Panasonic G Vario 7-14mm F4 ASPH

1 039,00 

tai esim.
100 €/kk (12kk) Kuukausierä Jousto osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 100 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 1201 €
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimittajan varastossa 2-5 kpl
Toimituskulut: alkaen 5,90 €

Ei suodinkierrettä, kiinteä vastavalosuoja. Takuu 2 vuotta!

SKU: H-F007014E

Kuvaus

Valmistajan sivulle

 

Huom! Etenkin Olympus-kameran omistajille suosittelemme Panasonicin uudempaa Panasonic LEICA DG VARIO-ELMARIT 8-18mm F2.8-4.0 ASPH -objektiivia. Olympus-kamerat eivät korjaa  objektiivin pinnoitteesta aiheutuvia vääristymiä – Panasonicin kameroissa tällä objektiivilla kuvatessa vääristymät ovat vähäisempiä ja ne korjataan kamerassa.

Vaikuttavasta 7-14 mm:n laajakulmazoomausalueesta (vastaavuus 35 mm:n kamerassa 14-28 mm ) huolimatta tämä objektiivi on hämmästyttävän pienikokoinen ja kevyt. Se kulkee helposti mukana. Kohteet mahtuvat kuvaan helposti 114 asteen kuvakulman ansiosta myös kuvattaessa sisätiloissa tai kun kuva on otettava läheltä. Maailma näyttää erilaiselta tämän uuden objektiivin läpi. Valokuviin ja elokuvaleikkeisiin* tulee ainutlaatuinen perspektiivi. *Vain DMC-GH1.

Tämä tehokas ja pienikoinen linssistö koostuu 12 ryhmään jaetuista 16 linssistä. Niistä 2 on asfäärisiä ja 4 ED-linssejä. Kuvan erottelukyky pysyy korkeana myös kulmissa laajakuvaa otettaessa. Valovoima on F4.0 koko zoomausalueella kookkaiden lasista valettujen linssien ansiosta.

Kun tämä objektiivi kiinnitetään Lumix G Micro System-runkoon, voit käyttää kehittynyttä kontrastiin perustuvaa automaattitarkennusta, automaattitarkennuksen seurantaa ja kasvojentunnistusta*. Tällöin kuvaamisesta tulee mukavampaa ja kätevämpää. *Vain DMC-GH1.

Aukko on pyöreä seitsemän lehden ansiosta. Siksi tarkentamaton alue jää mukavan pehmeäksi käytettäessä suurempaa aukkoarvoa. Tässä objektiivissa on lisäksi erittäin kestävä metallikiinnike. Siinä käytetään monikerroslinssejä haamukuvien ja heijastusten vähentämiseksi sekä optisen suorituskyvyn parantamiseksi. Harmaasuodatin toimii myös voimakkaassa auringonpaisteessa.

Micro Four Thirds System -standardi mahdollistaa näin pienen koon ja vähäisen painon. Erittäin pienestä koosta huolimatta tässä objektiivissa on erinomainen optinen suorituskyky. Siinä käytetään 4/3-tyyppistä kuvakennoa, joten Live View toimii tasaisemmin yhdessä kameran rungon kanssa. Käytettävissä on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten DMC-GH1- ja DMC-G1-kameroiden kontrastiin perustuva automaattitarkennus.

Erittäin laajakulmainen, 114 asteen kuvakulma
2 asfääristä linssiä ja 4 ED-linssiä erinomaisen optisen suorituskyvyn saavuttamiseksi
Valovoima F4.0 koko zoomausalueella
Yhteensopiva kontrastiin perustuvan automaattitarkennuksen kanssa
Pyöreä aukon kalvo, monikerroslinssit ja optimoitu harmaasuodin
Perustuu Micro Four Thirds -standardiin