Delkin Black CFexpress (Type A) 900MB/s, 160GB muistikortti

349,00  281,45 € alv 0%

tai esim.
65 €/kk (6kk) Kuukausierä OP Tililuotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 65 €/kk
Maksuaika: 6 kk
Luottohinta: 392 €
Maahantuojalla 11-20 kpl
Toimitusaika 3-5 päivää
Nouto: 0,00 €
Toimitus: alk. 5,90 € Nouto myymälästä: 0,00 €
Postipaketti 5,90 €
Matkahuolto 6,90 €
Posti Kotipaketti 12,90 €
Posti Express 15,00 €

Erittäin nopea CFexpress Type A muistikortti. Lukunopeus jopa 880MB/s, kirjoitusnopeus jopa 790MB/s. Takuu 10 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): DCFXABLK160

Kuvaus

Delkin Devicesin BLACK CFexpress™ Type A -muistikortissa yhdistyvät teollinen lujuus ja luotettavuus sekä vertaansa vailla oleva suorituskyky ja laatutakuu. BLACK CFexpress™ -kortti tarjoaa ammattivalokuvaajille ja -videokuvaajille sopivan nopeuden, ja se on suunniteltu erityisesti viimeisimmän sukupolven huippuluokan elokuvakameroita varten.

  • Hyväksytty Sony a1, a7S III, a7 IV, FX3 ja FX6 -malleihin.
  • Tallentaa 8K-, 6K- ja 4K-videota korkeilla kuvataajuuksilla ja bittinopeuksilla.
  • Suurin lukunopeus: 880 MT/s
  • Suurin kirjoitusnopeus: 790 Mt/s
  • Sarjoitettu lisäsuojaa varten

Teknisesti edistykselliset CFexpress™-tallennusnopeudet Kolmannen sukupolven PCI Express -liitännän ja Video Performance Guarantee 400 (VPG 400) -luokituksen ansiosta BLACK CFexpress™ Type A -kortin tallennusnopeus on jopa 730 Mt/s (790 Mt/s 160 Gt:n kortilla), mikä mahdollistaa virheettömän elokuvalaatuisen videokuvauksen, mukaan lukien 8K-, 6K- ja 4K-videokuvaus suurilla kuvataajuuksilla ja bittinopeuksilla. Vähintään 400 Mt/s:n jatkuva kirjoitusnopeus takaa, että tiedot kirjoitetaan kortille nopeasti ja turvallisesti ja että kaikki tallentuu täydellisesti ja tarkoituksenmukaisesti. Se on myös hyväksytty reaaliaikaisia lähetyksiä varten ja tukee RAW-muotoista jatkuvaa sarjakuvausta ilman viivettä – älä koskaan menetä arvokkaita sekunnin murto-osia!

Virtaviivaistettu työnkulku BLACK CFexpress™ Type A -kortti, joka pystyy purkamaan tietoja jopa 880 Mt/s nopeudella, takaa nopeimman ja tehokkaimman tiedonsiirron kortilta tietokoneeseen, jolloin tiedostot ovat heti käytettävissä ja jälkituotanto voidaan aloittaa nopeammin. Tämä on ihanteellista valokuvaajille ja videokuvaajille, joiden on nopeasti purettava suuria tietomääriä ja palattava kuvaamisen pariin.

Testattu yhteensopivuuden varmistamiseksi Jokainen CFexpress™ Type A -kortti on testattu perusteellisesti, jotta voidaan varmistaa täysi toimivuus ja suorituskyky nykypäivän huippuluokan laitteissa. BLACK CFexpress™ -muistikortti on suunniteltu vastaamaan nykypäivän lähetys-, elokuva- ja valokuvausteollisuuden laajoihin vaatimuksiin, ja se on kortti, johon voit luottaa nopeaa ja luotettavaa valokuvausta ja videokuvausta varten. On kuitenkin tärkeää huomata, että CFexpress™ Type A -kortit eivät ole taaksepäin yhteensopivia CFexpress™ Type B-, CFast 2.0- tai CompactFlash-isäntäkorttien kanssa.

Tekniset ominaisuudet Korttityyppi: CFexpress™ Type A Tiedonsiirto: Lukunopeus: Enintään 880 Mt/s Kirjoitusnopeus: Enintään 730 Mt/s (80 Gt) Kirjoitusnopeus: Enintään 790 Mt/s (160 Gt) Kestävyys: Iskunkestävä, vedenpitävä, äärimmäiset lämpötilat