Lahjakortti

5,00 2 000,00 

Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Lahjakortti on aina hyvä lahjaidea – tällöin lahjan saaja saa tilattua varmasti juuri haluamansa tuotteet. Valitse tai syötä haluamasi summa ja osta. Lahjakortti on voimassa 24kk. Valitse lahjakortille sopiva malli, voit esikatsella lahjakortin ulkoasua valitsemalla summan ja syöttämällä vastaanottajan sähköpostiosoitteen.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Poista

Kuvaus

Osta lahjakortti netistä – sähköinen lahjakortti lähetetään valittuna päivänä, aikaisintaan kuitenkin tunnin sisällä tilauksesta aukioloaikojemme puitteissa. 

Jos haluat tilata lahjakortin suoraan lahjakortin saajan sähköpostiin, syötä Kenelle kenttään saajan sähköposti. Lahjakortti toimitetaan heti kun tilaus on käsitelty.

Jos haluat tulostaa lahjakortin ja antaa lahjakortin fyysisenä lahjana, tilaa lahjakortti omaan sähköpostiosoitteeseen. Lahjakortti toimitetaan sähköpostiisi kun tilaus on käsitelty.  Lahjakorttiviestissä on linkki, jonka kautta pääset tulostamaan PDF-lahjakortin.

Lahjakortin käytettävissä olevan saldon voi tarkistaa kirjautumalla Omalle tilille – valitse Lahjakortin saldo ja syötä lahjakortin koodi.

Lahjakortti käytetään syöttämällä lahjakortissa oleva koodi ostoskori- tai kassa-sivulla Kuponki koodi kenttään.

Koko summaa ei tarvitse käyttää kerralla. Käytetty summa vähennetään lahjakortin saldolta.