NiSi Filter Swift System Add On Kit 82mm

249,00 

tai esim.
48 €/kk (6kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 48 €/kk
Maksuaika: 6 kk
Luottohinta: 288 €
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimittajan varastossa 11-20 kpl
Toimituskulut: alkaen 5,90 €

Uusi ohut, nopea ja innovatiivinen painokiinnitys. Suodinsarja, joka sisältää mm. ND16 ja Black Mist -suodattimet.

SKU: SWIFT ADD ON 82MM

Kuvaus

Maailman johtaviin suodin- ja optiikkavalmistajiin lukeutuva NiSi esittelee uuden ja innovatiivisen suodinjärjestelmän: NiSi Swift System.

Uusi suodinjärjestelmä on suunniteltu ripeäliikkeisille sisällöntuottajille. Joustavassa järjestelmässä käyttäjä voi lisätä jopa neljä eri suodinta kerrallaan, jotka voivat yhdessä luoda jopa 15 eri tehostetta halutusta tuloksesta riippuen.

Uusi suodinsarja koostuu Swift-sovitinrenkaasta, jonka ohut ja innovatiivinen painokiinnitys mahdollistaa kaikkien neljän suotimen yhdistämisen samaan aikaan. Sarjassa on neljä suodinta: säädettävä 1–5 aukon harmaasuodin, 4 aukon harmaasuodin, Black Mist 1/4 ja UV IR CUT, sekä adapteri, jolla näitä suotimia voidaan käyttää ilman säädettävää ND-suodinta.

4 aukon ND pienentää valotusaikaa 4 aukkoarvoa ja mahdollistaa yhdessä 1–5 aukon suotimen kanssa 5–9 aukon säädettävän ND-suotimen. Suotimessa on NiSin uusi Multi Ti -pinnoite, joka ehkäisee naarmuuntumiselta ja estää häikäisyä.
Black Mist 1/4 Tämä suodin lisää kuviin ylimääräistä ulottuvuutta ja luonnetta. Kirkkaat kohdat saavat miellyttävän diffuusion, kun taas varjot säilyttävät sävynsä ja tummuutensa. Suodin pienentää kontrastia, tasoittaa ryppyjä, pehmentää vikoja ja tekee valosta pehmeän pastellimaista.

Suotimet ovat saatavilla koissa 67, 72, 77, 82 ja 95 mm, ja niitä on kolme eri sarjaa käyttäjien mieltymyksien mukaisesti.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Suotimia on helppo vaihtaa nopeasti
  • Uusi ohut ja innovatiivinen painokiinnitys
  • Suotimien optinen suorituskyky on erinomainen
  • Ei reunavarjostusta 20 mm:llä kolmen suotimen ja sovitinrenkaan yhdistelmällä