Panasonic Leica DG Vario-Summilux 10-25mm F1.7 Asph.

1 975,00  1 592,74 € alv 0%

tai esim.
181 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 181 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 2173 €
Maahantuojalla 2-5 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Suodinkierre 77mm, vastavalosuoja mukana. Takuu 2 vuotta

Tuotetunnus (SKU): H-X1025E

Kuvaus

Valmistajan sivulle

 

Ominaisuudet

  • Polttoväli 10-25mm (kinovastaavuus 20-50mm)
  • Suurin aukko F1.7
  • Pienin aukko F16
  • Himmenninlehdet 9
  • Objektiivin rakenne 17 elementtiä 12 ryhmässä
  • Lähin tarkennusetäisyys 28cm
  • Paino 690g
  • Koko 12,8×8,8cm (pituus x halkaisija)
  • Suodinkierre 77mm
  • Micro Four Thirds kiinnitys

Leica DG Vario-Summilux 10-25mm f/1.7 ASPH (35 mm kinovastaavuus: 20–50 mm) on kaikkien aikojen ensimmäinen objektiivi, jossa on F1.7 kirkkaus koko zoomausalueella. Yksi pienikokoinen, kevyt objektiivi antaa valokuvaajille mahdollisuuden kuvata laajoja maisemia dramaattista perspektiiviä käyttäen, ottaa kuvia vähäisessä valossa huomiota herättämättä sekä sommitella viehättäviä muotokuvia, joissa on hieno epäterävyystehoste taustalla.

Lisäksi saumaton iiriksen hallinta mahdollistaa videon kuvaamisen niin, että valotuksen muutokset zoomattaessa ja panoroitaessa ovat erittäin tasaisia. Käyttäjät voivat vaihtaa ketterästi valokuvauksen ja videokuvauksen välillä ja nauttia aina samasta erinomaisesta ilmaisuvoimasta.

Valitse LEICA DG -objektiivi, kun haluat huipputason optista laatua ja suorituskykyä. Nämä objektiivit täyttävät tietenkin Leica Camera AG:n tarkat laatuvaatimukset.

Näiden objektiivien kehittyneen suunnittelun ansiosta pääset nauttimaan erinomaisesta tarkkuudesta, joka jatkuu valokuvien reunoihin saakka. Samalla on estetty kaikenlaiset vääristymät, joten tuloksena on tarkkoja ja teräviä kuvia. Näin sinulla on käsissäsi ihanteellinen työkalu ammattilaistason valokuvien ottamista varten.

Uskaltaudu ulos lähes millaisessa tahansa säässä tai kuvausolosuhteissa. Objektiivi on pöly- ja roiskesuojattu ja suunniteltu käytettäväksi jopa -10 °C lämpötilassa, joten se on riittävän kestävä kovaankin ulkokäyttöön. Sen rakenne suojaa sisällä olevaa linssijärjestelmää hiekalta, sateelta ja muilta epäpuhtauksilta ja tekee objektiivista täydellisen karuissakin oloissa kuvaamiseen. Nyt mikään ei estä sinua kuvaamasta haluamiasi luovia luonto- tai maisemakuvia.

Videotuen ansiosta käyttäjillä on kaikki tallennukseen tarvittava LUMIX-kamerassaan. Sen lisäksi, että se tekee aukon säädöt tasaisesti, niin ettei valotukseen tule äkillisiä muutoksia, se on myös hiljainen, minkä ansiosta otoksen ääni tallentuu paremmin. Kaiken lisäksi tämän objektiivin mahtava automaattitarkennuksen suorituskyky tallentaa erinomaista 4K-videokuvaa, jossa täsmällinen tarkennus on erittäin tärkeää.

Saatat myös pitää...