Panasonic LUMIX G X VARIO PZ 45-175 mm F4.0-5.6 ASPH. POWER O.I.S., hopea

465,00  375,00 € alv 0%

tai esim.
66 €/kk (8kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 66 €/kk
Maksuaika: 8 kk
Luottohinta: 527 €
Tilapäisesti loppunut tai tilaustuoteKysy toimitusaika.
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Suodinkierre 46mm, vastavalosuoja mukana. Takuu 2 vuotta!

Tuotetunnus (SKU): H-PS45175E-S

Kuvaus

Valmistajan sivulle

 

Uusi kehittynyt LUMIX G Micro System -kameroihin tarkoitettu vaihdettava LUMIX G X VARIO PZ 45-175 mm / F4.0-5.6 ASPH./POWER O.I.S. (H-PS45175) -objektiivi täyttää Micro Four Thirds System -standardin vaatimukset. Siinä on sähköisesti toimiva zoom. X on uusi laadukkaiden objektiivien tunnus. Se kiteyttää Panasonicin optiset tekniikat. Uusi X tuo tullessaan todentuntuiset pintakuviot ja terävän kontrastin reunasta reunaan. Ainutlaatuinen Nano Surface Coating vähentää haamukuvia ja heijastumia. Kuvien tunnelmasta tulee luonnollinen.

Tässä objektiivissa käytetään ensimmäistä kertaa Multi-Actuator Floating Inner Focus System* -tarkennusjärjestelmää. Kolmen linssin ryhmiä säädetään erikseen yksittäisillä käyttölaitteilla, joten kokoa ja painoa on voitu vähentää. Lisäksi erottelukyky ja kontrasti ovat huippuluokkaa koko 45-175 mm:n zoomausalueella (vastaavuus 35 mm:n filmikamerassa: 90-350 mm), vaikka objektiivin pituus ei muutu. Linssijärjestelmää on täydennetty kahdella ED-linssillä, joten kromaattinen aberraatio vähenee ja erottelukyky pysyy erinomaisena koko zoomausalueella.

Panasonicin Nano Surface Coating -tekniikka vähentää heijastumia koko näkyvän valon alueella (380-780 nm), sillä objektiivin pinnassa on refraktiivinen nanopinnoitus. Kuvasta tulee uskomattoman kirkas, sillä haamukuvat ja heijastumat vähenevät huomattavasti.

Sisäinen tarkennusjärjestelmä perustuu askelmoottoriin. Ylivoimainen optiikka varmistaa uskomattoman tasaisuuden ja tukee noin 0,15 sekunnissa** toimivaa Light Speed AF -automaattitarkennusta. Aukkoa säädetään nopeammin, joten suljin laukeaa noin 20 % nopeammin kuin LUMIX G VARIO 45-200 mm /F4.0-5.6/MEGA O.I.S. -objektiivia käytettäessä***.

*Vaihdettavat digitaalikameroiden objektiivit, tilanne 26.8.2011. **Tarkennusaika on mitattu käyttämällä DMC-GF3-kameraa ja siirtämällä tarkennus 2 metristä äärettömään laajakulmazoomauksen ollessa käytössä. Panasonicin käyttämä mittausmenetelmä. ****/ ***Mitattu käyttämällä DMC-GF3-kameraa. Aika valotuksen alkamiseen, kun suljinpainiketta on painettu ja tarkennus on siirretty 2 metristä äärettömään laajakulmazoomauksen ollessa käytössä. ****/ ****GF3-laiteohjelmisto on päivitettävä versioksi 1.1 tai uudempaan. Panasonicin käyttämä mittausmenetelmä.

Uusi Premium Lens Brand “X” LUMIX G Micro System -järjestelmään
aailman ensimmäinen digitaalinen vaihdettava Power Zoom -objektiivi
Multi-Actuator Floating Inner Focus System -tarkennusjärjestelmä ja objektiivin rakenne
Light Speed -automaattitarkennus, suljin laukeaa nopeammin
Nanopinnoitus vähentää haamukuvia ja heijastuksia dramaattisesti.
POWER O.I.S.