UUSI

Samyang AF 35-150mm F2-2.8, L-mount

1 389,00  1 120,16 € alv 0%

tai esim.
129 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 129 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 1546 €
Tilapäisesti loppunut tai tilaustuoteKysy toimitusaika.
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Samyang AF 35-150mm F2-2.8  -objektiivi on loistava yleisobjektiivi, joka sopii yhtä hyvin valokuvaukseen kuin videokuvaukseen. Dynaaminen polttovälialue, joka kattaa laajan valikoiman kuvaustilanteita muotokuvista matkakuvauksiin ja kadulta maisemiin. Suodinkierre 82mm. Takuu 3 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): F1215416101

Valitse lisävarusteet

Hoya HD Mk II Protector 82mm suojalasi

Hoya HD Mk II Protector -suojalasi on 16x monikalvopäällystetty, pintakerros on likaa hylkivä ja siinä on naarmuuntumista vähentävä kalvo ja sen lasi on 4x tavallista kestävämpi. Se on 3mm paksu ja soveltuu myös laajakulmille sekä siinä on naaraskierre.

Hoya Fusion One Next Protector 82mm suojalasi

Uudistunut versio suositusta Hoya DMC Pro 1 Digital suotimesta. Kirkas suojalasi, jossa vettä ja tahroja hylkivä pinnoite, hyvä valonläpäisykyky, sekä matala metallikehys.

Hoya Fusion Antistatic Next Protector 82mm suojalasi

Uudistunut antistaattipinnoitteella varustettu Super Multi Coated päällystetty suojalasi hylkii pölyä ja likaa.

Kuvaus

Valmistajan sivulle

Ominaisuudet

 • Polttoväli 35-150mm
 • Suurin aukko F2-2.8
 • Pienin aukko F16-22
 • Lähin tarkennusetäisyys 33-85cm
 • Mitat 92,8 x 155,4mm
 • Paino 1206g
 • 21 elementtiä 18 ryhmässä
 • Suodinkierre 82mm

Objektiivin suurin aukko on f/2 laajimmillaan ja f/2,8 telepäässä, ja se kattaa viisi suosituinta polttoväliä 35, 50, 85, 135 ja 150 mm.

Objektiivin optinen rakenne koostuu 21 elementistä 18 ryhmässä, joissa on 2 ASP-, 1 HB-, 3 H-ASP- ja 6 ED-elementtiä, ja objektiivi tuottaa ylivoimaisen optisen suorituskyvyn koko zoomausalueella.

UMC (Ultra Multi-Coating) -tekniikkaa sovelletaan linsseihin heijastusten ja haamukuvien minimoimiseksi, mikä auttaa tuottamaan luonnollisia ja selkeitä kuvia. Suuri aukko auttaa tehokkaasti erottamaan kohteen taustasta, ja 9 kalvonterää luo tasaisen ja houkuttelevan bokehin.

Objektiivin lineaarinen askelmoottori (STM) on nopea ja erittäin herkkä, mikä sopii sekä valokuvaajille että videokuvaajille. Se tarjoaa erinomaisen tarkennuksen seurannan ja sulavat siirtymät. Videota kuvattaessa AF-nopeutta säädetään tarkemmin jäljittelemään elokuvaobjektiivin tarkennuksen säätöä. Kun siirrytään lineaariseen MF-tarkennukseen, tarkennuksen säätö vastaa tarkennusrenkaan vääntömomenttia mahdollisimman hyvin manuaalitarkennuksen vääntömomenttia. Objektiivissa on videokuvaukseen erikoistunut digitaalinen parfokaalirakenne. Kun kohde on tarkennettu MF-tilassa, tarkennusta ei tarvitse säätää uudelleen, vaikka sitä suurennettaisiin tai pienennettäisiin. Näin kuvaajat voivat lyhentää kuvausaikaa ja mahdollistaa tarkan ja vakaan kuvauksen. Samyang on myös onnistunut pitämään tarkennuksen hengityksen minimissä.

Objektiivi on täysin säänkestävä, ja säätiivistys on otettu käyttöön 12 objektiivin alueella, jotta estetään pölyn, kevyen sateen ja lumen aiheuttamat vauriot tai likaantuminen. Objektiivin sivussa olevat mukautetut kytkimet ja painikkeet antavat käyttäjälle mahdollisuuden hallita objektiivia täysin. Käyttäjät voivat vaihtaa haluamiaan toimintoja kolmen mukautetun kytkimen avulla. Kytkimillä käyttäjä voi vaihtaa toimintoja, kuten tarkennuksen tallennus, dolly shot, aukkorengas ja paljon muuta. Samyangin objektiiviaseman avulla voidaan tulevaisuudessa lisätä lisää toimintoja.

MOD (Minimum Object Distance) on vain 0,33 m. Yhdessä objektiivin nopean aukon kanssa se tuottaa ainutlaatuisen perspektiivin läheltä kohdetta ja kauniisti sumean taustan.

 • Suuri optinen suorituskyky
 • Kattaa suosituimmat polttovälit
 • Useita videokuvaukseen suunniteltuja toimintoja
 • Nopea AF
 • Soveltuu erinomaisesti makrokuvaukseen, MOD on vain 0,33m.
 • Säänkestävä
 • Toimintoja voidaan lisätä laiteohjelmiston kautta.