Sirui Anamorphic Lens 1.33x 50mm F1.8, MFT (MicroFourThirds)

515,00  415,32 € alv 0%

tai esim.
72 €/kk (8kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 72 €/kk
Maksuaika: 8 kk
Luottohinta: 580 €
Maahantuojalla 1 kpl Varmista saatavuus!
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Sirui Anamorphic Lens 50mm F1.8 1.33x on huippu-uutuus videokuvaajille. Sen myötä kaikilla sisällöntuottajilla on mahdollisuus luoda elokuvamaista videokuvaa! Suodinkierre 67mm. Takuu 2 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): SR-MEK7M

Hoya Variable Density II ND 3-400, 67mm

-1,5-9 aukkoa. Laadukas, monikalvopinnoitettu, alumiinirunko. Säädettävä harmaasuodin.

Hoya Fusion Antistatic Next Protector 67mm suojalasi

Uudistunut antistaattipinnoitteella varustettu Super Multi Coated päällystetty suojalasi hylkii pölyä ja likaa.

Hoya HD Mk II Protector 67mm suojalasi

Hoya HD Mk II Protector -suojalasi on 16x monikalvopäällystetty, pintakerros on likaa hylkivä ja siinä on naarmuuntumista vähentävä kalvo ja sen lasi on 4x tavallista kestävämpi. Se on 3mm paksu ja soveltuu myös laajakulmille sekä siinä on naaraskierre.

Hoya Fusion One Next Protector 67mm suojalasi

Uudistunut versio suositusta Hoya DMC Pro 1 Digital suotimesta. Kirkas suojalasi, jossa vettä ja tahroja hylkivä pinnoite, hyvä valonläpäisykyky, sekä matala metallikehys.

Kuvaus

Sirui, joka tunnetaan huippulaatuisista ammattijalustoistaan, sekä muista valokuvaus- ja videovarusteistaan, astuu uudelle alueelle julkaisemalla täysin uuden anamorfisen objektiivin videokuvaajille. Tähän asti anamorfiset objektiivit ovat maksaneet tuhansia euroja ja olleet lähinnä suurempien videotuotantojen, kuten Hollywood-elokuvien ja kalliimpien mainoskampanjoiden, saatavilla. Uuden Siruin anamorfisen objektiiviin myötä kaikilla filmikuvaajilla on mahdollisuus tuottaa elokuvamaista jälkeä erittäin huokeaan hintaan.

Anamorfisen objektiivin elokuvamainen jälki syntyy unenomaisella taustan sumennuksella, jolle on tyypillistä ovaalinmuotoinen bokeh-efekti, tyylikkäillä sinisillä horisontaalisilla linssiheijastuksilla, sekä kuvakulman laajuudella. Verrattuna tavanomaiseen 50mm objektiiviin, uusi Sirui Anamorphic Lens 50mm f/1.8 1.33x laajentaa horisontaalista kuvakulmaa 33%, mikä vastaa kuvakulmaltaan 37,5mm objektiivia. Siruin Anamorfisella objektiivilla voidaan kuvata 16:9 kuvasuhteen videota, joka levitetään jälkikäsittelyssä erittäin leveäksi, elokuvista tutuksi, 2.4:1 Cinemascope-kuvaksi. Objektiivin kattaa APS-C-kokoisen kennon ja sitä voidaan käyttää myös täyden kennon kameroilla ns. crop-tilassa.

Siruin anamorfisen objektiivin optiset linssit ovat erittäin korkealaatuista saksalaisvalmisteista SCHOTT -lasia ja sen optinen rakenne koostuu 11 linssielementistä 5 ryhmässä. Objektiivi on kevyt rakenteinen ja valmistettu kestävästä CNC-koneistetusta alumiinista.

 • Polttoväli: 50mm
 • Suurin aukko: f/1.8
 • Piirtoympyrä: APS-C
 • Tarkennus: Manuaalinen
 • Optinen rakenne: 11 elementtiä / 8 ryhmää
 • Lähin tarkennus: 85cm
 • Suodinkierre: 67mm
 • Pituus: 106,6mm
 • Halkaisija: 67mm
 • Paino: 560g
 • Himmenninlehtiä: 10