Samyang AF 18mm F2.8, Sony FE

399,00 

tai esim.
74 €/kk (6kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 74 €/kk
Maksuaika: 6 kk
Luottohinta: 444 €
Maahantuojalla >20 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Automaattitarkennuksella varustettu pienikokoinen ja kevyt (vain 145g) laajakulmaobjektiivi Sonyn täysi- ja APS-C kennoisille peilittömille. Suodinkierre 58mm. Takuu 3 vuotta.

SKU: F1214606101

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)

Samyang AF 18mm f/2.8 FE on viimeisin lisäys Samyangin nopeasti kasvavaan valikoimaan Sonyn peilittömille E- ja FE-kiinnityksen kameroille tarkoitettuja objektiiveja. Se on täydellinen objektiivi dramaattisten maisemakuvien, arkkitehtuuristen kohteiden ja ahtaiden kaupunkinäkymien kuvaamiseen 100 asteen diagonaalisella kuvakulmallaan (täyden kennon kameralla). Objektiivin lähin tarkennusetäisyys on vain 25 cm, joten se sopii myös lähikuvien ottamiseen.

Siitä huolimatta, että Samyangin uusi laajakulmaobjektiivi on suunniteltu kattamaan täyden kennon piirtoympyrä, se sopii myös Sonyn A6xxx-sarjan kameroille, joissa on pienempi APS-C-kuvakenno. Näissä kameroissa objektiivi toimii mainiosti klassisena laajakulmaobjektiivina, joka kattaa noin 28mm kuvakulman täyden kennon kameroissa ja sopii hyvin esimerkiksi ryhmäkuviin, katukuvaukseen tai matkoille. Vain 145 gramman painonsa ansiosta objektiivi on yksi keveimmistä täyden kennon laajakulmaobjektiiveista markkinoilla. Toisin sanoen se on erinomainen valinta valokuvaajille, jotka haluavat matkustaa keveästi uhraamatta kuvan laatua. Se sopii myös täydellisesti Samyangin valikoimaan 24mm f/2.8, 35mm f/2.8 ja 45mm f/1.8 -objektiivien kanssa.

Nopea, terävä ja hiljainen

Automaattitarkennuksessa käytetty lineaarinen STM-moottori mahdollistaa nopean ja hiljaisen tarkennuksen myös videota kuvattaessa. Vaikka objektiivin suunnittelussa on asetettu pieni koko etusijalle, ei siinä silti ole uhrattu kuvanlaatua. Objektiivin optinen rakenne koostuu 9 elementistä 8 ryhmässä. Näistä elementeistä kolme on äsfäärisiä elementtejä, jotka takaavat vähäiset vääristymät ja erinomaisen reunapiirron kaikilla aukkoarvoilla, kaksi HR-lasielementtiä (High Refractive) ja kolme ED-elementtiä (Extra low Dispersion), jotka vähentävät värivirheitä ja kromaattista aberraatiota. Lasipinnoilla käytetty kehittynyt heijastuksia vähentävä UMC-pinnoitus (Ultra Multilayer Coating) estää hajavalon aiheuttamaa kontrastin vähentymistä ja takaa kirkkaat kuvat hankalissakin valaisuolosuhteissa.

Ominaisuudet

  • Polttoväli 18mm
  • Suurin aukko F2.8
  • Pienin aukko F22
  • Objektiivin rakenne 9 elementtiä 8 ryhmässä
  • Himmenninlehdet 7
  • Koko 63.5 x 60.5mm (halkaisija x pituus)
  • Paino 145g
  • Lähin tarkennusetäisyys 25cm
  • Suodinkierre 58mm