Steiner SkyHawk 4.0 8×42

445,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

8×42 SkyHawk 4.0 on monipuolinen ja suosittu pienikokoinen ja kevyt kiikari. Laajan kuva-alansa ja erinoimaisen valotehon sekä hyvän ergonomiansa ansiosta se on suosittu valinta vaativille käyttäjille. Takuu 10 vuotta!

Tuotetunnus (SKU): ST2338
  • Kuvaus
  • Ominaisuudet

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)

Näe luonto omin silmin

Luonnosta nauttimiseen, metsästykseen, kalastukseen, valokuvaukseen, melontaan ja vaellukseen Steiner SkyHawk 4.0 on erinomainen valinta.

Erinomaisen kestävä, helppokäyttöinen kiikari omaa nopeasti käytettävän tarkennusjärjestelmän ja terävän optiikan. Saatavilla neljässä versiossa; 10×42, 8×42, 10×32 sekä 8×32. Jokaiselle käyttötarkoitukselle on saatavilla soveltuva yhdistelmä suurennuskerrointa ja kirkkautta.

Kestävä, mukava käyttää ja kevytrakenteinen

Steiner SkyHawk 4.0 -kiikareiden erinomainen ergonomia perustuu käyttöä kestävään luistamattomaan kumipinnoitukseen ja tarkasti tehtyihin sormisyvennyksiin, jotka antavat erinomaisen otteen kaikissa sääolosuhteissa. Silmäsuppilot on tehty pehmeästä ihoystävällisestä silikonista ja suunniteltu estämään sivulta tulevaa valoa häiritsemästä katselua. Silmäsuppilot voidaan myös kääntää alas silmälasien käyttöä varten.

Typpitäytteiset optiikat vähentävät linssien huurtumista myös ääriolosuhteissa. SkyHawk 4.0 -linssit on suunniteltu käytettäväksi -20 °C – +70 °C lämpötiloissa. Lisäksi SkyHawkin kattoprismarakenne tekee sarjan kiikareista kompaktit ja kevytrakenteiset, jonka ansiosta ne mahtuvat helposti matkalle mukaan ja kulkevat iloisesti pisimmillekin eräreissuille.

Säätilan ja vaatimustason noustessa SkyHawk 4.0 vastaa haasteeseen. Kiikarien runkorakenne on kestävää Makrolon®-polykarbonaattimateriaalia ja on vedenpitävä kolmen metrin syvyyteen asti. Paksu ja kestävä kumipinnoite on naarmu- ja öljynkestävä ja kestää pitkään kovaakin käyttöä jälkiä jättämättä.

Nopeakäyttöinen tarkennusjärjestelmä

Nopea tarkennusjärjestelmä helpottaa liikkuvien kohteiden seuraamista. SkyHawk 4.0 -kiikareiden keskellä oleva tarkennuspyörä vaatii vain pienen liikkeen tarkennuksen siirtämiseen lähietäisyydeltä (2 metristä) äärettömään, ja sen voi myös esiasettaa haluttuun tarkennukseen johon halutaan palata nopeasti.

Item Number: 2338
Objective Lens Diameter: 42 mm
Magnification: 8 x
Weight: 754 g
Width: 120 mm
Height: 175 mm
Depth: 65 mm
Exit Pupil: 5.25 mm
Luminosity: 27.65
Twilight Factor: 18.33
Field of View at 1000 m: 125 m
Focusing System: Fast-Close-Focus
Close Focus Range: 2.0 m
High-Performance-Optics: High-Contrast
Waterproof: Water pressure proof up to 3 m
STEINER Nitrogen- Pressure-System: by 2-way-valve technology
Temperature Range: -20 to +70 °C
Eyecups: Ergonomic twist-up eyecups
Rubber Armouring: NBR-Longlife
Carrying Strap: Neoprene
Strap Attachment: universal
Objektive cover: Yes
Rain protection cap: Yes
Bag: Yes
Warranty: 10 years