NiSi 100mm V6 with Enhanced Landscape C-PL suodinpidike KIT

199,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: Heti myymälässä / varastossa
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Mukana 4 suodinadapteria (67mm, 72mm, 77mm ja 82mm), suodinpidike, Enhanced Landscape pyöröpolarisaatiosuodin ja suodinkotelo. Uusi kevyempi ja kehittyneempi suodinpidike.

Tuotetunnus (SKU): V6 L SC HOLDER KIT
  • Kuvaus

Kuvaus

NiSi Filter Holder V6 for 100mm System on manttelinperijä suositulle NiSi V5 Pro suodinpidikejärjestelmälle, johon on tehty parannuksia valokuvaajien toiveiden mukaan.

Korkealuokkaisesta alumiinista valmistetun pidikkeen paino on vain 120 grammaa, ja sen pinta on heijastamaton mattamusta.

NiSi V6 suodinpidike sopii jopa 16mm täyskuvakoon polttovälillä oleville linsseille (esim. 16-35 mm f/2.8 laajakulmazoomi) ilman vinjetoinnin riskiä.

Pakettiin kuuluu ultraohut 86mm halkaisijan landscape CPL-polarisaatiosuodin jossa on voimakkaampi polarisointi sekä vahvempi värisaturaatio vihreillä ja sinisillä sävyillä kuin normaalipolarisaatiosuotimissa, sekä neljä adapterirengasta yleisimmille suodinhalkaisijoille (67 mm, 72 mm, 77 mm, 82 mm). Lisäksi mukana tulee kuljetus- ja varastointilaukku.

Pidikkeeseen sopii kolme 100 mm neliösuodinta (2 mm paksua) ja mukana tuleva NiSi CPL-polarisaatiosudin, missä tahansa järjestyksessä. Sitä voidaan kiertää 360 astetta ja lukita haluttuun asentoon, joka auttaa graduoitujen ND-suodinten käytössä. Takapuolella on myös helposti käytettävä säätöpyörä joka sallii polarisaatiosuotimen kiertämisen irroittamatta pidikettä kamerasta tai muita suotimia pidikkeestä.

NiSi V6 on parannettu seuravasti V5 Pro:sta

  • Uusi yksinkertaistettu rakenne, joka tekee suotimien vaihtamisesta helpompaa.
  • Kevyempi, paino vain 120g!
  • Uusi kiinnikerakenne joka pitää suodinta paikallaan. Uudistetut ohjainraiteet helpottavat suotimen asettamista.
  • Polarisaatiosuotimen optimoitu rakenne tekee siitä helpomman asentaa ja irroittaa.
  • Pidike kiertyy 360 astetta ja lukittuu haluttuun asentoon.
  • Uudistettu puolikiinteä kuljetuslaukku. Suojaa sisältöään hyvin ja kiinnittyy helposti kolmijalan jalkaan josta se on kuvattaessa helposti käden ulottuvilla.