Tamron 28-200mm F2.8-5.6 Di III RXD, Sony FE

849,00 

tai esim.
81 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 81 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 969 €
Maahantuojalla >20 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Ensimmäinen F2.8 valovoimalla varustettu matkazoom täysikennoisille kameroille. Laajan polttovälialueen ansiosta toimii erinomaisena yhden linssin ratkaisuna. Suodinkierre 67mm. Takuu 2 vuotta.

SKU: A071SF

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)

Rekisteröi ostamasi Tamron objektiivi 2kk sisällä ostoksesta täällä, saat 3  vuoden jatkotakuun. Takuuaika yhteensä 5 vuotta!

 

Tällä objektiivilla on mahdollisuus vaihtaa laajakulmasta teleen sekunnissa ilman, että objektiivia tarvitsee vaihtaa. Se on ihanteellinen matkoilla ja tilanteissa, joissa mahdollisuudet ilmestyvät nopeasti ja ilman varoitusta, tai kun valokuvaaja tarvitsee pienen, kevyen ja kompaktin laitteen. Huolimatta sen suuresta aukosta ja pitkästä polttovälistä, tämä objektiivi on saman kokoinen kuin suosittu Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD, ja se on pienempi kuin markkinoiden muut vastaavat objektiivit.

Dynaaminen zoom-alue mahdollistaa erilaisia valokuvauksellisia ilmaisukeinoja, laajoista maisemakuvista lähikuviin ja tiiviisti sommiteltuihin telekuviin. Uudella 28-200 mm polttovälialueella on paitsi pitkä kantama myös mahtavat makrovalmiudet. Laajakulmalla lähin tarkennusetäisyys (MOD, Minimum Object Distance) on 19 cm suurennuskertoimen ollessa 1:3.1 , telepäässä vain 80 cm suurennuskertoimen ollessa 1:3.8. Tämän avulla on mahdollista ottaa upeita lähikuvia ja käyttää suuren aukon mahdollistamaa kaunista bokehia.

Objektiivissa on myös sama 67 mm suodinkierre kuin edellisissä Tamronin objektiiveissa Sony E-kameroille. Yhtenäinen 67 mm suodinkoko mahdollistaa tehokkuuden kun samat suotimet, esimerkiksi polarisaatiosuodin, voidaan jakaa kaikkien objektiivien välillä.

Nopea, tarkka ja hiljainen

Tamron 28-200mm F/2.8‐5.6 Di III RXD on varustettu suositulla RXD AF-askelmoottorilla, joka on erityisesti mukautettu peilittömien järjestelmäkameroiden käyttämään tarkennusteknologiaan. Se on nopea, tarkka ja erittäin hiljainen ja toimii siksi hyvin videokuvaamiseen, sekä tarjoaa tasaisia siirtymiä. Se tukee myös Sonyn nopeaa siirtymistä manuaaliseen tarkennukseen (DMF, Direct Manual Focus), sekä EyeAF-ominaisuutta.

Tamron on ottanut tinkimättömän lähestymistavan optiseen suorituskykyyn, käyttämällä erityisiä linssielementtejä, kuten kahta LD- (Low Dispersion) ja XLD- (Extra Low Dispersion) linssielementtiä, vähentämään kromaattisia poikkeamia ja tarjoamaan upean kuvanlaadun reunasta reunaan.

Objektiivi on säänkestävä sisäisten kumitiivisteiden ansiosat ja etulinssissä on fluoripinnoite, joka hylkii sadetta, rasvaa, likaa ja on helpompi pitää puhtaana.

Ominaisuudet

  • Polttoväli 28-200mm
  • Suurin aukko F2.8-5.6
  • Suodinkierre 67mm
  • Koko 74x117mm (halkaisija x pituus)
  • Paino 575g