Manfrotto 175F-2 Cold Shoe Clamp

115,00  92,74 € alv 0%

tai esim.
35 €/kk (4kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 35 €/kk
Maksuaika: 4 kk
Luottohinta: 138 €
Maahantuojalla >20 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €
Tuotetunnus (SKU): 682352

Kuvaus

Valmistajan sivulle

Manfrotto -takuu on kaksi vuotta!


Rekisteröi ostamasi Manfrotto tuote täällä 12 kuukauden sisällä ostopäivästä. Useimpiin tuotteisiin saatavana jatkotakuu, joka vaihtelee 1-3 vuoden välillä.

Kokonaistakuu siis jopa 5 vuotta!

 


 

Manfrotto 175F-2 -Cold Shoe clamppi on monipuolinen kevyt puristin, jonka avulla käyttäjä voi asettaa tärkeimmät lisävarusteet turvallisesti minne tahansa, mikä ei aina ole mahdollista käyttämällä perinteistä tukiratkaisua, kuten valaisinjalustaa. Kiinnittimessä on useita hyödyllisiä kiinnityskohtia, joiden avulla käyttäjä voi kiinnittää tärkeitä kevyitä lisävarusteita, kuten Speedliten, pienen LED-paneelin tai äänimikrofonin.

Vain 350 g: n painoisessa clampissa on erittäin vahva jousimekanismi, joka takaa tiukan otteen useilla eri pinnoilla tai esineillä ja tarjoaa jopa 2 kg: n kantavuuden. Kiinnitysleuat ulottuvat enimmäishalkaisijalle 40 mm, jolloin ne voidaan helposti kiinnittää pylvääseen, hyllyyn, tuolin selkänojaan tai jopa puun oksaan. Jousikiinnittimien leukojen sisäpuolella on useita kestäviä kovia kumitassuja, jotka tarjoavat parempaa pitoa, erityisen hyödyllisiä epäsäännöllisen muotoisilla pinnoilla.

Clampissa on luotettava, moniasentoinen Manfrotto-keskikuulapää täydellä pannilla ja kallistuksella. Kun kiinnitin on kiinnitetty valittuun pintaan, yksi lukitusnuppi kuulapäässä antaa käyttäjän sijoittaa lisävarusteen tarkasti oikeaan kulmaan ja lukita yksinkertaisesti kiertämällä sen tukevasti paikalleen. Kuulapään päällä on Manfrotton arvostettu varustekenkämekanismi. Tämän ainutlaatuisen kiinnityksen avulla käyttäjä voi helposti ja turvallisesti kiinnittää valitsemansa lisävarusteen kuulapäähän. Avaa kenkä avaamalla rengas yksinkertaisesti, liu’uta lisävaruste sisään ja kiristä sitten rengas lukitaksesi se tiukasti kuulapäähän.

Kuulapään lisäksi clampissa on myös 5/8 ”(16mm) kanta ja 5/8” (16mm) liitin 3/8 ”sisäkierteellä, mikä antaa mahdollisuuden joko kiinnittää lisävarusteen tai kiinnittää clampin jalustaan tai tukivarsiin. Tämä erittäin monipuolinen clamppi sopii varmasti nykypäivän luovien kuvantekijöiden mielikuvitukseen. Pienikokoinen muotoilu, erittäin nopea asennusaika ja älykäs muotoilu helpottavat välttämättömien lisävarusteiden sijoittamista kuvauspaikoilla, olivatpa ne korkealla, maanpinnan tasolla, piilossa näkyvistä tai ahtaissa tiloissa.

Innovatiivinen varustekenkä kevyille lisävarusteille
Moniasentoinen kuulapää tarkkaan sijoittamiseen
Vahva jousimekanismi, vaikuttava hyötykuorma jopa 2 kg
Kestävät kumipidikkeet takaavat tiukan otteen useilla pinnoilla

weight 0.32 kg
clamp range min round tube 5 mm
clamp range max round tube 40 mm
color black
material steel
attachment (bottom) type 17
attachment 2 type 1
length 15.6 cm