Pansonic LEICA DG ELMARIT 200mm F2.8 POWER O.I.S.

2 969,00  2 394,35 € alv 0%

tai esim.
270 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 270 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 3237 €
Tilapäisesti loppunut tai tilaustuoteKysy toimitusaika.
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Huippuluokan sääsuojattu teleobjektiivi Micro Four Thirds järjestelmään, kinovastaavuus 400mm – mukana tulevan telejatkeen kanssa 560mm. Suodinkierre 77mm. Takuu 2 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): H-ES200E

Kuvaus

Valmistajan sivulle

 

Suuri nopeus käytettävissäsi

Tämä kevyt, kompakti, nopea teleobjektiivi on juuri sopiva käsivaralta kuvaamiseen. 200 mm:n (35 mm:n kinovastaavuus: 400 mm) telekuvausominaisuus ja F2.8 kirkkaus tarjoavat etäisyyden ja nopeuden, jotka tarvitaan lintujen ja muiden eläinten kuvaamiseen sekä hienojen urheilukuvien ottamiseen.

Mukana toimitettava 1,4x telejatke kasvattaa polttoväliä 280 mm:iin (35 mm:n kinovastaavuus: 560 mm). Kytkimet on suunniteltu niin, että tarkennus on tasaista, samalla kun säänkestävä runko auttaa sinua olemaan valmiina kuvaamaan kaikissa ympäristöissä.

LEICA DG -objektiivi – huipputason optiikkaa

Valitse LEICA DG -objektiivi, niin saat huipputason optista laatua ja suorituskykyä. Nämä objektiivit täyttävät tietenkin Leica Camera AG:n tarkat laatuvaatimukset.

Näiden objektiivien kehittyneen suunnittelun ansiosta pääset nauttimaan erinomaisesta tarkkuudesta, joka jatkuu valokuvien reunoihin saakka. Samalla on estetty kaikenlaiset vääristymät, joten tuloksena on tarkkoja ja teräviä kuvia. Näin sinulla on käsissäsi ihanteellinen työkalu ammattilaistason valokuvien ottamista varten.

Nanopinnoite – selkeyttä kaikista kulmista

Tee loppu haamukuvista ja linssiheijastuksista. Järjestelmän linsseissä käytetään nanopinnoitetta. Panasonic kehitti tämän erityisen, erikoisohuen pinnoitteen alunperin vähentämään häiritseviä heijastuksia koko valon spektrillä. Tulos: kristallinkirkkaita kuvia, vaikka kuvaisit valonlähdettä pimeässä.

POWER O.I.S. – Erittäin teräviä valokuvia

Ota valokuvia huoletta tai hetken mielijohteesta. Suoraan objektiiviin rakennettu optinen kuvanvakaus (O.I.S.) varmistaa, että valokuvasi näyttävät hyviltä ja ovat teräviä koko kuva-alueella.

Tämä kehittynyt teknologia vie erittäin suositun MEGA O.I.S. -kuvanvakauksen vielä pidemmälle ja korjaa välittömästi isommankin kameran liikkeen ja tärinän, jota kuvatessa voi esiintyä. Voit kuvata tosielämän tilanteita ilman jalustaa. Lopputuloksena on uskomattoman teräviä kuvia.

Roiskeilta/pölyltä/jäätymiseltä suojattu – lisää vaihtoehtoja luovuudelle

Uskaltaudu ulos lähes millaisessa tahansa säässä tai kuvausolosuhteissa. Tämän objektiivin rakenne on suojattu roiskeilta/pölyltä/jäätymiseltä* niin, että se on riittävän kestävä rankkaankin ulkokäyttöön. Se suojaa sisällä olevaa linssijärjestelmää hiekalta, sateelta yms. ja tekee objektiivista täydellisen karuissakin oloissa kuvaamiseen. Nyt mikään ei estä sinua kuvaamasta haluamiasi luovia luonto- tai maisemakuvia.

Videotuki – Täydellistä videokuvausta

Videotuen ansiosta käyttäjillä on kaikki tallennukseen tarvittava LUMIX-kamerassaan. Sen lisäksi, että se tekee aukon säädöt tasaisesti, niin ettei valotukseen tule äkillisiä muutoksia, se on myös hiljainen, minkä ansiosta otoksen ääni tallentuu paremmin. Kaiken lisäksi tämän objektiivin mahtava AF-suorituskyky tallentaa erinomaista 4K-videokuvaa, jossa tarkka kohdennus on erittäin tärkeää.

 • Polttoväli 200mm (kinovastaavuus 400mm) / mukana tulevalla telejatkeella 280mm (kinovastaavuus 560mm)
 • Suurin aukko F2.8 (F4 telejatkeen kanssa)
 • Optinen kuvanvakaaja
 • Objektiivin rakenne: 15 elementtiä 13 ryhmässä
 • Pienin aukko F22
 • Lähin tarkennusetäisyys 1.15m
 • Aukkolamellien määrä 9
 • Suodinkierre 77mm
 • Koko 174mm x 88mm (pituus x halkaisija)
 • Paino 1245g
 • Sääsuojattu rakenne
 • Mukana: DMW-TC14 1.4x -telejatke, vastavalosuoja, jalustapanta, linssitulpat, suojapussi
 • Yhteensopiva erikseen myytävän DMW-TC20 telejatkeen kanssa (kinovastaavuus 800mm F5.6)