Tamron 150-500mm F5-6.7 Di III VC VXD, Fujifilm X

1 589,00  1 281,45 € alv 0%

tai esim.
147 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 147 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 1760 €
Maahantuojalla 2-5 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Pienikokoinen telezoom objektiivi kuvanvakaajalla ja sääsuojauksella. Suodinkierre 82mm. Takuu 2 vuotta.

SKU: A057X

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)

Rekisteröi ostamasi Tamron objektiivi 2kk sisällä ostoksesta täällä, saat 3  vuoden jatkotakuun. Takuuaika yhteensä 5 vuotta!

 

Uusi 150-500mm F5-6.7 ultratelezoom-objektiivi on suunniteltu täyskennoisille peiliittömille Sony E-tyypin kameroille, ja se on rakennettu korostamalla pienikokoisuutta ja käytettävyyttä kuvanlaadusta tinkimättä.

Objektiivi on vain 209,9 mm pitkä ja maksimihalkaisija 93 mm, hämmästyttävän pienikokoinen 500 mm ultratelezoomille. Jopa 500 mm teleasentoon avattuna, objektiivi on silti huomattavan pienikokoinen, vain 284,9 mm pitkä, paino 1710 g ilman jalustakiinnitystä.

Uudesta objektiivista löydät monia uusia jännittäviä toimintoja, kuten Flex Zoom -lukituksen, hihnanpidikkeen ja sisäänrakennetun Arca-swiss-pikakiinnityksen.

Flex Zoom -lukituksen avulla valokuvaaja voi lukita objektiivin välittömästi mihin tahansa zoomausasentoon liu’uttamalla zoomausrengasta edestakaisin.

Tämä estää objektiiviputken tahattoman liikkumisen objektiivin painosta johtuen. Tavanomainen zoomauksen lukituskytkin on myös asennettu estämään objektiiviputkea liukumasta alas omalla painollaan kuljetuksen aikana.

Pikakiinnitys on Arca Swiss -yhteensopiva ja kahvan muotoilu on suunniteltu helppoon pitämiseen. Se on valmistettu magnesiumista painon vähentämiseksi, mikä puolestaan vähentää kädessä pidettävää taakkaa, ja sisältää hihnan kiinnitysreiän.

150-500mm objektiivissa on arvostettu lineearimoottorilla toimiva VXD AF -tarkennusmekanismi, joka tarjoaa erittäin nopean ja tarkan liikkeen ja varmistaa erittäin reagoivan suorituskyvyn.

Jopa tele-asetuksella kuvattaessa 150-500mm tarjoaa nopean, mukavan ja tarkan tarkennuksen kaikilla kuvausetäisyyksillä, läheltä kauas.

Seurantatarkennusta on parannettu huomattavasti helpottamaan nopeasti liikkuvien kohteiden, kuten urheilutapahtumien, lintujen ja ilmailuvalokuvien, sieppaamista. Näin varmistetaan, että dramaattiset, toiminnantäyteiset hetket eivät koskaan jää kuvaamatta, riippumatta siitä, otatko valokuvia tai videoita. Lisäksi lineaarimoottori vähentää myös tarkennuksen aikana syntyvää melua ja tärinää, mikä tekee siitä ihanteellisen sekä valokuvien että videoiden kuvaamiseen hiljaisessa ympäristössä.

Objektiivissa on Tamronin suosittu VC-tärinänkorjaustila, joka pitää jopa neljä aukkoarvoa ja jonka avulla voit vaihtaa kolmen asetuksen välillä (Tila 1: Vakio, Tila 2: Yksinomaan panorointiin, ja Tila 3: Rajaus prioriteetti). Tämä toiminto tarjoaa erinomaisen kuvanvakautusominaisuuden, mikä mahdollistaa kameran tärinän aiheuttaman kuvan epätarkkuuden tehokkaan vähentämisen.

Optinen rakenne koostuu 25 elementistä 16 ryhmässä, mukaan lukien yksi XLD (erittäin matala dispersio), viisi LD (matala dispersio) ja kaksi hybridistä asfääristä linssielementtiä, jotka hallitsevat perusteellisesti poikkeamia, mukaan lukien aksiaaliset kromaattiset poikkeamat. Linsseissä on Tamronin kuuluisa BBAR-G2-pinnoite, joka vaimentaa haamukuvat ja heijastukset minimiin ja auttaa parantamaan kuvan yksityiskohtia.

Objektiivin MOD (kohteen pienin etäisyys) on 0,6 metriä 150 mm laajakulmapäässä ja 1,8 metriä 500 mm telepäässä.

Objektiivissa on kosteutta kestävä rakenne ja fluoripinnoite, joka varmistaa käytön myös ankarissa sääolosuhteissa.

Ominaisuudet

 • Polttoväli 150-500mm
 • Suurin aukko F5-6.7
 • Pienin aukko F22-32
 • Rakenne 25 elementtiä 16 ryhmässä
 • Lähin tarkennusetäisyys 0,6m-1,8m (laaja-tele)
 • Suodinkierre 82mm
 • Koko 209,9 x 93mm (pituus x halkaisija)
 • Paino 1710g (ilman jalustapantaa, jalustapanta 155g)
 • Himmenninlehtiä 7
 • Mukana vastavalosuoja, linssitulpat ja jalustapanta
 • Sääsuojattu rakenne

 

Saatat myös pitää...