Panasonic LEICA DG VARIO-ELMARIT 8-18mm F2.8-4.0 ASPH

1 245,00 

tai esim.
116 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 116 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 1392 €
Maahantuojalla 1 kpl Varmista saatavuus!
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Kuvanvakaajalla varustettu sääsuojattu ultralaajakulmainen zoom-objektiivi. Suodinkierre 67mm. Takuu 2 vuotta.

SKU: H-E08018E

Kuvaus

Valmistajan sivulle

 

Laajempaa ilmaisunvapautta

Tämä laajakulmaobjektiivi zoomilla yhdistää LEICAn kuvanmuodostuksen suorituskyvyn ja näppärän kannettavuuden. Tämän LEICA DG -objektiivin uskomaton tarkkuus aina erittäin suurista 16 mm:n laajakulmalla otetuista maisemakuvista tavallisiin 36 mm:n kuviin (35 mm:n kinovastaavuus) muodostaa selkeän kuvan kulmasta kulmaan. Siinä voi myös käyttää 67 mm:n suodatinta luovempaan valokuvaukseen ja videokuvaukseen.

Tämä näppärä, korkealaatuinen objektiivi on suunniteltu toimimaan luotettavasti huonossakin säässä, joten se sopii erityisen hyvin ulkokuvaukseen.

LEICA DG -objektiivi – huipputason optiikkaa

Valitse LEICA DG -objektiivi, niin saat huipputason optista laatua ja suorituskykyä. Nämä objektiivit täyttävät tietenkin Leica Camera AG:n tarkat laatuvaatimukset.

Näiden objektiivien kehittyneen suunnittelun ansiosta pääset nauttimaan erinomaisesta tarkkuudesta, joka jatkuu valokuvien reunoihin saakka. Samalla on estetty kaikenlaiset vääristymät, joten tuloksena on tarkkoja ja teräviä kuvia. Näin sinulla on käsissäsi ihanteellinen työkalu ammattilaistason valokuvien ottamista varten.

Nanopinnoite – selkeyttä kaikista kulmista

Tee loppu haamukuvista ja linssiheijastuksista. Järjestelmän linsseissä käytetään nanopinnoitetta. Panasonic kehitti tämän erityisen, erikoisohuen pinnoitteen alunperin vähentämään häiritseviä heijastuksia koko valon spektrillä. Tulos: kristallinkirkkaita kuvia, vaikka kuvaisit valonlähdettä pimeässä.

Videotuki – täydellistä videokuvausta

Videotuen ansiosta käyttäjillä on kaikki tallennukseen tarvittava LUMIX-kamerassaan. Sen lisäksi, että se tekee aukon säädöt tasaisesti, niin ettei valotukseen tule äkillisiä muutoksia, se on myös hiljainen, minkä ansiosta otoksen ääni tallentuu paremmin. Kaiken lisäksi tämän objektiivin mahtava AF-suorituskyky tallentaa erinomaista 4K-videokuvaa, jossa tarkka kohdennus on erittäin tärkeää.

Roiskeilta/pölyltä/jäätymiseltä suojattu – lisää vaihtoehtoja luovuudelle

Uskaltaudu ulos lähes millaisessa tahansa säässä tai kuvausolosuhteissa. Tämän objektiivin rakenne on suojattu roiskeilta/pölyltä/jäätymiseltä* niin, että se on riittävän kestävä rankkaankin ulkokäyttöön. Se suojaa sisällä olevaa linssijärjestelmää hiekalta, sateelta yms. ja tekee objektiivista täydellisen karuissakin oloissa kuvaamiseen. Nyt mikään ei estä sinua kuvaamasta haluamiasi luovia luonto- tai maisemakuvia.

*Objektiivi tukee tätä ominaisuutta, kun sitä käytetään yhdessä roiskeilta/pölyltä/jäätymiseltä suojattujen LUMIX-kameroiden kanssa.

  • Polttoväli 8-16mm (kinovastaavuus 16-32mm)
  • Suurin aukko F2.8-4
  • Kuvakulma 107-62°
  • Suodinkierre 67mm
  • Lähin tarkennusetäisyys 23cm
  • Pienin aukko F22
  • Koko: 8,8×7,3cm (pituus x halkaisija)
  • Paino 315g