fbpx

Epson Velvet Fine Art Paper A2 / 25

156,00 

tai esim.
45 €/kk (4kk) Kuukausierä Jousto osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 45 €/kk
Maksuaika: 4 kk
Luottohinta: 178 €
Saatavuus: Heti myymälässä / varastossa
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Tämä 260 g/m² painoinen paperi on hapoton ja 100 % puuvillapohjainen, minkä lisäksi sillä on loistavan valkoinen pinta, joka sopii erinomaiseen värien toistoon.

Tuotetunnus (SKU): C13S042096

Kuvaus

Taiteilijat ja valokuvaajat tarvitsevat työssään erilaisia paperipintoja, ja olemmekin erityisen ylpeitä tuodessamme markkinoille Velvet Fine Art -paperin, joka on ensimmäinen puuvillapohjainen digitaalitulostukseen tarkoitettu paperimme. Tämä 100 % puuvillapohjainen, puskuroitu ja hapoton paperi on pinnoitettu suositulla Enhanced Matte Coating -pinnoitteella, joka takaa erinomaiset värit ja korkean D-Maxin.

Niin valokuvaajat kuin taiteilijatkin pitävät sen samettimaisesta pinnasta, joka tuntuu vanhanaikaiselta ja korkealaatuiselta. Yhdistettäessä vaikuttava puuvillataidepaperi Epson-teknologiaan saadaan paperi, josta tulee monivuotinen klassikko.

Täydellinen ja luotettava paperi esityksiin ja raportteihin.

Tämä kiiltävän valkoinen kartonki on täydellinen nopeisiin kyltityksiin ja näyttöihin. Kuvien värikylläisyys on erinomainen, ja valoefektien ja varjostusten yksityiskohdat toistuvat tarkasti. Tätä pääasiassa EPSON UltraChrome™ -musteiden kanssa käytettäväksi suunniteltua julistekartonkia voidaan käyttää myös väriainemusteiden kanssa.

Niin valokuvauksen harrastajat, ammattilaiset kuin digitaalitaiteilijatkin tulevat arvostamaan EPSON Enhanced Matte Posterboard -julistekartonkia merkittävänä materiaaliratkaisuna projekteissaan.