UUSI

Panasonic DC-GH7 -runko

2 289,00  1 845,97 € alv 0%

tai esim.
209 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 209 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 2510 €
Tilapäisesti loppunut tai tilaustuoteKysy toimitusaika.
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Panasonic Lumix GH7 on suunniteltu ammattilaisille, jotka vaativat parhaita video- ja still-kuvamahdollisuuksia. GH7:ssa mm. ProRes RAW tallennus suoraan muistikortille, huippuluokan 5-akselinen kuvanvakaaja, vaihetarkennus älykkäällä kohteentunnistuksella ja paljon muuta! Takuu 2 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): DC-GH7E

Kuvaus

High Performance Video

Panasonic Lumix GH7 jatkaa innovaation perintöä, ja se on uusin lisäys maineikkaaseen Lumix GH -sarjaan. Panasonicin GH-mallit tunnetaan poikkeuksellisista video-ominaisuuksistaan, ja ne ovat olleet monien luovien ammattilaisten valinta siitä lähtien, kun GH4 debytoi ensimmäisenä 4K-tarkkuuteen kykenevänä peilittömänä järjestelmäkamerana vuonna 2014.

Outstanding Hybrid Performance

Lumix GH7 on tehokas hybridikamera, joka loistaa sekä video- että still-valokuvauksessa. Siinä on hiljattain kehitetty 25,2 megapikselin BSI CMOS -kenno, joka tarjoaa yli 13 stopin dynaamisen alueen. Tämä takaa tarkan värintoiston, yksityiskohtaiset sävytasot ja tehokkaan kohinan käsittelyn. Kameran kuvanvakaaja tarjoaa jopa 7,5 pysäytyksen vakautuksen, joka kompensoi kameran voimakasta tärähtelyä jopa hitaammilla suljinajoilla. Parannettu PDAF-automaattitarkennusjärjestelmä helpottaa erilaisten kohteiden tunnistamista, tunnistamista, tarkentamista ja seuraamista tarkasti.

Edistyneet video-ominaisuudet

Kompaktista koostaan huolimatta Lumix GH7 on täynnä innovatiivisia video-ominaisuuksia, joita tavallisesti löytyy suuremmista kameroista. Käyttäjät voivat tallentaa sisäisesti 5,7K 30p ProRes 422 HQ ja ProRes RAW HQ (CFExpress) -muodossa. Mahdollisuus tallentaa proxy-tiedostoja samanaikaisesti parantaa tiedonsiirtoa, editointia ja jälkituotannon tehokkuutta. Kuvaaminen 5,8K open gate -formaatilla tarjoaa joustavan kehystyksen, jolloin voit kuvata kaikki kuvasuhteet yhdellä otoksella.

** Rajoittamaton tallennus ja innovatiivinen suunnittelu**

Innovatiivisen suunnittelun ansiosta, jossa käytetään grafiittia, jolla on korkea lämmönjohtavuus, lämpö poistuu tehokkaasti koko magnesiumseosrungosta jäähdytystuulettimen avustamana. Tämä minimoi lämmöntuottoa, mikä mahdollistaa rajoittamattoman videokuvauksen C4K/60P-tasolla ilman ylikuumenemisongelmia. GH7:ssä on myös Real Time LUT -toiminto, jonka avulla käyttäjät voivat ladata ja soveltaa alkuperäisiä LUT-tiedostoja suoraan videoihin ja valokuviin ja tallentaa jopa 39 erilaista LUT:ia monipuoliseen värisäätöön.

Parannettu liitettävyys ja ääni

GH7 integroituu saumattomasti Frame.io Camera to Cloud -alustaan tehokasta editointia ja yhteistyötä varten. Yhdistämällä kameran internetiin Wi-Fi- tai USB-tethering-yhteydellä kuvat ja proxy-videot voidaan ladata automaattisesti, mikä tehostaa tuotanto- ja jälkituotantoprosessia. Lisäksi GH7:n rinnalla julkaistu DMW-XLR2-mikrofonisovitin tarjoaa maailman ensimmäisen 32-bittisen float-äänen tallennuksen DSLR-kameroille, mikä tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia jälkituotannossa täydellisen äänenlaadun saavuttamiseksi.

Keskeiset tekniset tiedot:

  • 25,2 megapikselin BSI CMOS-kenno, jossa on yli 13 aukon dynaaminen alue.
  • Sisäinen Apple ProRes -tallennus
  • 32-bittinen float-äänen tallennusmahdollisuus (vaatii lisäksi erikseen myytävän XLR2 Hotshoe XLR unitin)
  • PDAF-automaattitarkennus älykkäällä kohdetunnistuksella
  • Tallentaa jopa 39 erilaista reaaliaikaista LUT:ia
  • Voidaan käyttää suoratoistokamerana
  • Kompakti, kestävä ja säänkestävä magnesiumrunko