NYT

OM SYSTEM LS-P5 Videographer KIT -äänentallennin

239,00  192,74 € alv 0%

tai esim.
46 €/kk (6kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 46 €/kk
Maksuaika: 6 kk
Luottohinta: 278 €
Saatavilla heti myymälästä
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

OM SYSTEM LS-P5 Linear PCM ‑tallennin tarjoaa ammattilaisvideokuvaajille, YouTube-sisällöntuottajille, muusikoille, opiskelijoille ja toimittajille korkeaa äänenlaatua ja monikäyttöisyyttä, josta LS-mallisto tunnetaan – nyt saatavana kompaktina ja kestävänä mallina, joka soveltuu erinomaisesti erillistallentimeksi tai kameran mikrofoniksi. Videographer KIT sisältää normaalin pakkauksen lisäksi tuulisuojan, salamakenkäsovitteen, sekä 3,5mm kaapelin.

Tuotetunnus (SKU): V409180BG010

Kuvaus

 

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Suuritarkkuuksinen ääni: 96 kHz / 24-bittinen
 • TREMIC II 3Mic -zoom, jossa 21 suuntatasoa
 • 125 dB SPL -äänenpaine
 • Bluetooth-kuulokkeiden valvonta ja älypuhelinohjaus (iOS ja Android).
 • Akun käyttöaika jopa 37 tuntia
 • Älykäs automaattinen, manuaalinen ja Smart-äänenvoimakkuuden hallinta

TRESMIC II suuntaavuuden hallintaan
Zoom-mikrofonilla varustettu tallennin mahdollistaa ainutlaatuisen audiohallinnan: kolmen mikrofonin taltioima ääni miksataan ja suuntaavuutta säädetään 21 eri tasolla äänenlaadun heikkenemättä. Valitse optimaaliset asetukset käyttötarkoituksen pohjalta linnunlaulun taltioinnista aina musiikin äänitykseen sekä luentojen tai kokousten tallennukseen.

96 kHz/24 bit, lineaarinen PCM ‑tallennus
Tallennin tukee jopa 96 kHz:n näytteenottotaajuutta ja lineaarista PCM-tallennusta jopa 24 bitin kvantisointinopeudella (tietoa tallentuu kolminkertainen määrä CD-levyn laatuun verrattuna). Valittavissa on myös häviötön FLAC-tallennus ja -toisto korkealuokkaisen äänen takaamiseksi ilman että tiedostokoko kasvaa suureksi. MP3-tallennus on saatavilla myös enintään 320 kilobitin sekuntinopeudella.

Bluetooth-ominaisuus
Langaton äänen monitorointi ja kattava älypuhelinhallinta iOS- ja Android-laitteisiin soveltuvalla DVR.Remote ‑sovelluksella. Jopa 10 m etäisyydelle.

125 dB SPL äänenpainetason mikrofonit
Tallentaa säröttömästi voimakkaan musiikin ja ympäristöäänet, kuten myöskin linnunlaulun ja luennot.

Tallennustiloina älykäs automaattitila, manuaalitila ja Smart-tallennus
Älykäs automaattitila säätää tallennustasot dynaamisesti automatiikan ohjaamana. Manuaalitila mahdollistaa tallennustason hienosäädön äänilähteen äänenvoimakkuuden mukaan. Uusi Smart-tila määrittää optimaalisen äänitason kuuntelemalla ympäristöä ennen tallennuksen aloittamista.

Bright sound ‑tila on ihanteellinen puheäänen tallennukseen
Uusi Bright Sound ‑tila tuottaa selkeämmät tallennukset puheäänestä esimerkiksi vlogien, luentojen tai kokousten tallentamista silmällä pitäen. Keskiääniä ja korkeita äänitaajuuksia korostava tallennus ehkäisee ympäristöäänten häiritsevää vaikutusta.

Mukautetut tallennustilat vaivatonta äänitystä silmällä pitäen
Voit nyt tallentaa mukautetut asetuksesi, minkä lisäksi LS-P5 tarjoaa 2 mikrofonia hyödyntävän melunvaimennustoiminnon meluisissa ympäristöissä tapahtuvaa äänitystä varten. Tämä tallennustila on nimeltään Noisy Situation. Suunniteltu puheen tallennukseen hyvin meluisissa ympäristöissä. Yksi mikrofoni kuuntelee taustamelua samalla, kun puhe tallennetaan toisella mikrofonilla.

Esiäänityksen ansiosta mitään ei jää tallentamatta
2 sekunnin esiäänitys varmistaa, että linnunlaulu tai luennon aloitus ei jää taltioimatta ohjausviiveen vuoksi. Tallenninta voidaan myös ohjata DVR.Remote-älypuhelinsovelluksella.

Composite USB -audiotila
Laite toimii USB-mikrofonina ja kaiuttimena. Ihanteellinen striimaukseen tai online-kokouksiin.

 • LS-P5 tallennin
 • 2x AAA NiMH ladattava akku
 • USB-kaapeli
 • Tuulisuoja
 • Salamakenkäsovitin
 • 3,5mm-3,5mm kaapeli