Zeiss Batis 40mm F2 CF, Sony FE/E

1 385,00  1 116,94 € alv 0%

tai esim.
129 €/kk (12kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 129 €/kk
Maksuaika: 12 kk
Luottohinta: 1542 €
Maahantuojalla 2-5 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Erinomainen Sonyn peilittömille järjestelmäkameroille tarkoitettu, kinokoon kameroiden kanssa yhteensopiva monikäyttöinen objektiivi, joka tarjoaa lyömättömän kuvanlaadun ja tarkan automaattitarkennuksen. Suodinkierre 67mm. Takuu 2 vuotta!

SKU: 2239-137

Kuvaus

Nopealla f/2 aukolla ja laajakulman ja standardiobjektiivin väliin asettuvalla polttovälillään Zeiss Batis 40mm f/2 CF soveltuu laajaan valikoimaan erilaisia käyttötarkoituksia, potrettikuvauksesta aina arkkitehtuurikuvaukseen ja katukuvaukseen. 24 cm minimitarkennusetäisyys tekee siitä myös hyvin soveltuvan tarkkojen yksityiskohtien tallentamiseen esim. ruokakuvauksessa tai muussa makrokuvauksessa. Anna luovuutesi leihahtaa!

Pehmeä ja luotettava automaattitarkennus
Automaattitarkennuksen rakenne vaatii tiettyjen linssiryhmien erittäin tarkkaa ja hallittua siirtelyä. Batis 40mm f/2 CF ja muut Zeissin Batis-sarjan linssit on suunniteltu tarjoamaan pehmeäliikkeisen ja toimintavarman automaattitarkennusjärjestelmän joka tuottaa parhaan mahdollisen tuloksen.

Ainutlaatuinen Batis-sarjan sisäänrakennettu OLED-näyttö näyttää käyttäjälle tarkennusetäisyyden ja syväterävyysalueen jokaisella aukon asetuksella. Kiitos korkean kontrastinsa se toimii yhtä hyvin päivänvalossa kuin haastavissa valaistusoloissa.

Zeiss – tunnettua suorituskykyä
Kompaktista rakenteestaan huolimatta Batis 40mm f/2 CF selviää vaivatta ammattilaiskuvaajien korkeimmistakin vaatimuksista. Edistynyt optinen rakenne yhdeksällä elementillä jaettuna kahdeksaan ryhmään sekä Zeissin legendaarinen T* heijastuksenpoistopinnoite varmistavat että jokainen kuva tallentuu maailmankuulun Zeiss-tyylin määrittelemillä kontrastilla, terävyydellä ja värintoistolla.

Jos etsit linssiä jolla on suurimmallakin aukko-asetuksella runsaasti erottelukykyä? Tästä saat!

Zeiss Batis-sarjasta
Zeiss Batis-sarjan automaattitarkennuksella varustetut objektiivit on kehitetty erityisesti Sonyn uusille peilittömille, kinokoon järjestelmäkameroille. Ne on kehitetty erityisesti kevyen ja kompaktin järjestelmän saavuttamiseksi tinkimättä tippaakaan suorituskyvystä.

Batis-sarjan objektiivit ovat täysin yhteensopivia kaikkien E-kiinnityksellä varustettujen kameroiden kanssa, ja tarjoavat nopean ja hiljaisen automaattitarkennuksensa lisäksi säätiivistetyn rungon joka kestää sadetta ja pölyä.

Ominaisuudet

  • Polttoväli 40mm
  • Suurin aukko F2
  • Pienin aukko F22
  • Lähin tarkennusetäisyys 24cm (makximi suurennus 1:3.3x)
  • Koko 91 x 93mm
  • Paino 361g
  • Suodinkierre 67mm