Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 50-200mm F2.8-4 ASPH. Power O.I.S.

1 815,00 

tai esim.
167 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 167 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 2002 €
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimittajan varastossa 2-5 kpl
Toimituskulut: alkaen 5,90 €

Huipputason telezoom objektiivi (100-400mm kinovastaavuus). Yhteensopiva Panasonicin telejatkeiden kanssa. Suodinkierre 67mm. Takuu 2 vuotta.

SKU: H-ES50200E9

Kuvaus

Valmistajan sivulle

 

Kuvaa kauneus läheltä ja kaukaa

Kauan odotettu F2.8-4.0 LEICA DG -teleobjektiivi, jossa on 50 mm:n keskitelealue (35 mm:n kinovastaavuus: 100 mm), kuvaa kaiken kauniista muotokuvista 200 mm:n äärimmäisellä telealueella (35 mm:n kinovastaavuus: 400 mm) kuvattaviin luontokuviin. Suurimmalla 0,25-kertaisella suurennuksella (35 mm:n kinovastaavuus: 0,5-kertainen) voit kuvata myös makrokuvia.

Tämän LEICA DG -objektiivin erinomainen tarkkuus näyttää kaiken selkeästi, kulmasta kulmaan. Tämä kätevä, korkealaatuinen objektiivi on suunniteltu toimimaan luotettavasti huonossakin säässä. Se on kaikki, mitä tarvitset haastavaan kuvaukseen.

LEICA DG -objektiivi – huipputason optiikkaa

Valitse LEICA DG -objektiivi, niin saat huipputason optista laatua ja suorituskykyä. Nämä objektiivit täyttävät tietenkin Leica Camera AG:n tarkat laatuvaatimukset.

Näiden objektiivien kehittyneen suunnittelun ansiosta pääset nauttimaan erinomaisesta tarkkuudesta, joka jatkuu valokuvien reunoihin saakka. Samalla on estetty kaikenlaiset vääristymät, joten tuloksena on tarkkoja ja teräviä kuvia. Näin sinulla on käsissäsi ihanteellinen työkalu ammattilaistason valokuvien ottamista varten.

Nanopinnoite – selkeyttä kaikista kulmista

Tee loppu haamukuvista ja linssiheijastuksista. Järjestelmän linsseissä käytetään nanopinnoitetta. Panasonic kehitti tämän erityisen, erikoisohuen pinnoitteen alunperin vähentämään häiritseviä heijastuksia koko valon spektrillä. Tulos: kristallinkirkkaita kuvia, vaikka kuvaisit valonlähdettä pimeässä.

POWER O.I.S. – erittäin teräviä valokuvia

Ota valokuvia huoletta tai hetken mielijohteesta. Suoraan objektiiviin rakennettu optinen kuvanvakaus (O.I.S.) varmistaa, että valokuvasi näyttävät hyviltä ja ovat teräviä koko kuva-alueella.

Tämä kehittynyt teknologia vie erittäin suositun MEGA O.I.S. -kuvanvakauksen vielä pidemmälle ja korjaa välittömästi isommankin kameran liikkeen ja tärinän, jota kuvatessa voi esiintyä. Voit kuvata tosielämän tilanteita ilman jalustaa. Lopputuloksena on uskomattoman teräviä kuvia.

Roiskeilta/pölyltä/jäätymiseltä suojattu – lisää vaihtoehtoja luovuudelle

Uskaltaudu ulos lähes millaisessa tahansa säässä tai kuvausolosuhteissa. Tämän objektiivin rakenne on suojattu roiskeilta/pölyltä/jäätymiseltä* niin, että se on riittävän kestävä rankkaankin ulkokäyttöön. Se suojaa sisällä olevaa linssijärjestelmää hiekalta, sateelta yms. ja tekee objektiivista täydellisen karuissakin oloissa kuvaamiseen. Nyt mikään ei estä sinua kuvaamasta haluamiasi luovia luonto- tai maisemakuvia.

*Objektiivi tukee tätä ominaisuutta, kun sitä käytetään yhdessä roiskeilta/pölyltä/jäätymiseltä suojattujen LUMIX-kameroiden kanssa. Roiskesuojaus tarkoittaa ylimääräistä suojausta, joka tässä objektiivissa on pienten kosteus-, vesi- tai pölymäärien varalta. Roiskesuojaus ei takaa, että objektiivi ei vahingoitu, jos se joutuu suoraan kosketukseen veden kanssa.

Videotuki – täydellistä videokuvausta

Videotuen ansiosta käyttäjillä on kaikki tallennukseen tarvittava LUMIX-kamerassaan. Sen lisäksi, että se tekee aukon säädöt tasaisesti, niin ettei valotukseen tule äkillisiä muutoksia, se on myös hiljainen, minkä ansiosta otoksen ääni tallentuu paremmin. Kaiken lisäksi tämän objektiivin mahtava AF-suorituskyky tallentaa erinomaista 4K-videokuvaa, jossa tarkka kohdennus on erittäin tärkeää.

 • Focal Length: 50-200 mm
 • Maximum Aperture: f/2.8-4
 • Image Circle: Four Thirds (17,3 x 13 mm)
 • Lens Mount: Micro Four Thirds
 • Focusing: Autofocus
 • Image Stabilizer: Yes
 • Optical Construction: 21 elements / 15 groups
 • Minimum Aperture: 22
 • Minimum Focus: 0.75m
 • Maximum Magnification: 0.25x (ratio 1:4)
 • Aperture Blades: 9
 • Filter Size: 67 mm
 • Length: 132 mm
 • Diameter: 76 mm
 • Weight: 665 grams
 • Included Accessories: Lens hood. Front and rear caps. Lens pouch
 • Other: Weather sealed. Compatible with Panasonic 5 Axis Dual I.S. 2