Tamron 70-180mm F2.8 Di III VXD, Sony FE

1 299,00 

tai esim.
121 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 121 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 1450 €
Maahantuojalla >20 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Tamron 70-180mm F2.8 Di III VXD on nopea ja kevyt telezoom-objektiivi täyden kennon Sony E-kiinnitykselle. Suodinkierre 67mm. Takuu 2 vuotta.

SKU: A056SF

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)

Rekisteröi ostamasi Tamron objektiivi 2kk sisällä ostoksesta täällä, saat 3  vuoden jatkotakuun. Takuuaika yhteensä 5 vuotta!

 

Pienempi, kevyempi ja helpompi käsitellä

Tärkeänä tavoitteena kaikkien kolmen objektiivin suunnittelussa on ollut tarjota kompakti ja kevyt runko, joka helpottaa käsittelyä Sonyn peilittömän kameran kanssa. Tamron 70-180mm f / 2.8 Di III VXD on alle 15 cm pitkä ja painaa vain 815 grammaa. Se on huomattava painovähennys verrattuna perinteiseen 70-200 mm f/2,8-valovoimaiseen zoom-objektiiviin. Kompaktista koostaan huolimatta Tamron lupaa, että objektiivi kuvanlaatu on erinomainen edistyneellä optisella rakenteella ja erityisillä lasityypeillä.

Uusi tarkennusmoottori ja tuki silmätarkennukselle

Uusi VXD-lineaarimoottori (Voice-coil eXtreme-torque Drive) takaa nopean, hiljaisen ja tarkan automaattitarkennuksen. Se toimii erinomaisesti liikkuviin kohteisiin ja videokuvaamiseen. Objektiivi tukee myös Sony kameroiden tarkennustapoja, kuten Fast Hybrid AF (yhdistelmä kontrasti- ja vaihetarkennusta) ja Eye AF (automaattinen tarkennus kohteen silmiin). Epätavallisen lyhyt 85 cm tarkennusetäisyys tekee Tamronin uudesta telezoom-objektiivista ihanteellisen useisiin kuvaustarkoituksiin. Se sopii niin urheilun, luonnon kuin potrettien ja lähikuvien ottamiseen.

Sääsuojattu rakenne

Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VXD on sääsuojattu rakenne, jossa kumitiivisteet estävät kosteuden ja pölyn pääsemisen objektiivin sisälle. Optiset pinnat on käsitelty lisäksi fluoripinnoitteella, joka hylkii rasvaa, likaa ja vettä, sekä helpottaa pintojen puhdistamista. Uusi zoom-objektiivi käyttää myös samaa 67mm suodinkierrettä kuin muut Tamronin Sony FE-objektiivit. Se on suuri etu, sillä käyttäjän ei tarvitse ostaa useita erilaisia suodinsarjoja ja huolehtia siitä, että oikeat suotimet ovat mukana kuvausmatkalla.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Valovoimainen, sääsuojattu telezoom-objektiivi Sony E / FE-kiinnitykselle
  • Erittäin pieni kokoinen ja kevyt, vain 149mm pitkä ja 815 grammaa painava
  • Suunniteltu täydelle kennolle, sopii myös APS-C-kameroiden kanssa
  • Sääsuojattu rakenne
  • Etulinssin fluoripinnoite hylkii rasvaa ja vettä
  • Nopea, hiljainen ja tarkka VXD-tarkennusmoottori
  • Yhteensopiva Sonyn Fast Hybrid AF ja Eye AF kanssa
  • Lyhyt 85 cm tarkennusetäisyys
  • 67mm suodinkierre
  • Mukana toimituksessa objektiivi, linssitulpat ja vastavalosuoja