OM SYSTEM M.Zuiko 20mm F1.4 PRO

689,00 

tai esim.
95 €/kk (8kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 95 €/kk
Maksuaika: 8 kk
Luottohinta: 762 €
Saatavilla heti myymälästä
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Tämä kirkas F1.4 PRO -objektiivi tasapainottaa kauniisti suurta erottelutarkkuutta ja pehmeää, häivytettyä bokea. Tämä pieni ja kevyt huippuobjektiivi tekee pitkistä maisema-, luonto- tai matkakuvauspäivistä vaivattoman tuntuisia. Nauti luotettavasta IPX1-vesitiiviydestä ja kuvaa huoletta joka säässä. Takuu 2 vuotta. Suodinkierre 58mm.

SKU: V335050BW000

Valitse lisävarusteet

Hoya Fusion Antistatic Next Protector 58mm suojalasi

Uudistunut antistaattipinnoitteella varustettu Super Multi Coated päällystetty suojalasi hylkii pölyä ja likaa.

Hoya Fusion One Next Protector 58mm suojalasi

Uudistunut versio suositusta Hoya DMC Pro 1 Digital suotimesta. Kirkas suojalasi, jossa vettä ja tahroja hylkivä pinnoite, hyvä valonläpäisykyky, sekä matala metallikehys.

Hoya HD Mk II Protector 58mm suojalasi

Hoya HD Mk II Protector -suojalasi on 16x monikalvopäällystetty, pintakerros on likaa hylkivä ja siinä on naarmuuntumista vähentävä kalvo ja sen lasi on 4x tavallista kestävämpi. Se on 3mm paksu ja soveltuu myös laajakulmille sekä siinä on naaraskierre.

Kuvaus

OM SYSTEM

Tulevaisuudessa Olympus nimi tulee häviämään markkinoilta. Uudet tuotteet julkaistaan OM SYSTEM brändin alla.

 


 

Pro-tasoista suorituskykyä
20mm F1.4 ‑objektiivimme tarjoaa muiden kiinteäpolttovälisten PRO-objektiivimalliemme tapaan korkean optisen suorituskyvyn, sääsuojatun rakenteen ja maailmanluokan kuvanlaadun kompaktissa kokonaisuudessa. Jos pystyisit katsomaan objektiivimme sisäpuolelle, näkisit huippuluokan tarkkuushiottuja lasielementtejä tehokkaasti ryhmiteltynä siten, että tuloksena syntyy erottelukykyisiä kuvia ensiluokkaisella terävyydellä.

Sääsuojattu
Kuvaa huoletta ilman suojavarusteita säässä kuin säässä. Tämä IPX1-luokiteltu objektiivi on roiskeenkestävä, pölynkestävä ja pakkasenkestävä -10 °C:n lämpötilaan saakka. Suojaus toteutetaan kehittyneillä, hermeettisillä tiivisteillä, jotka suojaavat kameraa kosteudelta, kylmältä ja pölyltä. Keskitä huomiosi valokuvaukseen eikä säätilaan.

Kompakti ja kevyt
Se on osa maailman kompakteinta kamerajärjestelmää ja soveltuu ihanteellisesti jopa tuntikausia kestävään kuvaukseen. Objektiivi painaa vain 247 g ja on vain 6,2 cm korkea, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Luonto- ja maisemakuvaukseen ihanteellisesti soveltuva objektiivi on ykkösvalintasi silloin, kun kuvauspaikalle pääsy edellyttää patikointia, etkä halua raahata mukana raskasta objektiivia.

Feathered Boke
Luo kuviisi taiteellinen vaikutelma pehmeän Feathered Boken avulla. Objektiivin rakenteessa boke syntyy asteittaisella sumennuksella, ja siirtymä tarkalta alueelta epätarkalle alueelle tapahtuu lähes ilman värivääristymiä. Tuloksena on tarkka kuva kauniilla bokella, joka tekee kuvista vetoavan näköisiä.

Mene lähelle
Voit kuvata muutakin kuin maisemia ja luontoa. Kuvan suurennuskerroin on 0,11x (kinovastaavuus 0,22x), joten voit taltioida dramaattisia lähikuvia pehmeällä Feathered Bokella. Saat täysin uuden kanavan luovuudellesi taltioimalla pieniä asioita uudella isolla tavalla.

Fluoripinnoite
Olet kuvaustilanteessa ja joudut keskeyttämään kuvaamisen objektiivin puhdistamiseksi. Fluoripinnoitteen ansiosta puhdistaminen on vaivatonta. Lika, pöly, pisarat ja lumi irtoavat vaivattomasti puhaltamalla tai pyyhkäisyllä, juovia jättämättä.

Tasapainoinen perspektiivi
20mm F1.4 PRO tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kuvaamiseen. Tasapainoinen lopputulos muodostuu ainutlaatuisen 20 mm:n polttovälin (kinovastaavuus 40 mm) ja Feathered Boken yhteisvaikutuksesta. Saat käyttöösi monia keinoja luoda uusia ja jännittäviä tapoja taltioida maailmaa.


 • Polttoväli 20mm (40mm kinovastaavuus)
 • Kuvakulma 57°
 • Lähin tarkennusetäisyys 0,25m
 • Suurennussuhde 0.11x
 • Suurin aukko F1.4
 • Pienin aukko F16
 • Rakenne 11 elementtiä, 10 ryhmää
 • Aukkolamellien määrä 9
 • Koko 63,4 x 61,7mm (halkaisija x pituus)
 • Paino 247g
 • Suodinkierre 58mm
 • M.ZUIKO DIGITAL ED 20mm 1:1.4 PRO
 • LH‑61G Vastavalosuoja
 • LC‑58F Objektiivisuoja
 • Micro Four Thirds ‑objektiivin takasuoja (LR‑2)
 • CS-53 Lens Wrap Cloth