NanLite Forza 300 Monolight

835,00 

tai esim.
81 €/kk (12kk) Kuukausierä Jousto osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 81 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 975 €
Saatavuus: Tilapäisesti loppu tai tilaustuote
Kysy toimitusaika
Toimituskulut: alkaen 5,90 €

Kompakti, mutta erinomaisen tehokas ja kannettava 5600K LED-kuvausvalo 68060 lumenin teholla.  Takuu 2 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): 111983
Näytä ostoskori

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)

 

Forza 300 LED on kompakti ja helposti kannettava studiovalo erinomaisella valoteholla kokoonsa nähden. Se painaa vain 2,3 kg ja mahtuu helposti useimpiin kameravarustelaukkuihin. Heijastimen kanssa Forza 300 tuottaa vaikuttavat 68060 luxia metrin etäisyydelle.

Värintarkkuutta
Valon kirkkaus on tärkeää, mutta värintoiston tarkkuuden puuttuessa jälkikäsittelyyn hukkuu rutkasti aikiaa ja rahaa. Forza 300 omaa 98 CRI ja 95 TLCI-arvot, joiden ansiosta kuvatessa väritason tasaisuuteen ja tarkkuuteen voidaan luottaa.

Bowens-tyypin valonmuokkauskiinnike
Lähes universaalin Bowens-tyypin valonmuokkainkiinnikettä käyttävä Forza 300 on suoraan yhteensopiva massiivisen valikoiman valonmuokkaimia, kuten laatikoiden ja varjojen, kanssa.

Virtaa Kaikkialla
Studio- ja kuvauskohdekäyttöön tarkoitettu Forza 300 toimii joko AC-adapterilla tai 2x 14,4V V-Mount akuilla (eivät sisälly pakkaukseen) joten se toimii luotettavasti huolimatta verkkovirran saatavuudesta.

Etähallintayksikkö ja virtakeskus
Matalan painopisteen ja ohjainten käsittelyn helppouden saavuttamiseksi Forza 300:n ohjainpaneeli, AC-adapteri ja akkukytkennät on yhdistetty yhteen etähallintayksikköön joka on helppo ripustaa mihin vain valojalustaan. Etähallintayksikkö on myös DMX-yhteyspiste, jonka ansiosta Forza 300 yhdistyy saumattomasti DMX-ohjattuun valaisujärjestelmään.

Studio and Location Ready
Vakiomallin 5/8″ ruuvikiinnityksen ansiosta Forza 300 kiinnittyy suoraan vakiotyypin valojalustoihin ja 330-asteen kiertokiinnike tekee valaisukulman säädöstä ja kattoon ripustuksesta helppoa studiokäytössä. Kiitos erittäin hiljaisen tuulettimensa, se voi toimia jopa hiljaisimmissa kuvausympäristöissä ilman häiriötä äänenlaatuun.

 

Pakkaus sisältää:

  • NanLite Forza 300 5600K LED Light
  • 55 asteen heijastin
  • Virtajohto
  • Kantolaukku
  • Vakiomallinen 5/8″ Receiver Mount