Pentax HD Pentax-D FA Macro 100mm F2.8 ED AW

779,00 

tai esim.
74 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 74 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 894 €
Maahantuojalla 1 kpl Varmista saatavuus!
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Vastavalosuoja mukana, suodinkierre 49mm. Takuu 2 vuotta!

SKU: 20320

Kuvaus

Objektiivi tuottaa loistavaa kuvanlaatua upealla bokehilla tarkennusalueesta riippumatta. Kahdeksan pyöristettyä aukon lamellia tarkoittavat pehmeää ja miellyttävää taustan epäterävyyttä ja siirtymää terävästä sumeaan.

Objektiivin rakenteessa on 10 elementtiä kahdeksassa ryhmässä. Yksi lasinen ED- eli huippumatalan hajonnan optinen elementti ja kaksi lasista poikkeavan hajonnan optista elementtiä korjaavat monenlaisia poikkeamia ja minimoivat epätoivotun liilan värivääristymän. Sen lisäksi objektiivissa on korkeatasoinen monikerroksinen teräväpiirtopinnoite, joka pienentää keskimääräistä heijastussuhdetta näkyvän valon kirjolla alle 50 prosenttiin tavallisiin malleihin verrattuna, sekä innovatiivinen FREE-tarkennusjärjestelmä (Fixed Rear Element Extension).

Uudessa 100mm makro-objektiivissa on Pentaxin tunnettu pölytiivis ja säänkestävä AW-rakenne (All Weather, joka sään), jonka kuusi tiivistettä mahdollistavat varman suorituskyvyn. Etummaisen optisen elementin Super Protect -pinnoite (SP) pitää etupinnan pölyttömänä ja tahrattomana sekä varmistaa käytettävyyden armottomimmissakin sääoloissa.

Tarkennusrenkaan Pentax Quick-Shift -tarkennusjärjestelmän avulla valokuvaaja voi vaihtaa välittömästi automaattisesta tarkennuksesta manuaaliseen, kun kameran automaattitarkennus on tarkentanut kohteeseen. Helppokäyttöinen toiminto takaa pehmeän ja mukavan tarkennustilan vaihdon manuaalista tarkennusta käyttäessä, mikä parantaa käytettävyyttä valtavasti.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Erinomainen optinen rakenne
  • Joka sään rakenne kuudella tiivisteellä
  • Pentax Quick-Shift -tarkennusjärjestelmä
  • Lyhin tarkennusetäisyys 0,303 m