NiSi Filter Swift System VND / Black Mist Kit 82mm

449,00 

tai esim.
64 €/kk (8kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 64 €/kk
Maksuaika: 8 kk
Luottohinta: 511 €
Tilapäisesti loppunut tai tilaustuoteKysy toimitusaika.
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Uusi ohut, nopea ja innovatiivinen painokiinnitys. Suodinsarja, joka sisältää mm. ND16, ND1-5 aukkoa, Black Mist ja UV IR CUT -suodattimet.

SKU: SWIFT VND MIST 82MM

Kuvaus

Maailman johtaviin suodin- ja optiikkavalmistajiin lukeutuva NiSi esittelee uuden ja innovatiivisen suodinjärjestelmän: NiSi Swift System.

Uusi suodinjärjestelmä on suunniteltu ripeäliikkeisille sisällöntuottajille. Joustavassa järjestelmässä käyttäjä voi lisätä jopa neljä eri suodinta kerrallaan, jotka voivat yhdessä luoda jopa 15 eri tehostetta halutusta tuloksesta riippuen.

Uusi suodinsarja koostuu Swift-sovitinrenkaasta, jonka ohut ja innovatiivinen painokiinnitys mahdollistaa kaikkien neljän suotimen yhdistämisen samaan aikaan. Sarjassa on neljä suodinta: säädettävä 1–5 aukon harmaasuodin, 4 aukon harmaasuodin, Black Mist 1/4 ja UV IR CUT, sekä adapteri, jolla näitä suotimia voidaan käyttää ilman säädettävää ND-suodinta.

Säädettävä 1–5 aukon ND mahdollistaa pidemmän valotusajan 1-5 aukkoarvolla. Suotimessa on NiSin suosittu True Color -teknologia, joka poistaa säädettävissä harmaasuotimissa usein nähdyt värinmuutokset. Suotimen profiili on ohut ja se sopii käytettäväksi 16 mm objektiivin kanssa ilman reunavarjostusta.
4 aukon ND pidentää valotusaikaa 4 aukkoarvoa ja mahdollistaa yhdessä 1–5 aukon suotimen kanssa 5–9 aukon säädettävän ND-suotimen. Suotimessa on NiSin uusi Multi Ti -pinnoite, joka ehkäisee naarmuuntumiselta ja estää häikäisyä.
Black Mist 1/4 Tämä suodin lisää kuviin ylimääräistä ulottuvuutta ja luonnetta. Kirkkaat kohdat saavat miellyttävän diffuusion, kun taas varjot säilyttävät sävynsä ja tummuutensa. Suodin pienentää kontrastia, tasoittaa ryppyjä, pehmentää vikoja ja tekee valosta pehmeän pastellimaista.
UV IR CUT Suodin on suunniteltu tasapainottamaan värejä ND-suotimia käytettäessä kameroissa, joissa ei ole IR-suodinta, kuten BMPCC- ja Red-kamerat. Suodin leikkaa alle 390 nm:n ja yli 700 nm:n UV- ja IR-säteet.

Suotimet ovat saatavilla koissa 67, 72, 77, 82 ja 95 mm, ja niitä on kolme eri sarjaa käyttäjien mieltymyksien mukaisesti.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Suotimia on helppo vaihtaa nopeasti
  • Uusi ohut ja innovatiivinen painokiinnitys
  • Suotimien optinen suorituskyky on erinomainen
  • Ei reunavarjostusta 20 mm:llä kolmen suotimen ja sovitinrenkaan yhdistelmällä