Cotton Carrier Skout G2 Sling Style Harness -yhdelle kameralle, camo

79,00 

tai esim.
32 €/kk (3kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 32 €/kk
Maksuaika: 3 kk
Luottohinta: 96 €
Saatavuus: 1-4 päivää
Toimittajan varastossa 6-10 kpl
Toimituskulut: alkaen 5,90 €

Sling tyyppiset kameravaljaat yhdellee kameralle. Kamera kulkee kätevästi valjaisiin kiinnitettynä, kädet vapaana.

SKU: C450CAMO

Kuvaus

Haluatko vapauttaa kätesi ja pitää kameran aina käden ulottuvilla? Cotton Carrier Skout G2 on juuri sinulle! Skout G2 on ergonominen ja mukava kamerahihna, joka antaa sinulle vapauden liikkua ja ikuistaa hetkesi helposti ja vaivattomasti.

Tämä tyylikäs ja käytännöllinen kamerahihna on suunniteltu erityisesti aktiivisille kuvaajille, jotka haluavat pitää kameran lähellä kehoaan, mutta kuitenkin kädet vapaana. Skout G2 toimii sling-tyylisesti, joten voit helposti pitää kameran olkapäällä tai edessäsi, valmiina ottamaan upeita kuvia missä tahansa tilanteessa.

Cotton Carrier Skout G2 on valmistettu kestävistä materiaaleista ja se on suunniteltu pitämään kamerasi turvallisesti paikallaan. Kameran kiinnitysjärjestelmä on nopea ja helppo käyttää, ja se sopii useimpiin kameramalleihin, kuten DSLR- ja peilitönkameroihin. Skout G2:ssa on myös kätevä tasku muistikorteille ja pienille tarvikkeille, joten voit pitää kaiken tarvittavan käden ulottuvilla.

Skout G2 on myös erittäin mukava käyttää. Se on säädettävä ja sopii erikokoisille käyttäjille. Hihna jakaa painon tasaisesti olkapään yli, mikä vähentää rasitusta pitkissä kuvaussessioissa. Lisäksi se on valmistettu hengittävästä materiaalista, joten se sopii hyvin lämpimissä olosuhteissa.

Cotton Carrier Skout G2 on ihanteellinen valinta kaikille kuvaajille, jotka haluavat kätevän ja mukavan tavan kantaa kameraansa. Se antaa sinulle vapauden liikkua ja samalla pitää kamerasi käden ulottuvilla. Tartu hetkeen ja ikuista ainutlaatuiset hetkesi Cotton Carrier Skout G2:lla – täydellinen kamerahihna aktiivisille kuvaajille!

Paketissa mukana:

CONTENTS: (1) one SKOUT
holster in RealTree Extra®
Camo, (1) one camera
hub, (1) one quick-release
camera tether, (1) one
slip-on weather cover.