Samyang AF 75mm F1.8, Fujifilm X

479,00 

tai esim.
68 €/kk (8kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 68 €/kk
Maksuaika: 8 kk
Luottohinta: 542 €
Maahantuojalla >20 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Samyang AF 75mm F1.8 X Fuji X-mount -objektiiville on kevyt muotokuvaobjektiivi, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja kauniin luonnollisen bokehin. Takuu 3 vuotta.
Yhteensopivuuslista tuotekuvaus -sivulla.

SKU: 123562

Kuvaus

Tämä vain 257 g painava ja vain 69,3 mm pitkä uusi 75 mm:n muotokuvaobjektiivi (112,5 mm kinovastaavuus) on täydellinen tasapaino kannettavuuden ja erinomaisen suorituskyvyn välillä, ja se sopii täydellisesti Fujifilm-kameroiden ohueen muotoiluun. Siinä on mikrokuvioitu tarkennusrengas, joka tuntuu miellyttävältä käyttää, ja säätiivistys takaa käytön vaikeissa sääolosuhteissa ja suojaa objektiivia kevyeltä sateelta, lumelta ja pölyltä. Objektiivissa on Samyangin nopea lineaarinen STM (askelmoottori), joka tarjoaa valokuvaajille ja videokuvaajille hiljaisemman ja tarkemman ohjauksen tarkennuslinssiryhmille.

Uuden objektiivin linssirakenne koostuu 10 elementistä 9 ryhmässä, ja optiseen rakenteeseen on sisällytetty 2 HR- ja 3 ED-erikoislasielementtiä, jotka minimoivat kromaattisen aberraation ja vääristymät terävämpien kuvien aikaansaamiseksi. UMC (Ultra Multi Coating) -pinnoite on levitetty linssielementteihin pintaheijastusten vähentämiseksi, heijastusten ja haamukuvien estämiseksi sekä paremman valonläpäisyn ja kontrastin aikaansaamiseksi. Yhdeksänteräinen himmenninaukko tuottaa pehmeän, kermaisen bokehin, joka tuo kohteen esiin ja luo kuvaan syvyyden tunteen. Objektiivin sivussa olevan mukautetun kytkimen avulla käyttäjä voi asettaa toimintoja. Lisää toimintoja voidaan lisätä myöhemmin laiteohjelmistopäivityksellä.

Objektiivin erinomaisen optisen suorituskyvyn ansiosta yhdistettynä Fujifilm X-trans -kennoihin Samyang AF 75mm F1.8 X -objektiivi antaa kohteesi erottua pehmeää, sumeaa taustaa vasten kauniilla bokehilla.

Keskeiset tekniset tiedot

  • Kompakti ja kevyt
  • Ihanteellinen muotokuvaukseen ja elämäntyylivalokuvaukseen
  • Erinomainen optinen suorituskyky
  • Nopea, äänetön automaattitarkennus
  • Kermaisen luonnollinen bokeh
  • Säänkestävä

■ Yhteensopivuuslista
X-H1, X-H2, X-H2S, X-S10, X-T1, X-T2, X-T3, X-T4, X-T5, X-E1, X-E2, X-E2S, X-E3, X-E4, X-T10, X-T20, X-T30, X-Pro1, X-Pro2, X-Pro3