän korkealaatuisia kuvia ja RAW 4K-videota Lexar Professional CFexpress Type B -kortti on suunniteltu hyödyntämään seuraavan sukupolven elokuvakameroiden ja korkearesoluutioisten DSLR-kameroiden ominaisuuksia, ja sen avulla voit kuvata henkeäsalpaavan laadukkaita kuvia ja pidempiä RAW 4K -videoita. Sen huikeat lukunopeudet ovat jopa 1900 Mt/s ja kirjoitusnopeudet jopa 1500 Mt/s.

Kuvaa seikkailuja äärimmäisellä kestävyydellä Jahtaatpa sitten auringonlaskuja tai autokilpailuja – tai mitä tahansa muuta seikkailua, Lexar Professional CFexpress Type B -kortti tarjoaa tarvitsemasi kestävän kestävyyden, joka suojaa iskuilta/tärinältä. Grand Canyonista Kiinan muuriin voit siis luottaa siihen, että sinulla on kortti, johon voit luottaa henkeäsalpaavien kuvien ottamiseen.

Säästät aikaa dramaattisesti nopeutetulla työnkululla Kortin nopean suorituskyvyn ansiosta voit kuvata ja siirtää tiedostoja nopeasti. Ja kun käytät Lexar Professional CFexpress Type B Reader -lukijaa, maksimoit kortin lukunopeuden. Tämä nopeuttaa huomattavasti työnkulkuasi alusta loppuun, joten voit säästää aikaa ja palata töihin.

Takaisin yhteensopiva XQD-kameroiden kanssa Monipuolisuuden vuoksi kortti on taaksepäin yhteensopiva tiettyjen XQD-kameroiden kanssa, mikä mahdollistaa nykyisten laitteiden seuraavan sukupolven suorituskyvyn.

TOIMINNOT

  • Ylivoimainen suorituskyky – siirtonopeus jopa 1900 Mt/s lukunopeudella.
  • Hyödyntää PCIe 3.0- ja NVMe-protokollaa vertaansa vailla oleviin nopeuksiin.
  • Jatkuvat kirjoitusnopeudet jopa 1500 Mt/s
  • Nopea tiedostojen siirto kortilta tietokoneeseen nopeuttaa huomattavasti työnkulkua videotiedostoissa
  • Asiantuntijatuki ja rajoitettu elinikäinen takuu tukena

Kovasti testattu Kaikki Lexar-tuotemallit testataan laajasti Lexarin laatulaboratorioissa, joissa on yli 1100 digitaalista laitetta, jotta voidaan varmistaa suorituskyky, laatu, yhteensopivuus ja luotettavuus.