Panasonic LUMIX S 24mm F1.8

1 025,00 

tai esim.
96 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 96 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 1157 €
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimittajan varastossa 11-20 kpl
Toimituskulut: alkaen 5,90 €

Pieni ja kevyt laajakulmaobjektiivi täysikennoisille Panasonic L-mount kameroille. Suodinkierre 67mm. Takuu 2 vuotta.

SKU: S-S24E

Kuvaus

Valmistajan sivulle

 

Ominaisuudet

  • Polttoväli 24mm
  • Suurin aukko F1.8
  • Suodinkierre 67mm
  • Paino 310g
  • Himmenninlehtiä 9
  • Lähin tarkennusetäisyys 24cm
  • Pituus x halkaisija 73,6 x 82mm
  • Sääsuojattu rakenne
  • Paketissa mukana etu- ja takatulppa sekä vastavalosuoja

LUMIX S 24mm F1.8 koostuu 12 linssielementistä 11 ryhmässä, mukaan lukien kolme asfääristä linssiä, kolme ED-linssiä (Extra-Low Dispersion eli hyvin matala hajonta) ja yksi UED-linssi (Ultra Extra-Low Dispersion eli äärimmäisen matala hajonta). Kolmen asfäärisen linssin käyttö mahdollistaa sekä korkean deskriptiivisen suorituskyvyn että kauniin bokehin, mitkä ovat kaikille F1.8-sarjan linsseille yhteisiä etuja.

Se sopii kaikenlaisiin tilanteisiin, mukaan lukien panoraamakuvat ja laajaa perspektiiviä hyödyntävät pikaotokset. UED- ja ED-linssit ehkäisevät tehokkaasti väripoikkeamia. LUMIX S 24mm F1.8 kykenee pehmeään ja hiljaiseen käyntiin, joka sopii kameran nopeaan ja tarkkaan AF-järjestelmään kun anturiajo on enint. 240 fps. Ei-lineaarisella asetuksella polttopiste muuttuu vaihtelevan määrän, joka riippuu fokusrenkaan kääntymisnopeudesta, kun polttopiste muuttuu säädetyn määrän verran lineaarisen asetuksen fokusrenkaan pyörimiskvantin mukaisesti. Herkkyyden (eli polttopisteen muutoksen määrän per pyörimiskvantti) voi asettaa väliltä 90–360 astetta 30 asteen tarkkuudella halutun polttopistetoiminnan saavuttamiseksi.

LUMIX S 24mm F1.8 tallentaa myös videota erinomaisesti mekanismilla, joka ehkäisee kaikkien liikkumattomiin kuviin suunniteltujen vaihdettavien linssien kohtalollista ongelmaa eli polttopisteen hengitystä. Ammattilaistason videolaatuun päästään, kun tähän yhdistetään vielä mikroaskellettu himmentimen säätö, jotta valotus muuttuu kitkattomasti.

LUMIX S 24mm F1.8 kulkee mukana hämmentävän vaivatta pienen kokonsa ja vain 310 g painonsa ansiosta. Jykevä pölyn- ja roiskeenkestävä* muotoilu sietää käyttöä rajuissakin olosuhteissa. Suodattimen halkaisija on 67 mm ja siinä on 9-teräinen ympyränmuotoinen aukkohimmennin.

*Pöly- ja roiskesuojaus ei takaa, että vahinkoa ei tapahdu, jos objektiivi altistetaan suoraan kosketukseen pölyn ja veden kanssa.